16. 09. 2024 Ľudmila 19°C Občasný dážď

Rodinný muzikál OLIVER! v Divadle Nová scéna

09.08.2024 Autor: Simona
Termín: 14.09.2024 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

Pozývame vás na jedinečné muzikálové spracovanie príbehu Oliver Twist v Divadle Nová scéna! Tento známy príbeh Charlesa Dickensa o chlapcovi zo sirotinca, ktorý hľadá lásku a domov, ožil na javisku vďaka úžasnej hudbe Lionela Barta. Zažite dobrodružnú cestu malého Olivera, od sirotinca, cez temné zákutia Londýna, až po nájdenie skutočného domova. Inscenácia ponúka priestor pre mladé talenty a je plná krásnych melódií, ktoré si zamilujete. Pôsobivé skladby v podaní 27-členného orchestra vás vtiahnu do príbehu, ktorý je dojímavý, miestami vtipný, ale aj drsný – ukazuje, že láska a prijatie sú dôležité pre každého z nás.

Termíny predstavení:

  • 13. september o 19:00
  • 14. september o 14:00

KÚPIŤ LÍSTKY >>

Dôležité informácie:

  • Pre deti od 8 rokov.
  • Pozor, predstavenie obsahuje streľbu.
  • Náš tip: Rodinná ponuka: Aby sme rodinám čo najviac spríjemnili návštevu, ponúkame DETSKÚ VSTUPENKU – Na predstavenie platí zľava 50% na vstupenky pre deti do 15 rokov. Detskú vstupenku je  možné kúpiť len k vstupenke za plnú cenu. Pri kúpe vstupeniek pre deti si v košíku z ponuky zliav vyberiete DETSKÁ VSTUPENKA,  následne sa cena vstupenky prepočíta na 50%.

Pre našich malých divákov, ktorí potrebujú lepší výhľad, budú k dispozícii podsedáky od našich uvádzačiek.

Nenechajte si ujsť toto rodinné predstavenie plné skvelej hudby a zážitkov. Tešíme sa na vás v Divadle Nová scéna!

Muzikál uvádzame v licencii Music Theatre International (Europe) Ltd. Príďte a nechajte sa strhnúť dojemným a zároveň vzrušujúcim príbehom Olivera Twista! Vstupenky sú už v predaji, nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť.

1719496150 plagat 381x535 3200

Zdroj: novascena.sk

Napíšte komentár