16. 09. 2024 Ľudmila 19°C Občasný dážď

September v Ekocentre

22.08.2024 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 21.09.2024 a ďalšie Mesto:Stupava Zdroj:stránka organizátora
FB IMG 1724278189212

Zdroj: FB Ekocentrum Stupava

Do "novej sezóny" sme si pre vás pripravili niekoľko noviniek.
Ekocentrum bude otvorené aj vo štvrtky, takže doobedia budú patriť objednaným skupinám a poobede sa vidíme na Tvorivé kurzy pre deti aj dospelých. Okrem toho u nás bude veselo aj ďalšie dni, keďže sme sa stali zázemím pre Lesný klub Makovičky .

Už tradične vás pozývame na exkurzie do terénu, čaká nás posledný
Splav Moravy s prírodovedcom v sezóne, vyrazíme aj na bicykloch na Pozorovanie zvierat v CHA Devínske jazero a deti čaká deň v lese s prírodovedcom, počas ktorého si zaspomínajú na táborové zážitky.

Priamo v ekocentre budeme hovoriť o medveďoch, bocianoch, vyrobíme si soľ do kúpeľa, deti čaká divadielko o kompostovaní a nezabudneme ani na klimaticky odolné záhrady. S Danielou s kvetinovej farmy La Borinka sa vidíme na workshope Udržateľná kvetinová záhrada/workshop s La Borinka, kde si povieme aj o tom, čo je hlboký mulč a ako pomáha v boji proti burine.

Dávame vám do pozornosti aj prvý októbrový víkend, kedy nás v Stupave čakajú Dni zelá, a okrem koncertov, trhov a celodenného programu v rámci mesta môžete navštíviť aj program u nás počas Dni zelá v ekocentre.
Tešíme sa na stretnutia.

Napíšte komentár