01. 10. 2024 Arnold 17°C Jasno

Rodinné centrum Smallville

Autor: Daniela Šoltýs , Foto: facebook.com/RC.s.Hernickou.FURCA.KE/, V spolupráci
Adresa:Spoločenské centrum, Jegorovovo námestie 5, Košice Telefón:+421910923743 E-mail:rodinne.centrum.furca@gmail.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Na sídlisku Furča v Košiciach sa nachádza rodinné centrum Smallville, ktoré prináša priestor pre rodičov a detičky vo veku od 0 do 6 rokov, kde sa môžu spoločne stretávať, hrať a tráviť kvalitný čas. Toto miesto je určené pre všetkých, ktorí chcú svojim ratolestiam dopriať radosť z hry, spoznávania nových priateľov a zároveň si oddýchnuť v kruhu ďalších rodín.

Rodinné centrum Smallville vytvára bezpečné a priateľské prostredie, kde deti majú možnosť rozvíjať svoje sociálne zručnosti v skupine iných detí. Hranie s inými deťmi je kľúčom k ich prvým priateľstvám a dôležitou súčasťou ich emocionálneho vývoja. Pre rodičov je to zas miesto, kde môžu zdieľať svoje skúsenosti, radosti, ale aj výzvy, ktoré so sebou rodičovstvo prináša.

Každý deň v týždni ponúkame rôzne aktivity, ktoré sú zamerané nielen na zábavu, ale aj na podporu zdravého pohybu, kreativity a rozvoj detských zmyslov.

Program: 

  • Pondelok - HERNIČKA (9:00 – 11:00)
    Otvorená herňa, kde si deti môžu zahrať so širokým výberom hračiek a hier.
  • Utorok - HERNIČKA (9:00 – 11:00)
    Možnosť vyhrať sa v bezpečnom a podnetnom prostredí.
  • Streda - BABY CLUB (9:30 – 11:30)
    Stretnutie pre najmenších, kde sa deti môžu zoznámiť s inými bábätkami a rodičia nájsť nové priateľstvá.
    TVORIVÉ A KREATÍVNE DIELNIČKY  (9:30 – 11:30)
    Stretnutia, kde je doprovodný tvorivo kreatívny program zameraným pre detičky 0-3 rokov.
  • Štvrtok - MAMA FIT (9:00 – 10:00)
    Cvičenie pre mamy, kde sa môžu fyzicky posilniť a zároveň si oddýchnuť od každodenných povinností. Je to baby friendly aktivita, pre deti je prichystaný aj detský kutik s hračkami,do cvičenia sa deti môžu voľne zapájať. Cviky sú inšpirované jogou a pilatesom.
  • Piatok - VYŠALENIE (15:30 – 18:30)
    Popoludňajší program plný hier a zábavy, kde deti môžu využiť energiu na maximum.
    Vhodné pre deti od 0-10 rokov.

Program sa môže občas zmeniť, preto odporúčame sledovať aktuálne informácie na našich sociálnych sieťach.

Špeciálne podujatia

Okrem pravidelných aktivít organizujeme aj rôzne tematické podujatia, ktoré obohatia rodinný život na sídlisku Furča. Medzi najobľúbenejšie patrí Baby Disco, kde si deti môžu zatancovať na svoje obľúbené pesničky, či Detský Mikuláš, ktorý prináša radosť najmenším počas vianočného obdobia. Nechýba ani Swap hračiek, kde môžu rodiny vymeniť nepotrebné hračky, a tým poskytnúť novým rodinám ďalšie radosti.

Naše Family dopoludnia sú zas ideálnou príležitosťou na strávenie času s celou rodinou pri hrách a aktivitách. Pre deti, ktoré rady objavujú svet pomocou svojich zmyslov, ponúkame Zmyslohranie, kde môžu zažiť nové podnety a skúmať rôzne materiály. A pre kreatívne duše tu máme pravidelné Tvorivé dielničky, kde si deti môžu vlastnoručne vytvoriť niečo pekné.

Rodinné centrum Smallville je miestom, kde sa každý cíti vítaný. Príďte aj vy a vytvorte si s vašimi deťmi krásne spomienky, ktoré vás budú sprevádzať celý život!

Kde nás nájdete?

Hernička sa nachádza v priestoroch Spoločenského centra na Jegorovovom námestí 5, prvá budova, prvé poschodie. Taktiež sa tam konajú aj Vyšalenia, kde sú okrem priestorov Herničky otvorené aj priestory sály.
Baby Club sa uskutočnuje v druhej budove, v priestoroch Výmenníka Jegorovovo taktiež na prvom poschodí. 

 

Mapa: N 48° 44′ 12″ E 21° 16′ 48″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár