25. 09. 2024 Vladislav 25°C Občasný dážď

Šarkaniáda

25.09.2024 Autor: MS, Foto: varin.sk
Termín: 06.10.2024 Mesto:Varín Zdroj:stránka organizátora

sarkaniada

Milé deti, milí rodičia, obec Varín vás srdečne pozýva na 6. ročník obľúbenej Šarkaniády, ktorý sa uskutoční v nedeľu 6. októbra 2024 so začiatkom od 14.00 hod. Miestom konania bude tradične lúka pod Jedľovinou (pri rozdvojke v časti Pažite).

Registrácia šarkanov začína od 14.00 hod. Každé registrované dieťa so šarkanom získa lístok na cukrovú vatu a zároveň bude zapojené do žrebovania o vecné ceny.

Chvíle oddychu si spríjemníme zábavnými hrami, ktoré pre vás pripravili naši skauti zo 152. zboru Javorov. Pripravený bude aj obľúbený kreatívny stánok s jesennou tematikou, o dobrú hudbu bude postarané. Od 15.00 hod. sa môžete tešiť na vystúpenie psíkov ESSIE a ALMA, ktoré predvedú svoju neobyčajnú šikovnosť rôznymi tanečnými krokmi a trikmi, do ktorých sa môžu zapojiť aj deti. Od 16.00 hod. prebehne žrebovanie tomboly.

Novinkou bude pojazdná kaviareň, kde budú k dispozícii teplé nápoje a candy bar. Na mieste bude opäť pripravený aj predajný stánok s bohatým výberom šarkanov rôznych veľkostí a tvarov.

Podujatie sa koná len v prípade priaznivého počasia.

Zároveň prosíme návštevníkov, aby sa na miesto podujatia podľa možností dostavili pešo, na bicykloch, prípadne svoje vozidlá zaparkovali už dole v obci vzhľadom na obmedzený počet parkovacích miest priamo v mieste akcie, ktoré budú vyhradené pozdĺž príjazdovej cesty.

Tešíme sa na vás a veríme, že nebo bude plné šarkanov.

Napíšte komentár