25. 09. 2024 Vladislav 25°C Občasný dážď

Jesenné prázdniny 2024 - tie najlepšie miesta na pobyty s deťmi

Autor: MS, V spolupráci
Termín: 25.09.2024 a ďalšie Mesto:SR Zdroj:stránka organizátora
2

Zdroj: Shutterstock

Ani sme sa nenazdali a je tu jeseň! A pekná jeseň! Užite si ju spolu s deťmi aj počas jesenných prázdnin či víkendov v najlepších family friendly hoteloch, v ktorých sa s deťmi určite nudiť nebudete. Stačí si len vybrať! Počas jesenných prázdnin majú pripravené super programy pre celú rodinu.

 Nechajte sa inšpirovať aj akciami na Halloween, ktoré sme zozbierali po celom Slovensku! 


Jesenné prázdniny pre celú rodinu
v hoteli HVIEZDA v Dudinciach

Dudince, Banskobystrický kraj

hotelhviezda

Zdroj: hviezda-dudince.sk

Príďte si vychutnať čarovnú atmosféru babieho leta a oddýchnite si v hoteli HVIEZDA v Dudinciach, kde vás čaká všetko, čo k dokonalej dovolenke patrí! Počas jesenných prázdnin sme pre vás pripravili celodenný animačný program plný kreatívnych hier, aktivít a skvelej zábavy. Z tradične obľúbených aktivít nebudú chýbať tvorivé dielne, súťaž vo vyrezávaní tekvíc, hľadanie pokladu, bowlingový turnaj, fakľový pochod, nočné kúpanie, maľovanie na tvár, diskotéka pre deti a fotokútik s halloweenskymi rekvizitami.

Kým si vaše deti budú užívať animačný program s animátormi, vy sa môžete nechať hýčkať wellness procedúrami a dopriať si relax v hydromasážnom bazéne či vychutnať si upokojujúce teplo v saunovom svete. Čaká vás skutočný oddych pre telo aj dušu. Nezabudnuteľné gastronomické špeciality sú po dni plnom zážitkov neodmysliteľnou súčasťou každej vydarenej dovolenky. V našej reštaurácii si môžete vybrať z bohatej ponuky chutných domácich ale aj medzinárodných pokrmov, ktoré pre vás s láskou pripravuje náš tím skvelých kuchárov. Snúbenie jedla a regionálnych vín si môžete počas pobytu vyskúšať pri voľnej degustácii, ktorá je pre ubytovaných hostí grátis.

Darujte si spoločné chvíle oddychu a relaxu so svojimi najbližšími. Pre deti do 12 rokov - ubytovanie s polpenziou v špeciálnej cene 30 €/dieťa/noc.

Tešíme sa na spoločne strávené chvíle v našej maximálnej starostlivosti!

Viac informácií na www.hviezda-dudince.sk


Jesenné prázdniny v Podbanské Resort

Podbanské, Vysoké Tatry

Dovolenka Permon 700x400 8

Zdroj: podbanskeresort.sk

Zažite RODINNÝ POBYT plný pohody a dokonalého oddychu POČAS JESENNÝCH PRÁZDNIN vo Vysokých Tatrách. Pripravili sme pre Vás dva výnimočné pobyty plné zaujímavého programu.

V termíne 29.10.-01.11.2024 môžete využiť unikátny pobyt Jesenný PERMON CAMP s Tarym. Denný CAMP je určený pre deti od 6 rokov a kapacita miest je limitovaná. Počas pobytu si užijete aj skvelú zábavu v maskách, obľúbené tvorivé dielne, lampiónový sprievod, špeciálny animačný program so strašením či tradičné vyrezávanie tekvíc. 

Tešiť sa môžete aj na koncert vokálnej skupiny FOR YOU acapella, ktorá zaspieva najväčšie svetoznáme hity naživo bez použitia hudobných nástrojov. 

V termíne 01.11.-03.11.2024 zažite rodinný víkend s koncertom Mira Jaroša. Jeho známe hity vás zaručene roztancujú. Taktiež na Vás čaká rodinná úniková hra ESCAPE ROOM - zážitok, na ktorý tak skoro nezabudnete.

