08. 10. 2024 Brigita 19°C Jasno

Babysitting: Opatrovanie detí v Bratislave a okolí

Autor: Danka, Foto: sdetmi.com
Adresa: Telefón: www:stránka organizátora
Hodnotenie:
motherhood 4624889 640

Zdroj: sdetmi.com

Hľadáte overené opatrovanie či už jednorázové alebo naopak pravidelné pre vašich drobcov? Na internete je však množstvo ponúk a vy si neviete vybrať? Práve preto sme sa v našej redakcii rozhodli pripraviť pre vás článok Babysitting: opatrovanie detí v Bratislave a okolí. Nájdete tu overené opatrovateľské spoločnosti, ktoré majú vynikajúce referencie a určite vám pomôžu nájsť tú najlepšiu opatrovateľku pre vaše detičky. 

BabyNanny

Obrazok 700x400 BN2

Zdroj: babynanny.sk

V BabyNanny sú hrdí na viac ako desaťročnú skúsenosť, ktorú získali v oblasti starostlivosti o deti, a neustále sa snažia tak zdokonaľovať svoje znalosti, aby boli spoľahlivým partnerom pre svojich zákazníkov. Ich špecializácia spočíva v poskytovaní starostlivosti o deti vo veku od 6 mesiacov do 6 rokov. Sú presvedčení, že deti potrebujú bezpečné a stimulujúce prostredie, kde sa môžu učiť, rásť a rozvíjať svoje schopnosti a zručnosti. Ich prioritou je tak zabezpečiť toto prostredie pre každé dieťa, s ktorým pracujú.Rodičia si zaslúžia pokoj a istotu, že o ich deti je postarané s láskou a zodpovednosťou. V BabyNanny chápu, že výber opatrovateľky je dôležitý krok. Preto ponúkajú overené a spoľahlivé opatrovateľky, ktoré vám ušetria čas a dodajú istotu, že vaše deti sú v bezpečí. Ich služba opatrovania detí je navrhnutá tak, aby ste sa mohli sústrediť na to, čo je pre vás dôležité, zatiaľ čo sa postarajú o vaše najdrahšie poklady. Prečo robiť kompromisy, keď môžete mať to najlepšie pre svoje deti?

Zistite viac na www.babynanny.sk a pridajte sa tak k spokojným rodinám, ktoré si nás už vybrali.


 

Ideálne miesto pre vaše deti CARNIVAL

3

Zdroj: carnival.sk

Carnival je súkromné denné detské centrum s dvomi pobočkami v novostavbe PERLA RUŽINOVA a NUPPU Mlynské Nivy, ktoré funguje podobne ako klasická škôlka. Ponúkajú variabilné stráženie, flexibilitu a cenu aj čas stráženia prispôsobujú na mieru. Majú model stráženia od 1 hodiny cez čiastočnú mesačnú starostlivosť až po mesačný balík. Carnival založila Ivana, mamička dvoch detičiek, nakoľko sa už niekoľko rokov venuje opatrovaniu detí. S kolegyňou, pedagogickou učiteľkou, využili príležitosť vytvoriť váš vysnívaný priestor pre deti a aktivity, ktoré ich najmä zabávajú a pritom edukujú. Preto radi využívajú aj metódy Montessori ako aj iné a rešpektujúci prístup. V CARNIVALE zároveň ponúkajú krúžky rôzneho druhu napr.tanečna, kurz varenia a pečenia,gymnastika, anglický jazyk s vlastnými carnival vyrobenými pomôckami.  V súčasnosti majú na výber dva rôzne priestory. Priestory sú prispôsobené pre malé skupiny. Sú kreatívne, podnecujú zábavu ale zároveň sú bezpečné.  Detičky v centre strážia mamičky a odborníčky. Sú to kreatívne a oduševnené milovníčky detí. Vždy všetko vyriešia kompromisom a dohodou. Smiech, radosť a zábava je u nich prioritou. Ku každému dieťatku majú individuálny prístup a zároveň ich učia pracovať a hrať sa v skupinách. Zákaznícky servis je u nich na prvom mieste. 


