18. 09. 2024 Eugénia 22°C Oblačno

Kam na dovolenku v septembri 2024?

Autor: Laura , Foto: hydrotour.sk, PR správa
Menorka2

Zdroj: hydrotour.sk

Ak hľadáte inšpiráciu kam vycestovať na letnú dovolenku v septembri, určite neprehliadnite tieto atraktívne destinácie - Tunisko, Menorka, Bahrajn alebo exkluzívna novinka Qatar. Tieto krajiny vás v septembri privítajú príjemným dovolenkovým počasím a množstvom nezabudnuteľných zážitkov. Dovolenka v septembri - perfektná kombinácia príjemného počasia, dostupnejších cien a pokojnejšej atmosféry.

Qatar: exkluzívna novinka

Cestovná kancelária Hydrotour prináša slovenským dovolenkujúcim novú exotickú destináciu –exkluzívny QATAR. Priame nonstop lety z Bratislavy do Qataru trvajú iba 5 hodín a štartujú už od septembra 2024. Návštevu Qataru umocňujú výlety k najatraktívnejším miestam: spoznávanie katarskej metropoly Doha, adrenalínové dobrodružstvo v púšti, cestovanie v čase na tradičnom plavidle dhow, odkrývanie tajomstiev najmodernejších štadiónov futbalového sveta, návšteva luxusného umelo vybudovaného ostrova The Pearl i nádherného tradičného trhu s orientálnym tovarom.

Tipy na hotely v Qatare
Luxusný hotelový rezort Hilton Salwa Beach Resort & Villas 5* je ako stvorený pre dokonalú rodinnú dovolenku. Nachádza sa priamo pri nádhernej súkromnej pláži s jemným bielym pieskom a ponúka jeden z najväčších aquaparkov na Blízkom východe. Exkluzívny hotel Rixos Gulf Hotel Doha 5*, vzdialený len 10 km od letiska, očarí hostí výhľadmi na modernú panorámu Dohy a kvalitnými službami all inclusive ultra inšpirovanými tureckou pohostinnosťou.

Bahrajn: najbližšia exotická destinácia

Bahrajn, vzdialený iba 5 hodín priamym letom z Bratislavy, patrí medzi najmenšie krajiny na svete, no prekvapí Vás svojim bohatstvom na unikátne miesta, zážitky a rozprávkové pláže.

Tipy na hotely v Bahrajne
Luxusný rodinný hotelový rezort Vida Beach Resort Marassi Al Bahrain 5* sa nachádza priamo pri nádhernej pláži s jemným bielym pieskom. Tešiť sa môžete aj na bohatý animačný program pre celú rodinu so slovenskými animátormi z Klubu Leto. Exkluzívny hotelový rezort Address Beach Resort Bahrain 5* s prvotriednymi službami sa nachádza priamo pri nádhernej súkromnej pláži s jemným bielym pieskom.

Bahrajn1

Zdroj: hydrotour.sk

Tunisko: perla severnej Afriky

Pôvabné Tunisko je dokonalou kombináciou čarovných historických príbehov a dokonalého pohodlia v luxusných rezortoch s nádhernými pieskovými plážami.

Tip na hotel v Tunisku
Exkluzívny Hilton Skanes Monastir Beach Resort 5* prestížnej hotelovej siete Hilton sa nachádza priamo pri nádhernej pláži s jemným pieskom. Užite si dovolenku s kvalitnými all inclusive službami a krásnymi výhľadmi na Stredozemné more, iba 5 minút od medzinárodného letiska.

Menorka: dovolenkový raj pre milovníkov krásnych pláží a prírody

Druhý najväčší Baleársky ostrov sa nachádza iba niekoľko kilometrov od Malorky. Aj napriek tomu, že vo svojom názve nesie svoju malú rozlohu (menor znamená v preklade menší), na ostrove toho určite nie je málo na objavovanie. 216 kilometrov pobrežia ukrýva väčšie pláže i malé “calas”, na ktorých sa vďaka jemnému bielemu piesku budete častokrát cítiť ako v odľahlej exotike.

Tip na hotel na Menorke
Obľúbený rodinný hotel Insotel Punta Prima Resort & SPA 5* v typickom menorskom štýle vás očarí krásnymi výhľadmi na more a nádhernými záhradami. Hotel ponúka pestré športové aktivity a dokonalý relax pre celú rodinu.

Všetky 4 destinácie nájdete v ponuke cestovnej kancelárie Hydrotour. V prípade otázok Vám radi poradia osobne na pobočkách, na tel. č.: (02) 3263 0011 alebo na e-mailovej adrese: hydrotour@hydrotour.sk.

Napíšte komentár