Viac informácií na www.podbanskeresort.sk


Užite si jeseň v Tatrách v APLEND

Vysoké Tatry

ALPEND

Zdroj: aplend.com

Ak plánujete jeseň s deťmi vo Vysokých Tatrách, určite využite ponuku 2+1 noc zadarmo vo vybraných zariadeniach APLEND, kde navyše býva Vaše dieťa do 6 rokov na prístelke ZADARMO. Stačí si vybrať ubytovanie podľa Vašich preferencií, keďže APLEND ponúka ubytovanie až v 15 hoteloch a vilách – prevažne priestranné apartmány s plne vybavenou kuchynkou.

Pre staršie deti: Tatry Holiday Resort, plný športových aktivít cez minigolf, detské ihrisko, petang, bedminton až po plážový volejbal.

Pre menšie deti: Vila Beatrice v Tatranskej Lomnici s kuchynkou a milým detským kútikom

Pre náročných: Wellness Hotel Borovica**** na Štrbskom Plese. Tu síce neplatí akcia 2+1 noc, no zato Vás čaká pestrý animačný program, obrovský detský kútik a neobmedzený vstup do wellness.

TIP: Registrujte sa do MYAPLEND a získajte 20% zľavy do Dobrej hračky, Tricklandie, Kvantária, Poliankova...

Viac informácii na www.aplend.com


Čarovná jeseň s deťmi v Spa & Wellness Hotel Fitak****

Liptovský Ján, Žilinský kraj

Dovolenka Hotel Fitak 700x400 8

Zdroj: fitakhotel.sk

Vítame vás v Spa & Wellness Hotel Fitak**** , kde vám a vašim deťom ponúkame nezabudnuteľný pobyt v príjemnom prostredí na Liptove. Naša priestranná hotelová izba je ideálnym miestom pre rodiny s deťmi, pričom každá izba poskytuje nádherný výhľad na okolité prírodné krásy.

Rodinné služby a vybavenie:

  • Dieťa do 3 rokov zdarma: U nás sa vaši najmenší ubytujú bez poplatku.
  • Detská postieľka: K dispozícii na požiadanie.
  • Detské vybavenie zdarma: Nočník, vanička, nadstavec na WC, stolček k umývadlu a ďalšie.
  • Krytý bazén: Neobmedzený vstup pre deti počas otváracích hodín.
  • Spoločenské hry a športové pomôcky: Zapožičanie na recepcii.
  • Pingpongový stôl: Pre rodinné zápasy.
  • Detské vonkajšie ihrisko: Miesto na hranie a zábavu.
  • Vonkajšie altánky s grilom: Ideálne pre spoločné grilovanie.
  • Úschovňa bicyklov: Bezpečné miesto pre vaše bicykle.
  • Zľavy: Na zapožičanie bicyklov a na rôzne aktivity v okolí.

Naša domácka atmosféra v malom boutique hoteli vytvára jedinečný pocit pohodlia a pohostinnosti, ktorý si zamilujete. Tešíme sa na vašu návštevu a veríme, že váš pobyt u nás bude plný radosti a nezabudnuteľných zážitkov!

Viac informácii na www.fitakhotel.sk


Jesenné dobrodružstvá v hoteli Hubert

Gerlachov, Prešovský kraj

Dovolenky 2 700x400Zdroj: hotel-hubert.sk

Zažite krásu babieho leta a užite si jesennú atmosféru v hoteli Hubert. 

Hotel Hubert je ideálnym miestom pre rodiny s deťmi! Využite naše špeciálne pobytové balíčky a oddýchnite si s rodinou uprostred nádhernej prírody Vysokých Tatier. Navyše, pobyt pre 2 deti do 12 rokov máte teraz s výhodným balíčkom ZDARMA! 

Náš hotel spája rodinný oddych s komfortom a zábavou. Pre deti je každý víkend pripravený bohatý animačný program. Do sýtosti sa môžu vyšantiť aj na našom megaihrisku a najmenší sa môžu v tatranskej zverofarme zoznámiť so zvieratkami a zažiť tak blízkosť prírody na vlastnej koži. 

Po dni plnom zážitkov vás čaká skvelá večera v našej reštaurácii, kde si môžete vychutnať chutné jesenné špeciality nášho šéfkuchára. Nechajte sa unášať jesennou atmosférou a rezervujte si svoj pobyt už dnes.

