18. 09. 2024 Eugénia 22°C Oblačno

5 tipov na jesenné oblečenie do školy

Autor: MS, PR správa
7f5nu1kaqvt95bj

Zdroj: freepik.com

Jeseň je tu a s ňou prichádzajú krásne farby a chladnejšie počasie. Pre študentky, ktoré práve vstúpili do nového školského roka, to znamená aj nové módne výzvy. Ako skombinovať a zladiť luxusné kúsky oblečenia, aby ste zostali v teple a zároveň vyzerali skvele? Pozrime sa spolu na päť tipov na jesenné oblečenie, ktoré by nemalo chýbať vo vašom šatníku.

Klasický kabát v kombinácii s členkovými topánkami

Kabát je jesenným must-have kúskom, ktorý musí mať každá žena. Vyberte si klasický dlhý kabát v neutrálnej farbe, ktorý sa dá ľahko kombinovať s rôznymi kúskami vo vašom šatníku. Pridaním členkových čižiem vytvoríte dokonalý kontrast a dodáte vzhľadu moderný nádych. A čo si k nemu obliecť? Značková crossbody kabelka alebo batoh vám umožní nosiť všetko potrebné s gráciou.

Tip: Nakupujte značkové crossbody kabelky u overeného predajcu 10k tu.

Dámske svetre na chladnejšie dni

Jesenné rána môžu byť chladné a čo je lepšie ako teplý sveter? Vyberte si sveter s výrazným vzorom alebo v jemnej pastelovej farbe. V kombinácii s úzkymi džínsami alebo elegantnou sukňou vytvoríte outfit vhodný do prednáškovej miestnosti aj do kaviarne. Členkové topánky a taška cez rameno dotvoria tento krásne jednoduchý vzhľad.

Kožená bunda, ktorá nesklame

Kožená bunda je symbolom rebelstva a mladistvej energie. Vyberte si klasický čierny model a skombinujte ho s jednoduchým tričkom a džínsami. Pre outfit s rockovým nádychom pridajte nízke čižmy a kabelku s kovovými prvkami. Ideálne na dni, keď chcete urobiť dojem.

Dizajnové mikiny pre pohodlné dni

Mikina nemusí byť len na voľný čas. Vyberte si dizajnérsky model s jedinečným dizajnom a skombinujte ho s úzkymi džínsami a športovými členkovými topánkami. Tento outfit je ideálny na pohodlné dni, keď máte veľa prednášok. Všetko potrebné si môžete umiestniť do batohu, ktorý je navyše veľmi praktický.

Svetrové šaty dodávajú outfitu ženský nádych.

Svetrové šaty vám umožnia vytvoriť krásny ženský vzhľad bez toho, aby ste museli obetovať pohodlie. Vyberte si svetrové šaty v tlmenej farbe, napríklad sivej, hnedej alebo sivej, ktoré sa dajú ľahko kombinovať s rôznymi doplnkami. Ak chcete dosiahnuť športovejší vzhľad, skombinujte šaty s členkovými čižmami a ponožkami nad kolená. Ak chcete elegantnejší vzhľad, doplňte svetrové šaty koženými čižmami alebo čižmami na podpätku Roberto Serpentini. Všetky tieto dámske módne kúsky nájdete na tejto URL: https://www.10k.sk/damska-moda/.

 

Napíšte komentár