10. 09. 2024 Oleg 22°C Občasný dážď

Kam na exotickú dovolenku s deťmi?

Autor: Laura , Foto: hydrotour.sk , PR správa
Oman2

Zdroj: hydrotour.sk

Cestovná kancelária Hydrotour prináša slovenským dovolenkujúcim túto jeseň až 3 exotické destinácie – exkluzívny QATAR, kráľovský BAHRAJN a fascinujúci OMÁN. Do všetkých troch sa dostanete pohodlne, priamym letom z Bratislavy.

Hostia sa môžu tešiť na nádherné pláže s jemným pieskom, luxusné hotelové rezorty a jedinečné zážitky pre celú rodinu.

V Qatare, Bahrajne aj v Ománe sa o program pre deti i dospelých budú starať slovensky hovoriaci animátori cestovnej kancelárie Hydrotour, ktorí spolu so skúsenými delegátmi budú hosťom permanentne k dispozícii.

Bahrajn2

Zdroj: hydrotour.sk

Do exkluzívneho QATARU s CK Hydrotour od septembra priamo z Bratislavy

Novinka sezóny 2024, exkluzívny QATAR, je ideálna kombinácia nerušeného oddychu na krásnych plážach luxusných rezortov v spojení s unikátnymi výletmi.

Luxusný hotelový rezort Hilton Salwa Beach Resort & Villas je ako stvorený pre dokonalú rodinnú dovolenku. Nachádza sa priamo pri nádhernej súkromnej pláži s jemným bielym pieskom a ponúka jeden z najväčších aquaparkov na Blízkom východe. Exkluzívny hotel Rixos Gulf Doha, vzdialený len 10 km od letiska, hostí očarí výhľadmi na modernú panorámu Dohy a kvalitnými službami all inclusive ultra inšpirovanými tureckou pohostinnosťou.

Návštevu Qataru umocňujú výlety k najatraktívnejším miestam: spoznávanie katarskej metropoly Doha, adrenalínové dobrodružstvo v púšti, cestovanie v čase na tradičnom plavidle dhow, odkrývanie tajomstiev najmodernejších štadiónov futbalového sveta, návšteva luxusného umelo vybudovaného ostrova The Pearl i nádherného tradičného trhu s orientálnym tovarom.

Qatar2

Zdroj: hydrotour.sk

 

Bahrajn: Najbližšia exotická destinácia

Bahrajn, vzdialený iba 5 hodín priamym letom z Bratislavy, patrí medzi najmenšie krajiny na svete, no prekvapí Vás svojim bohatstvom na unikátne miesta, zážitky a rozprávkové pláže.

K čoraz väčšej popularite Bahrajnu prispievajú nové exkluzívne rezorty Vida Beach Resort Marassi Al Bahrain 5* a Address Beach Resort Bahrain 5*, postavené na najdlhšej pláži Bahrajnu s tyrkysovým morom a jemným bielym pieskom. Hostia si môžu užiť dovolenku v rezortoch s kvalitnými all inclusive službami na exkluzívnom mieste, iba 11 km od medzinárodného letiska.

Bahrajn3

Zdroj: hydrotour.sk


Omán: Klenot Arabského polostrova

Najväčšími dovolenkovými lákadlami Ománu sú nekončiace sa pláže s jemným bielym pieskom, vynikajúce all inclusive služby hotelových rezortov, tyrkysová voda Indického oceánu a dokonalá dovolenková atmosféra.

Luxusný hotelový komplex Salalah Rotana Resort 5* zariadený v znamení ománskej architektúry je zaradený do prestížnej hotelovej siete Rotana. Dominantou rezortu je unikátna pláž s jemným bielym pieskom ako stvorená na dlhé prechádzky.

Fanar Hotel & Residences 5* je vďaka trom plážam s jemným pieskom a pozvoľným vstupom do mora vyhľadávaný najmä rodinami s deťmi. Vďaka unikátnemu konceptu dine-around si môžete vychutnať špeciality rôznych kuchýň.

Oman1

Zdroj: hydrotour.sk


Všetky 3 destinácie nájdete v ponuke cestovnej kancelárie Hydrotour. V prípade otázok Vám radi poradia osobne na pobočkách, na tel. č.: (02) 3263 0011 alebo na e-mailovej adrese: hydrotour@hydrotour.sk.

 

Napíšte komentár