Viac informácii na www.hotel-hubert.sk


Jesenný prázdninový pobyt "HALLOWEEN FAMILY SPA" v kúpeľoch v Tepliciach 

Trenčianske Teplice, Trenčiansky kraj

Dovolenky 2 700x400 3

Zdroj: kupele-teplice.sk

Zoberte deti či vnúčatá a doprajte si kúpeľnú pohodu počas jesenných prázdnin (30.10. - 3. 11.) v malebnom prostredí Kúpeľov Trenčianske Teplice. Deti zažijú denne bohatý animačný program "Halloween" v mexickom štýle "Day of the death" - straši súťaže, tvorenie a maľovanie, výroba straši pochúťok, straši účesov, straši hra, tanečná párty, strašidelná cesta odvahy a iné.

Na výber máte ubytovanie v  hoteli Slovakia alebo kúpeľnom hoteli Krym, v apartmánoch alebo dvojlôžkových izbách s prístelkou. Dospelí si denne užijú liečivý termálny kúpeľ v najliečivejšej vode na pohybový aparát na Slovensku s možnosťou dokúpenia ďalších kúpeľných procedúr priamo na mieste. 

Dospelí i deti majú denne neobmedzene k dispozícii vstup do vonkajšieho vyhrievaného bazénu GRAND, rovnako ako aj do moderného bazénového a saunového sveta WellMed priamo v hoteli Slovakia. Čaká na vás bazén s detskými atrakciami, vírivka, tepidárium a saunová časť so suchými a parnými saunami, zážitkovými sprchami, Kneippov chodník, ľadopád, vírivka Hviezdne nebo, ochladzovací bazén, tematické odpočivárne (vstup do saunovej časti je povolený len deťom od 12 rokov). 

Viac informácii na www.kupele-teplice.sk


Mexický halloween s Migelom, COCO a jeho kamarátmi v Horskom hoteli Remata 

Ráztočno, Trenčiansky kraj

Dovolenky 2 700x400 2

Zdroj: hotel-remata.sk

Tento rok sa počas Halloweenu prenesieme do Mexica. V termíne 31.10. – 3.11.2024 sme pre Vás pripravili tématický pobyt s Migelom, Coco a jeho kamarátmi. Okrem komfortného ubytovania, wellnessu s vnútorným bazénom budeme pripravovať aj chutné hallovenske bufety, ktorých súčasťou bude aj ochutnávka tradičných mexických jedál.

Aktivity vedené animátormi v kostýmoch, budú v štýle mexického sviatku Día de los Muertos. 

Deti čakajú rôzne hry, ako napríklad:

  • „hľadanie stratených duší" – súťaž v hľadaní skrytých predmetov ako kostičiek ... (obrázkov)
  • škola tanca a mexické minidisco
  • nočný pochod s vyrobenými svietiacimi lampiónmi v sprievode hudby. 
  • maľovanie na tvár, ktoré bude tematicky zamerané. Skúsená maliarka vyčaruje na tvárach detí nádherné vzory a obrazce v mexickom štýle
  • nebude chýbať ani maľba typická pre tento sviatok – Catrina (v preklade lebka, ktorej sa netreba báť), ktorú tvorí čierno-biela tvár vytvárajúca ilúziu lebky, dozdobená ornamentami a kvetmi.
  • v závere dňa bude pre deti aj dospelých pripravené večerné kino, v ktorom sa bude premietať rozprávka Coco. 

Viac informácii na www.hotel-remata.sk


Jesenné prázdniny v hoteloch SOREA

Vysoké Tatry, Nízke Tatry, Spiš

Dovolenky 2 700x400 1

Zdroj: tmrhotels.com

Preneste sa do ríše strašidiel a zábavy v najkrajších lokalitách Slovenska. Hotely SOREA vo Vysokých Tatrách, Nízkych Tatrách a na Spiši vám okrem dokonalého wellnessu a relaxu poskytujú rozmanité možnosti na zábavné aktivity.

A na čo sa teda môžete tešiť? Halloweenska „klasika“ v podobe vyrezávania a maľovania tekvíc, ABRAKA DABRA – výroba čarovných elixírov, zábavné hry so strašidielkami, detská diskotéka, tematický pobyt Transylvánia a mnoho ďalšieho, to je program, ktorý spestrí jesenné prázdniny celej rodine.

A najlepšie nakoniec – SOREA Vám poskytuje zľavy pre deti až do výšky 100 %. Niet nad čím váhať, stačí si len vybrať zo širokej ponuky pobytov, naladiť sa na vlnu strašidelného dobrodružstva a užívať si nezabudnuteľný Halloween s animáciami v hoteloch SOREA! 

