01. 10. 2024 Arnold 17°C Jasno

Testovačka - čo sme vyskúšali v septembri?

Autor: Zuzka, Foto: sdetmi.com, V spolupráci

testovacka

Každý mesiac vám prinášame info z testovania nových produktov či služieb, ktoré sme za posledné obdobie vyskúšali. Nie vždy všetko vyzerá tak ako je, a preto vám úprimne napíšeme, čo si o tom myslíme my v redakcii sdetmi.com, ktorú tvoria ostrieľané matky s deťmi. 

3

Zdroj: pinguland.sk


Tiež máte doma malého nadšenca stavebníc? Máme pre vás super tip na Magnetickú stavebnicu Connetix Pastel Transport Pack 50 ks. Tento balíček je navrhnutý s ohľadom na nadšencov vozidiel - posúva hru s magnetickými dlaždicami na vyššiu úroveň! Objavte tak STEAM učenie pri ovládaní magnetizmu, tvarov a  farieb a vytvorte si vlastné nákladné autá, vlaky, lietadlá a sanitky, hasičské autá a vysokozdvižné vozíky. Táto multifunkčná stavebnica pomáha deťom naučiť sa technické princípy - ako je stabilita, rovnováha a symetria, a to všetko pri tejto nápaditej hre. Vďaka charakteristickému skosenému dizajnu pre zvýšenú odolnosť a jasnejšie lomy je toto balenie navrhnuté tak, aby rástlo spolu s vašimi drobcami. Stavebnica je ideálna ako  na samostatnú hru tak aj na spoločnú hru so súrodencami, kamarátmi a celou rodinou! Jednoducho zabavia sa všetci bez ohľadu na vek:) 

A ako bonus všetky dieliky sú vyrobené z netoxického ABS plastu, ktorý neobsahuje BPA a ftaláty, sú ultrazvukovo utesnené a nitované pre väčšiu bezpečnosť.
Táto super stavebnica je odporúčaná už pre najmenších staviteľov od veku 3+ rokov. 

PLUSY

♥  pomáha deťom naučiť sa stabilite, rovnováhe a symetrii
♥  zabaví sa celá rodina
♥  vyrobené z netoxického ABS plastu
♥  stavebnica rastie spolu s deťmi

MÍNUSY

↓ žiadny

 


5

Zdroj: albatrosmedia.sk

Je tu ďalší tip na super knižku pre vašich knihomoľov. Tentokrát o superpsovi Siriusovi a vynálezcovi dedovi Lacovi. A o čom táto super knižka je? Volám sa Sirius a som jednoducho superpes. Spiderman, Ironman a iní superhrdinovia už majú predsa dosť roboty, tak kto by ochránil naše mestečko? Môj dvojnohý majiteľ, priateľ na celý život a superhrdinský kolega, je dedo Laco. Nie je to však taký obyčajný dedo, ktorý lúšti iba krížovky. Dedo Laco je vynálezca. Spolu ochraňujeme naše mestečko a máme veru viac záchranných akcií, ako mi pri pĺznutí vypadne pár chlpov. A čo všetko títo dvaja spolu zažili  sa dočítate v tejto zábavnej knižke. S touto knižkou zažijete nielen veľa dobrodružstva, ale sa aj veľa nasmejete:)

PLUSY

♥ prijateľná cena
♥ formát vhodný aj do ruksaku
♥ knižka plná humoru, dobrodružsva

MÍNUSY 

↓ žiadne som nenašla

 


3

Zdroj: sdetmi.com

Super maskara na nepoddajné vlásky, na ktorú máte hneď dva spôsoby využitia. Môžete ju použiť na baby vlásky, ktoré vám neposlušne vyskakujú okolo tváre a vrtia sa smermi, ktorými nechcete. Stačí ich uhladiť maskarou, ktorá ich zľahka zafixuje a neposlušné vlasy zrazu držia tam, kde majú. Nevystrelia ani za vlhkého počasia. Obsahuje aj provitamín B5, ktorý vlasy hydratuje, zjemňuje, nemastí ani nezaťažuje. Druhé využitie je na fixáciu obočia. Chcete mať obočie ako po laminácii? Stačí ho zafixovať maskarou a pekne drží na mieste celý deň. Osvedčila sa nám pri rôznych účesoch, pri zahľadení do hora medzi ostatné vlásky, aj pri uhladení do čela. Vyskúšajte!

>> kúpite na mojadm.sk

PLUSY

♥ príjemne vonia
♥ dvojaké využitie - vlasy a obočie
♥ fixuje no nezaťažuje
♥ hydratuje

MÍNUSY 

↓ je bezfarebná, tak šedinky s ňou nezatriete :)

 

 


4

Zdroj: sdetmi.com

Jeseň je ideálny čas na rodinné bicyklovačky. Ak počasie praje, zvykneme víkendy tráviť na výletoch, ak sa dá, bicyklových. Vždy v piatok večer manžel skontroluje stav bicyklov, nabije baterky a blikačky, či dofúka kolesá. Už dlhšie "špekuloval" ako sa nenarobiť pri fúkaní kolies, a tak sme na tip od kamošov vyskúšali inteligentnú pumpu od Orava. V čom je inteligentná? Napríklad si viete nastaviť tlak, aký požadujete v kolese a po nafúkaní na danú hodnotu sa sama vypne. Pumpa je univerzálna, je dodávaná s praktickými nástavcami pre galúskový ventil (bicykle), ihlicový ventil na fúkanie lôpt, či nástavec na plážové doplnky. Za nás ideálne na letné dovolenky, či cyklo výlety.

>> kúpite na orava.eu

PLUSY

♥ dodávaná s nabíjacím káblom USB C
♥ jednoduché ovládanie, nenarobíte sa :)
♥ zmestí sa do cyklo taštičky
♥ vidíte hodnotu tlaku v pneumatike

MÍNUSY 

↓ hlučnejšia ako manuálna pumpa
↓ nafúkanie kolies/nafukovačky trvá dlhšie, ale zas sa pri tom nenarobíte :)

 

 

Napíšte komentár