15. 09. 2024 Jolana 19°C Dážď

Testovačka - čo sme vyskúšali v auguste?

Autor: Zuzka, Foto: sdetmi.com, V spolupráci

testovacka

Každý mesiac vám prinášame info z testovania nových produktov či služieb, ktoré sme za posledné obdobie vyskúšali. Nie vždy všetko vyzerá tak ako je, a preto vám úprimne napíšeme, čo si o tom myslíme my v redakcii sdetmi.com, ktorú tvoria ostrieľané matky s deťmi. 

4

Ako všetky deti aj tie naše milujú hranolky. Doteraz som im ich vždy robila v rúre, aby to bolo aspoň trošku zdravšie. Dostala som však tip na super Teplovzdušnú fritézu Airy - 4  od Oravy. A musím povedať, že odkedy ju mám doma, používam ju stále.

Vďaka cirkulujúcemu horúcemu vzduchu sa potraviny pripravia zo všetkých strán šetrne a rýchlo. Táto teplovzdušná fritéza je určená tak na tepelnú úpravu mrazených, či čerstvých surovín. Nielenže vám pomôže pripraviť vaše obľúbené jedlá úsporne, ale aj bez zbytočného tuku. Vďaka revolučnej konštrukcii a vetracej technológií fritézy s výkonom 1700 W sa tak zaručuje rovnomerné a šetrné pôsobenie tepla na potraviny. Teplotu a dĺžku prípravy jedál si tak môžete nastaviť digitálne na LED dotykovom displeji. Fritéza má rozsah teplôt od 40 až do 200 °C a až 8 predvolených programov, ktoré slúžia na prípravu zdravých hranolčekov ( bez pridania oleja),  kuracích filet, steakov, hambrugerov a mnoho iných dobrôt. . Ak však nechcete používať žiadny z predvolených programov, môžete si sami určiť požadovaný čas a teplotu na prípravu daného pokrmu. Čo je najlepšie na tejto fritéze je takmer 60% úspora času a to, že si jedlo zachováva svoju šťavnatosť a chrumkavosť. Za mňa jednoznačne super pomocník, ktorý vám zdravo navarí a ešte vám aj ušetrí čas :)

PLUSY

♥  ľahké ovládanie
♥ LED dotykový displej
♥ až 8 predvolených programov
♥ 60% úspora času
♥ jedlo si zachová svoju šťavnatosť a chrumkavosť

MÍNUSY

↓troška väčší rozmer

 


5

Prečo sú všetci takí divní? Toto si myslí naša malá hrdinka Kika. Konečne má už desať, lenže NIČ nie je, ako by si želala. Bobino nie je jej pes, nemá stále žiadnu mačku a všetci okolo nej sú zrazu nejakí DIVNÍ. Hlavne Oliver! Keď zahlási tú šokujúcu správu, svet sa jej TOTÁLNE otočí hore nohami. Kika je ako ty, obyčajné dievča z úplne obyčajnej školy, ktoré miluje zvieratá, má super veľkého a otravného malého brata ale hlavne najskvelejšie kamošky na svete. Je to tu!!! Konečne pokračovanie skvelej knižky od slovenskej autorky Zuzky Štelbaskej - Nech už mám jedenásť! Zasa sa stretávame s našou úžasnou hrdinkou Kikou. V tomto úžasnom pokračovaní s ňou zažijete opäť kopec zábavy, zažijete nové dobrodružstvá a zároveň zistíte, prečo sú všetci zrazu takí divní:)  Za nás určite odporúčame :)

PLUSY

♥ prijateľná cena
♥ formát vhodný aj do ruksaku
♥ knižka plná humoru

MÍNUSY 

↓ žiadne som nenašla

 


Testovacka

Asi každý z nás má v šatníku pár obľúbených kúskov, ktoré miluje, ale nosí už len skôr "na doma", nakoľko majú na sebe nejaký fliačik či škrvnu, ktorá sa nedá vyprať. Pred časom mi sestra odporučila soľ na fľaky zn. Denkmit z dm, ktorá "vraj" vyčistila aj fľaky, ktoré nešli inak oprať. A tak sme nabehli do dm, pohľadali tento zázrak a vyskúšali. Výsledok super. Naozaj zišli i fľaky, ktoré sme mali na bielizni už dlhšie a dcéra sa opäť potešila svojej bielej mikine, ktorú bude môcť nosiť už aj do školy.  

>> kúpite na mojadm.sk

PLUSY

♥ naozaj funguje aj na staršie fľaky
♥ super cena (my sme kupovali za 1,65 €)
♥ na bielu aj farebnú bielizeň
♥ dá sa použiť aj pri nízkych teplotách

MÍNUSY 

↓ po otvorení nemá uzatvárateľný mechanizmus, musela som použiť kuchynskú spinku
↓ doplnila by som do návodu, či sa účinok znásobí pri posypaní pred praním, to som nikde nenašla (asi teda nie)

 

 


6

Tiež máte doma malého umelca a v aute stále vykrikuje, že sa nudí a chce si kresliť? Potom pre vás tu máme super tip na darček - detský tablet na kreslenie. Tento super tablet na kreslenie je skvelým pomocníkom tak na rozvoj kreativity a zručností vašich drobcov. Zároveň však ponúka bezpečný a zábavný spôsob, ako kresliť, písať a vyjadriť svoje myšlienky - to všetko bez zbytočného papiera a ceruziek. Nemusíte sa tak báť, že sedačky a váš drobec budú zašpinený od fixiek, farbičiek, alebo že sa mu počas cesty minie práve papier. 

Použitie je naozaj jednoduché - stačí stlačiť tlačidlo a obrazovka sa vymaže a je tak pripravená pre ďalšie kreslenie. Deti tak môžu neustále tvoriť a experimentovať a zároveň skúšať nové nápady a tvorivé projekty bez obmedzenia množstvom papiera. Súčasťou balenia je aj praktický stylus, ktorý je pohodlný na držanie a umožňuje deťom tak tvoriť s ľahkosťou. A ako bonus má tzv. kabelkový formát, čo z neho robí skvelého pomocníka nielen na cestu autom, ale aj autobusom či vlakom :)

>> kúpite na internete

PLUSY

♥ prijateľná cena
♥ jednoduché ovládanie
♥ nepotrebujete papier ani farbičky
♥ zmestí sa do batohu
♥ súčasťou balenia je aj praktický stylus

MÍNUSY 

↓ Chýba obal, do ktorého tablet odložíte

 

 


Testovacka 1

Viete o tom, že by ste mali každý deň svoju tvár chrániť pred slnkom a pred škodlivými UVA a UVB lúčmi? Používaním SPF faktora chránite svoju pokožku proti rakovine kože, predchádzate taktiež starnutiu pleti či hyperpigmentácii. Kúpiť si drahý krém proti vráskam a nepoužívať SPF sú peniaze vyhodené do koša. Preto si už niekoľko rokov každé ráno na tvár nanesiem krém s SPF faktorom 30 a učím to aj svoje deti. CeraVe preto kupujeme pravidelne a je to náš rodinný hydratačný krém po celý rok.

Od 9.9.-25.9. 2024 využite v Benu lekárni akciu CERAVE 2+1 zadarmo: Pri kúpe 3 produktov CERAVE zaplatíte len za 2.

>> kúpite na www.benulekaren.sk

PLUSY

♥ hydratuje
♥ ochrana pre slnkom SPF 30
♥ bez parfumácie
♥ super podklad pod make up

MÍNUSY 

↓ zišlo by sa väčšie balenie

 

Napíšte komentár