16. 09. 2024 Ľudmila 19°C Občasný dážď

Otvárame Kút.Museum shop

01.08.2024 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 14.08.2024 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
kut

Zdroj: FB Múzeum mesta Bratislavy

Priestor na nádvorí neónom označený, ale roh to není, jasný pane! 
Príďte s nami osláviť náš nový múzejný obchod Kút.museum shop a stráviť príjemný letný večer v spoločnosti dobrých kníh, hudby, občerstvenia, no hlavne vás, ľudí, ktorí majú chuť objavovať nové zákutia Bratislavy. 

Čo na vás čaká? 
Okrem nového obchodíku vám chceme dať do pozornosti aj náš nový katalóg Šesťdesiate v Bratislave, ktorý pri príležitosti aktuálnej výstavy zostavila kurátorka výstavy Marta Janovíčková a graficky upravila Magda Scheryová. Následne nádvorie Starej radnice rozozvučí aj sólový koncert speváčky a skladateľky TIMEA. Prečo hovoríme o otvorení, keď je Kút už niekoľko týždňov v prevádzke?
Prvé „pootvorenie“ sme absolvovali koncom mája v rámci vernisáže výstavy Čierne diery v MMB: Dlaždice Bratislavy a umenie nápodoby. Cítili sme však, že nový múzejný obchodík je natoľko výnimočná udalosť, že si zaslúži aj vlastnú „vernisáž“. Chceme tento moment osláviť práve s vami, s našimi návštevníkmi a návštevníčkami, no zároveň to vnímame aj ako príležitosť poďakovať sa všetkým, ktorí na príprave obchodíku spolupracovali.

O občerstvenie sa postarajú susedia a susedky z kaviarne Radnička.
Vstup zdarma. Jemné prehánky nám neprekážajú, v prípade nepriaznivého počasia vás budeme informovať o prípadnej zmene programu. Aj Bejby by zostala sedieť v Kúte, ktorý bude v tento deň mimoriadne otvorený do 20.00.

Viac o Kúte
Nový predajný priestor na nádvorí Starej radnice sa zameriava predovšetkým na publikácie Múzea mesta Bratislavy, no ponúka aj široký výber literatúry venovanej súčasným mestským témam. Nechýbajú ani knihy pre najmenších čitateľov a čitateľky. Ponuka je rozšírená aj o suveníry z produkcie múzea a ďalších lokálnych značiek.
Dátum: 14. 8. 2024
Čas: 18:00 – 20:00
Miesto:  nádvorie Starej radnice (nájdete nás v kúte, doslova)

Napíšte komentár