27. 10. 2024 Sabína 22°C Jasno

Barefoot obuv na každodenné nosenie do školy a škôlky

Autor: Simona, Sponzorovaný obsah
child wearing jeans standing dry autumn leaves

Zdroj: freepik.com

Barefoot obuv pre deti má niekoľko výhod, ktoré môžu pozitívne ovplyvniť vývoj nôh a celkovú pohybovú sústavu.

Medzi hlavné výhody patria:

  • Prirodzený vývoj chodidla: Barefoot obuv napodobňuje chôdzu naboso, čo podporuje správny vývoj svalov, šliach a kĺbov chodidla. Deti si tak vytvárajú lepšiu koordináciu a rovnováhu.
  • Posilnenie svalov a šliach: Keďže barefoot obuv nemá pevné spevnenie ako tradičná obuv, chodidlo musí aktívnejšie pracovať, čo vedie k posilneniu svalov a šliach nielen chodidla, ale aj lýtok.
  • Zlepšenie rovnováhy a koordinácie: Tým, že deti cítia povrch, po ktorom chodia, sa lepšie učia prispôsobovať rôznym povrchom, čo zlepšuje ich rovnováhu a koordináciu.
  • Podpora správneho držania tela: Pretože barefoot obuv podporuje prirodzený spôsob chôdze, prispieva aj k lepšiemu držaniu tela, čo môže predísť problémom s chrbticou alebo kolenami v budúcnosti.
Poznáte tieto značky barefoot obuvy?

Littleshoes

inbound651546776941241633

Zdroj: Littleshoes.sk

Zimné barefoot topánky prinášajú nohám oveľa viac pohodlia. Chodidlo sa v nich cíti ako v bavlnke, pretože sú ľahké, mäkké a zateplené hrejivým kožúškom. Vďaka širokej špičke a rovnej podrážke má navyše noha v topánke dostatok priestoru na aktívne zapojenie do pohybu. Tým sa končatiny viac prekrvujú a zahrievajú. Zimné barefoot topánky sa vyrábajú v mnohých štýlových prevedeniach, na výber máte viac ako tristo unikátnych modelov skladom a s doručením do 48 h. Pri nepriaznivom počasí nie je nič ľahšie, než barefoot topánky objednať online a po vyskúšaní z pohodlia domova nepadnúce kusy ľahko vrátiť v spätnej zásielke. Pri miernej zime deťom na cestu do školy a škôlky postačia celoročné či členkové topánky, vo vnútri naopak ocenia pohodlie širokých barefoot papúč.

Kúpite na littleshoes.sk >>
Využite zľavu 10% na všetko nezlacnené na littleshoes.sk s kódom "sdetmi10"


Ellarte

www.ellarte.com

Zdroj: ellarte.com

Slovenská rodinná firma s 25-ročnou tradíciou vo výrobe dámskej a detskej obuvi, vystupuje pod značkou zvanou ellarte. Ako firma sa dlhodobo venuje aj exportu do náročne-orientovaných západných krajín, kde si zákazníci potrpia na kvalitu a precízne spracovanie. Ich vášňou je ponúkať jednoduché, elegantné a nadčasové kúsky, ktoré sa odlišujú svojou kvalitou a starostlivým spracovaním. Zameriavajú sa najmä na barefoot obuv, ktorá napodobňuje prirodzený pohyb chodidla a podporuje zdravý vývoj nôh. Okrem barefoot obuvi u nich nájdete aj klasické kožené topánky, ako aj štýlové kabelky a ruksaky.

Nebojte, mysleli aj na tie z vás, ktoré preferujú vegánske výrobky; preto v ich ponuke nájdete aj obuv z prírodných materiálov, ako je 100% bavlna či 100% ovčia vlna. Tieto šetrné materiály sú nielen ekologické, ale aj veľmi pohodlné, čo zabezpečuje skvelý zážitok pri každodennom nosení. Produkty sú navrhnuté s ohľadom na udržateľnosť a dlhú životnosť, čo túto značku odlišuje od ostatných značiek a robí ich jedinečnými v tejto oblasti. Veríme, že tu nájdete to pravé, čo doplní nie len Váš, ale aj šatník vašich najmenších a prinesie radosť z každého kroku. Prezrite si ponuku na e-shope alebo si pozrite sociálne siete. 

 Kúpite na ellarte.com >>


Baby Bare

Barefoot topanky 700x400 px

Zdroj: babybareshoes.sk

Slovenská slow-fashion značka zameraná na výrobu detských a dámskych barefoot topánok. Víziou značky je vytvoriť barefooty, ktoré budú nielen funkčné, ale aj štýlové. Tento rok prichádzajú s novinkou - modelom Liberty, ideálnym pre zladenie mamy a dcéry/synov. Model Liberty bude dostupný až do veľkosti 41.

Využite zľavu 10%  s kódom “sdetmi”

 

Napíšte komentár