18. 09. 2024 Eugénia 22°C Oblačno

Kiki Waikiki Land

Autor: Laura , Foto: kikiwaikikiland.sk
Adresa:Jamnického 3 Telefón:+421 902 742 534 E-mail:rezervacie@kikiwaikikiland.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Kiki Waikiki Land je detská hernička, ktorú si okamžite obľúbite.

Poskytujeme deťom senzorické hry zamerané na stimuláciu zmyslov a ich rozvoj prostredníctvom mnohých aktivít so senzorickým materiálom. 

Doprajte si zmyslový zážitok prostredníctvom Sensory & Messy Play v Kiki Waikiki Lande.

U nás nájdete aktivity so suchým a mokrým senzorickým materiálom, vďaka ktorému si deti rozvíjajú všetky zmysly. Nechajte detskú fantáziu a kreativitu vyniknúť v našom štúdiu. Neporiadok Vám nemusí robiť starosti, ten upraceme po hre my.
Každý týždeň máme pre Vás v štúdiu pripravené iné aktivity s novým príbehom / témou, vďaka ktorej si detičky rozširujú obzory a zlepšujú slovnú zásobu ako napríklad Na záhrade, Dopravné prostriedky, Gazdovstvo, Jurský svet, ZOO, Na lúke a mnoho ďalších. 
Naša hernička je určená pre deti od 1 (samostatne stojace deti) do 6 rokov (závisí od záujmov konkrétneho dieťaťa) bez rozdielu.
Jeden deň v týždni máme aj hodiny vyhradené pre detičky s poruchou autistického spektra, pre ktoré je tento typ aktivít taktiež veľmi prospešný.

Sensory & Messy Play ponúka množstvo výhod pre rozvoj malých detí, vrátane
- zmyslovej stimulácie,
- rozvoja jemných motorických zručností,
- kreativity,
- kognitívneho vývoja,
- rozvoja jazyka,
- emocionálnej regulácie,
- sociálnych zručností,
- sebavedomia,
- hlbšieho spojenia s prírodným svetom.

V Kiki Waikiki Lande si môžete zarezervovať termín aj na Vašu oslavu alebo súkromnú akciu. Či už sa chcete stretnúť s kamarátmi a ich deťmi alebo zorganizovať detskú narodeninovú oslavu. My Vám pripravíme priestor, aktivity podľa vlastného výberu a v prípade narodeninovej oslavy aj výzdobu.
Termín akcie je na Vás (7 dní v týždni). Ak mi napíšete minimálne 2 týždne pred akciou, môžete si rezervovať oslavu aj v pracovný deň.

Angličtina senzorickou hrou
Zážitok zo Sensory Play pomáha stimulovať zmysly a buduje jazykové zručnosti v rannom období života. Prečo nezačať budovať zručnosti aj v anglickom jazyku?
Ponúkame osvojenie si jazyka od útleho detstva prostredníctvom Sensory Play s príbehom v angličtine, piesňami a hudbou. V septembri prebiehajú ukážkové hodiny zdarma a následne začne prebiehať kurz, ktorý je určený pre deti od 4 do 6 rokov. Rezervujte si svoj termín.

Textured art
V Kiki Waikiki Lande myslíme aj na rodičov a staršie detičky, pre ktoré máme v ponuke kurzy Textured art - plastické obrazy. 
Vytvorte s nami krásne plastické obrazy, ktoré zveľadia Váš domov. Farby si samozrejme vyberiete podľa vlastného výberu. Ukážeme si rôzne techniky, nápady a inšpirácie ako by Vaše dielo mohlo vyzerať a pustíme sa do tvorenia.

Všetky bližšie informácie (Čo je sensory Play, Ako sa k nám dostanete a iné) nájdete na našom webe, prípadne nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo emailom. 

Rezervujte si už dnes Váš termín aktivity z ponúkaných termínov na našom webe. Počet miest je na každý termín obmedzený, nech je nám príjemne :)

Sme tu pre Vás a Vaše deti. 

Spoločne vytvoríme zábavné a prospešné senzorické zážitky!

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Miroslav 07.09.2024, 12:04

    Boli sme s deťmi už viackrát a bolo to super. Každý týždeň iné aktivity a chlapci sa skvele zahrali :)

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár