17. 09. 2024 Olympia 19°C Občasný dážď

Poklad Ružinovského škriatka

24.08.2024 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 24.08.2024 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
FB IMG 1724480162621

Zdroj: FB Chrobáčikovo

Milí naši malí, aj veľkí kamaráti, poznáte Ružinka ? Ružinovského škriatka – kamaráta všetkých detí? Minulý mesiac sa prvý krát stretol s deťmi na Nivách v Kukorelliho parku.

Túto sobotu 24.8.2024 o 17:00 sa s ním môžete stretnúť opäť a to na Trnávke v Ružinove v parku na Vietnamskej ulici. Dozviete sa o jeho veľkej pátračskej hre, na konci ktorej sa bude spoločne hľadať ukrytý poklad.
V sobotu do parku zavítajú aj špeciálne stroje: napr. polievacie auto, veľká kosačka, traktor. A vy si budete môcť niektoré z nich aj vyskúšať, to bude paráda. Požičali nám ich pre vás ujovia z VPSR, od ktorých sa dozvieme, čo všetko musia pre nás urobiť, aby sme to mali v našom Ružinove krásne.
Ružinko si pre vás na sobotu pripravil veselú hádankovo-športovú súťaž "Ako poznáš Ružinov", v ktorej si zasúťaží celá rodina a každý dostane od Ružinka diplom a malú odmenu.


Popri tom budeme tvoriť, kresliť, maľovať a trošku aj tancovať. Aby nám nebolo tak horúco, budeme mať pripravenú hadicovú sprchovačku, aj vodné fontánky, ktoré vás osviežia na súťažnej dráhe. A aby sme dodržali aj pitný režim, pre deti budú nachystané nápoje.

Každý, kto príde, dostane aj špeciálny Ružinkov pátrací zošit, ktorý bude potrebovať na hľadanie pokladu. Všetky ostatné detaily ohľadom pátrania vám vysvetlíme na mieste. Hľadanie pokladu bude trvať do konca septembra, o presnom dátume a mieste ukončenia vás budeme priebežne informovať.
No a na záver akcie budú lietať bubliny - malé veľké...všelijaké, hlavne ich bude veĺáááááá a vy si v nich budete môcť zatancovať.

Vstupenkou na podujatie bude obrázok, ktorý treba nakresliť doma. A čo má byť na obrázku? Skúste nakresliť ako si predstavujete, že by malo vyzerať miesto, kde bývate, čo by tam všetko malo byť, čo vám tam chýba. Z obrázkov, ktoré prinesiete, si urobíme malú výstavku.

Napíšte komentár