16. 09. 2024 Ľudmila 19°C Občasný dážď

Leto plné pokladov pokračuje: Majself a Kali vedia, kde ich našla krásna Sissi

05.08.2024 Autor: Claudinka, Sponzorovaný obsah
Miesto:Radničné námestie, Bardejov Termín: 18.08.2024 Mesto:Bardejov Zdroj:stránka organizátora
6724 Kaufland sdetmi com foto 1

Zdroj: KAUFLAND

Obľúbená letná vandrovka je opäť plná slovenských pokladov, najbližšie ich objavíte v Bardejove. Spoznala ich aj cisárovná Sissi, vydáte sa s deťmi po jej stopách? Na Kaufland Detský festival príde aj Kali, Majself, Paci Pac či Fíha Tralala, pridajte sa k nim.

Ani vám by sa prázdniny nerátali bez obľúbenej letnej vandrovky, ktorá vás toto leto sprevádza po stopách tých najkrajších slovenských pokladov? Potom určite viete, že už čoskoro pokračuje svojou ďalšou zastávkou, tentoraz v „kráľovskom“ Bardejove. Toto nádherné mesto sa pýši klenotmi natoľko  vzácnymi, že sú dokonca zapísané v Zozname svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO. Chcete ich spolu s nami objaviť? Nech sa páči, 18. augusta vás vandrovka prenesie  na cisársky dvor a ako to na Kaufland Detskom festivale býva dobrým zvykom, čaká vás tu okrem dobrodružných zážitkov aj spoločnosť známych tvári. O skvelý program  sa počas celého dňa postarajú nielen detské hviezdy Fíha Tralala, Paci Pac, Cupi & Lupi, ale aj Majself či Kali. Tak čo, prídete si v tretiu augustovú nedeľu užiť objavnú cestu za pokladmi, o akých sa nepíše v učebniciach?

Zábava pre celé rodiny

Kto povedal, že história je nudná? Tá v Bardejove sa začala písať už v 13. storočí a jej stopy najlepšie precítite na Radničnom námestí, ktoré patrí k najkrajším na Slovensku. Nádherná stredoveká architektúra s meštianskymi domčekmi v šachovnicovom pôdoryse, ale aj Bazilika svätého Egídia sú ozajstnými klenotmi našej domoviny, a tak nie je náhoda, že práve tu má ďalšiu zastávku obľúbená vandrovka s Kaufland Detským festivalom.

Vydajte sa s ním do Cisárskeho mestečka K- Z lásky k tradícii, kde vás okrem ukážok rezbárskeho, výšivkárskeho či drotárskeho umenia čaká aj atmosféra šľachtického dvora. Kúsok z nej priniesla do Bardejova samotná rakúska cisárovná a uhorská kráľovná Alžbeta, prezývaná Sissi, ktorá tiež oddychovala v tunajších kúpeľoch. Zoznámite sa tu s pravidlami noblesnej etikety, naučíte sa pravidlá pikniku aj dobového stolovania, ktoré si môžete otestovať v dámskom čajovom salóniku  pre skutočné dvorné dámy či v kútiku pre pravých džentlmenov. Lebo aj slušné správanie je vzácny klenot, ktorý nikdy nevyjde z módy.

6724 Kaufland s detmi com 3

Detské hviezdy zabavia najmenších návštevníkov Kaufland Detského festivalu

Zdroj: KAUFLAND

Alebo vás a vaše ratolesti láka skôr pohyb? Máte príležitosť zastrieľať si z luku, zajazdiť si na koni či zahrať  kriket, ktorým si pravidelne krátili čas aj obyvatelia kráľovského dvora. Keďže šľachtici si radi zdobili svoje komnaty krajinkami, umelecké duše si môžu pozrieť výstavu obrazov alebo si namaľovať vlastné, no atmosférou cisárskeho dvora vás naladí  aj módna prehliadka dobových šiat.  Maškrtné jazýčky si tiež prídu na svoje, pre všetkých je pripravená ochutnávka sladkej špeciality „ Kaiserchmarrn“, čiže slávneho Cisárskeho trhanca a dobrôt privátnej značky K - Z lásky k tradícii, ktoré pre zákazníkov Kauflandu s láskou  vyrábajú slovenskí dodávatelia.

6724 Kaufland sdetmi.com foto 2

Zdroj: KAUFLAND

Majself a Kali pokračujú v objavovaní pokladov Slovenska

Kali, Paci Pac či Fíha Tralala, potešia sa malí aj veľkí

Kto s Kaufland Detským festivalom cez prázdniny vandruje pravidelne, vie, že tu nesmú chýbať známe tváre. Aj v  Bardejove sa tešia na vašu spoločnosť. Malých aj veľkých objaviteľov zabavia moderátori Martin Madej a Veronika Hatala spolu s obľúbenými detskými interpretmi ako Paci Pac, Fíha Tralala či Cupi&Lupi. Aj projekt Cimbalkovo či Teáter Komika dobre naladia malých divákov, zatiaľ čo ich súrodenci a rodičia si užijú parádnu šou, ktorú na pódiu rozbalí Majself  s Cimbal Brothers alebo Kali a Peter Pann spolu s folklórnym súborom Čarovné ostrohy. Slovenské poklady, o ktorých ste možno ani netušili, predsa môžu spoločne objavovať všetky generácie, no nie?

Za pokladmi Bardejova sa oplatí vandrovať

Zdá sa vám zastávka v Bardejove  príliš ďaleko? Aj na vás Kaufland Detský festival myslel, preto letnú vandrovku  môžete sledovať aj online na www.detskyfest.sk alebo prostredníctvom Turbo TV, ktorá bude z podujatia vysielať priamy prenos

Veď aké by to bolo za leto bez dobrej nálady a kopy dobrodružných zážitkov? Tie vám, ako vždy zadarmo, prináša Kaufland Detský festival, s ktorým počas prázdnin môžete z lásky k Slovensku spoznávať  najkrajšie poklady našej domoviny. Slávna cisárovná Sissi ich v Bardejove objavila už dávno, 18. augusta čakajú aj na vás, prídete?

6724 Kaufland sdetmi com foto 4

Tešia sa na vás aj moderátori Veronika Hatala a Martin Madej

Zdroj: KAUFLAND

Napíšte komentár