Viac informácii na www.sorea.sk


Prázdninové animácie v Hoteli Srdiečko na Horehroní s lampiónovými aktivitami

Nízke Tatry, Žilinský kraj

jesenne dovolenky Hotel Srdiecko 8

Zdroj: tmrhotels.com

Príďte stráviť Halloween do Nízkych Tatier, kde na južnej strane Chopku nájdete útulný Hotel Srdiečko. Pre deti je pripravený bohatý program, ktorý bude skôr zábavný ako strašidelný. Tešiť sa môžu na tematické dielne, súťažné vyrezávanie tekvíc, výrobu lampiónov spojenú so sprievodom. Samozrejme nebude chýbať ani večerné strašidelné minidisko, tak svojim ratolestiam nezabudnite pribaliť kostým či masku. Samozrejme, nebude chýbať ani maľovanie na tvár. Rodičia si môžu užiť filmový kvíz, turnaj v petangu či halloweenske bingo. K pobytu navyše dostanete lístky na lanovky v Jasnej či do v Vysokých Tatier a tiež vstupy do Tatralandie a Bešeňovej platné aj v odchodový deň.
Zmena programu je vyhradená!

Viac informácii na


Halloweenska záhada Hotela Grand Jasná aj s Mr. Funtasticom a pobytom pre deti do 12 rokov grátis

Jasná, Žilinský kraj

Dovolenky 2 700x400 1

Zdroj: tmrhotels.com

Ak hľadáte viac mystický a strašidelný program, nájdete ho v Hoteli Grand Jasnáod štvrtku až do nedele. Trúfnete si s deťmi na hororové kino či kvíz? No bude to aj o kreativite, deti si môžu vyrobiť masky, zasúťažiť si o najkrajšiu vyrezanú tekvicu. Animátori im pripravia desivé kresby na tvár či balónové doplnky ku kostýmom na večernú párty so strašidlami. Nebude chýbať ani šport, ráno rozcvička, neskôr streľba z luku či v hádzaní šípok. Podarí sa vám odhaliť tajomstvo pokladu duchov? K pobytu navyše dostanete lístky na lanovky v Jasnej či vo Vysokých Tatrách a tiež vstupy do Tatralandie a Bešeňovej platné aj v odchodový deň.
Zmena programu je vyhradená!

Viac informácii na www.tmrhotels.com


Magická Bešeňová vás okúzli svojou čarodejníckou atmosférou počas celého týždňa

Bešeňová, Žilinský kraj

Dovolenky 2 700x400

Zdroj: tmrhotels.com

Zvítajte počas voľných dní do Vodného parku Bešeňová, kde vplyvom mágie sa dvíhajú vlny. Príďte vyriešiť záhadu liptovského pokladu a aj si zasúťažiť s animátormi priamo pri bazénoch. Čarodejnícke tance či cvičenie vo vode s bosorkami vás určite nenechájú ležať. Tešiť sa môžete aj na lampiónový sprievod. Ubytujte sa priamo areáli vodného parku v Hoteli Akvamarín Bešeňová, kde vás čaká magické maľovanie na tvár, hókusy pokusy v dielničkách, súťaže a okuzlujúce minidisko v maskách. K pobytu dostanete neobmedzené vstupy do Bešeňovej, vstup do saunového sveta, vstup do Tatralandie a tiež lístky na lanovky v Jasnej či vo Vysokých Tatrách platné aj v odchodový deň.
Zmena programu je vyhradená!

Viac informácii na www.tmrhotels.com


Tatralandia si prichystala záplavu strašidelnej zábavy počas celého týždňa

Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj

jesenne dovolenky Tatralandia Village

Zdroj: tmrhotels.com

Bububu! Naľakajte sa halloweenskou atmosférou vodného parku, ktorý už tradične poskytne dávku najväčšej hrôzy. Drakula sa prebudí, aby si zasúťažil s deťmi a pripravil aj skúšky odvahy pre dospelých. Strašiť bude aj pri cvičení v bazénoch či s animátormi môžete odhaliť kliatbu Drakulovho pokladu. Ubytujte sa v susediacom rezorte Holiday Village Tatralandia a zahrajte sa odvážne hry s pokreslenou tvárou alebo si zatancujte pri bláznivom minidisku. K pobytu dostanete neobmedzené vstupy do Tatralandie, vstup do saunového sveta, vstup do Bešeňovej a tiež lístky na lanovky v Jasnej či vo Vysokých Tatrách platné aj v odchodový deň.
Zmena programu je vyhradená!

Viac informácii na www.tmrhotels.com

Napíšte komentár