27. 09. 2024 Cyprián 25°C Oblačno

Svet Exotiky Martin

25.09.2024 Autor: Michal Pazúrik, Foto: Svet Exotiky
Miesto:Československej armády 10, 036 01 Martin Termín: 12.10.2024 Mesto:Martin Zdroj:stránka organizátora

square event post yellow

Už 12.10.2024 to v športovej hale na Podháji v Martine znova ožije exotikou. Na tomto jedinečnom podujatí môžete na vlastné oči vidieť: hady, škorpióny, pavúky, plazy, akváriové ryby, exotický hmyz, vtáctvo a veľa ďalšieho.  

Svet Exotiky je unikátna predajná výstava, ktorá každoročne prináša jedinečné stretnutia s exotickými zvieratami do Martina. Cieľom podujatia je poskytnúť miesto pre výmenu skúseností medzi chovateľmi, vzdelávať verejnosť o exotických zvieratách a podporovať zodpovedný chov. 

Podujatie ponúka návštevníkom možnosť spoznať rôzne druhy exotických zvierat, ktoré neuvidíte ani v bežných zoo. Podujatie je vhodné aj pre začiatočníkov, ktorým skúsení chovatelia poskytnú potrebné informácie a rady na začiatok chovateľskej cesty.  

“Skutočný milovník zvierat miluje všetky zvieratá, to je mottom nášho podujatia. Okrem toho, že spájame našu chovateľskú komunitu, je našim cieľom tiež zlomiť predsudky o exotických zvieratách. Chceme dokázať, že to nie sú len zvieratá, ktorých sa treba báť, ale sú to nádherné tvory, ktoré majú vlastnú povahu a skutočne stojí za to ich spoznať.” priblížil 20-ročný Michal Pazúrik, hlavný organizátor podujatia. 

Podujatie bude prebiehať od 9:00 do 12:30 v Športovej hale Podháj na adrese Československej armády 10, 036 01 Martin. Okrem exotických zvierat budú návštevníci mať možnosť zakúpiť si rôzne doplnky pre terária a akváriá, krmivá, rastliny a ďalšie príslušenstvo. 

Vstupenky sú dostupné online a tiež budú k dispozícii priamo na mieste v deň podujatia. 

Napíšte komentár