17. 09. 2024 Olympia 22°C Oblačno

Rande s leporelom

01.09.2024 Autor: Daniela Šoltýs , Foto: kniznica.skcak.sk
Termín: 05.09.2024 Mesto:Spišská Nová Ves Čas:10:00 Zdroj:stránka organizátora

rande

Čo robiť, keď vonku prší a vy ste doma sami? Ste smutní a nudíte sa? Ak by však vo vašom byte žil Ťukťuk, bolo by všetko inak. S ním by ste určite zažili množstvo dobrodružstiev a zábavy, ale aj problémov. 

Jednoducho by ste s Ťukťukom ťukťukovali. A kto vlastne ten Ťukťuk je? To sa dozviete vo štvrtok 5. septembra 2024 o 10.00 hod. počas dramatizovaného čítania rozprávkového príbehu o tajomnom Ťukťukovi v podaní Divadla teatrálnej skratky v réžii autora knihy, Petra Karpinského.

Podujatie sa opäť uskutoční v mestskom parku pri evanjelickom kostole a pripravuje ho pre vás Spišské kultúrne centrum a knižnica, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja, v rámci projektu verejných letných čítaní s názvom Rande s leporelom. Projekt z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia, hlavný partner projektu. A ešte vám prezradíme, že v tvorivých mini dielničkách si takého Ťukťuka aj vyrobíme a pre všetky neposedné deti máme pripravené aj pohybové aktivity.

V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie uskutoční v priestoroch knižnice na Letnej 28. Ste zvedaví? Ak áno, príďte medzi nás!

Tešíme sa na vás!

 

Napíšte komentár