Viac informácií sa dozviete www.carnival.sk


 

Hodinová škôlka - Kinder Box 

kinderko

Zdroj: kinderbox.sk

Ešte ste nikdy o hodinovej škôlke nepočuli? Radi Vám ju predstavíme.. 

Každý z nás sa dostane do situácie, kedy by potreboval pomoc so strážením svojich detí. Tento problém vyrieši Kinder Box, hodinová škôlka s príjemným personálom, ktorá Vám detičky postráži až 4 hodiny denne. Prevádzka sa nachádza v Petržalke v nových priestoroch pri kúpalisku Matador.
Priestor má 60m2 hracej plochy, kde nájdete basketbal, Air hokej, detskú kuchynku, detský obchodík, auto trenažér, časť na kreatívnu tvorbu, či Chill Zonu so 75“ TV. Kinder Box je otvorený až 12 hodín denne.

Pre rodičov, ktorí potrebujú riešiť napríklad Home Office ale nemajú záujem o pravidelnú škôlku, ponúka Kinder Box dokonalé riešenie. Mesačné doobedné a poobedné balíčky za zvýhodnené ceny BEZ VIAZANOSTI, prípadne výhodu permanentky, pri ktorej ušetríte desiatky eur. 

Viac informácií sa dozviete na kinderbox.sk 


Bilingválna agentúra Best Nanny

foto 1 final2

Zdroj: bestnanny.world

Best Nanny je agentúra poskytujúca výnimočné služby rodinám, opatrovateľkám a pomocniciam v domácnosti na Slovensku a v Českej republike. Ich cieľom je tak nájsť pre Vás ideálnu voľbu, ktorá mamičkám uľahčí, a deťom spestrí život.  Agentúra Best Nanny vznikla na základe skutočného príbehu brazílskej opatrovateľky Samanty a slovenskej rodiny Petry, kde z nevýhody v iných zamestnaniach (jazykovej bariéry) spravili výhodu a Samanta, keďže žila dlhý čas v Argentíne a hovorila plynule po španielsky,  hovorila s deťmi len v tomto jazyku. Výsledkom sú tri deti, ktoré boli zahŕňané láskou od rodiny pokrvnej, aj získanej, a ktoré dnes plynule komunikujú v troch jazykoch. Čoskoro si viacjazyčné schopnosti detí všimli aj iné rodiny a často žiadali Samantu a Petru o pomoc pri hľadaní opatrovateliek. S vášňou spájať rodiny s milujúcimi opatrovateľkami vznikla agentúra Best Nanny.

Dnes je to úspešná firma zameraná tak na poskytovanie výnimočných služieb starostlivosti o deti s tímom kvalifikovaných a skúsených opatrovateliek, ktoré prinášajú radosť rodinám na celom Slovensku. Ich špecializovaný tím je pre Vás pripravený nájsť perfektnú opatrovateľku, ktorá do Vašej rodiny zapadne ako nový člen. Dávajú si záležať na tom, aby si profily opatrovateliek tak prispôsobili vašim špecifickým potrebám.


Viac informácií sa dozviete na www.bestnanny.world


 

Domelia   

sdetmi domelia

Zdroj: domelia.sk

Hľadáte opatrovanie a pomoc s deťmi v Bratislave?
Na Domelia.sk nájdete až stovky opatrovateliek detí v meste Bratislava, ktoré sú pripravené pomôcť so starostlivosťou o vaše deti. Či už potrebujete pravidelnú opateru, alebo výpomoc na pár hodín, u nás nájdete tú správnu osobu.

Prečo vyhľadávať pomocníka na Domelia.sk?

  • Verejné profily opatrovateľov – každý opatrovateľ má verejný profil, kde si môžete pozrieť o ňom informácie a hodnotenia.
  • Flexibilita – vyberte si opatrovateľa podľa svojich potrieb a termínov.
  • Jednoduchosť a overenie záujmu – jednoduché pridanie inzerátu, ktoré je u nás zadarmo, takže si môžete zadarmo overiť, aký je záujem o danú prácu vo Vašej lokalite.

Kliknite na odkaz a nájdite ideálnu opatrovateľku ešte dnes!
Viac informácií sa dozviete na domelia.sk

 

 

 

Napíšte komentár