08. 09. 2024 Miriama 31°C Jasno

Augustový program s RC Prešporkovom

28.07.2024 Autor: Laura , Foto: presporkovo.sk
Termín: 31.08.2024 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
AUG 24 Mesacny program page 0001

Zdroj: presporkovo.sk

Naša herňa je otvorená každý pondelok a stredu doobeda a v utorok poobede - nezabudnite sa prihlásiť cez organizovaný program.

Začiatkom augusta robíme zbierku detských knižiek a interaktívnych hračiek pre deti od 0-3 rokov z projektu Misisa 1000 v rámci spolupráce s organizáciou ACEC


05.-09.8. začíname Medzinárodným letným detským dobrovoľníckym táborom v spolupráci s INEX
Slovakia. Máme posledné 3 voľné miesta, ak by ste mali záujem prežiť unikátny týždeň s dobrovoľníkmi zo 6 krajín a zamerať sa na rôzne aktivity, ktoré pre deti chystajú, upriamiac svoju pozornosť na rôzne remeslá - obratom nám napíšte pre viac informácií. 


9.8. Hody kultúr - ako chutia rôzne krajiny? Príďte sa presvedčiť v piatok poobede do Prešporkova, oplatí sa Vám všetko vyskúšať a pochutnať si na multikultúrnych jedlách. To, že sa dozviete niečo nové, je prirodzene bonus.


13.8. Ak vás letná olympiáda povzbudí aj napríklad v základoch vzpieraniaPrešporkovo je tá najlepšia voľba s unikátnym konceptom "Baby barbell" kde sa už od detského veku naučíte ako spevniť core, rovnováhu tela a radosť z pohybu. Ďakujeme Milan.


20.8. Čo by to bol za program bez našej obľúbenej pedagogičky Márie Montessori. Stále nás fascinuje jej práca a základy detského sveta a vnímania, vďaka ktorým Vám aj my môžeme ponúknuť "Montessori dielničky". Ďakujeme Ti Mária. 


21.8. Nebudeme si klamať - angličtina na nás kuká spoza každého rohu a aj vy máte občas pocit, že deti ovládajú tento jazyk trochu lepšie ako vy? Nuž možno aj oni začínali v našom Bright stars club. Díky Kala. 


26.8. Poznáte ten príbeh ako vzniklo Lego? Ako sa pán Ole Kirk Christiansen v tesárskej dielni lopotil a čím si prešiel, aby sme sa my mohli hrať s perfektne zapadajúcimi kockami? Rôzneho Lega je v Prešporkove dosť pre všetky deti. Príďte sa odreagovať do nášho Lego club-u. Úprimne, veľakrát sú to práve rodičia, ktorí sú celý happy, že sa môžu prostredníctvom lega vrátiť do svojho detstva a plniť si sny, ktoré vtedy neboli možné. Ďakujeme Ole.


RCP a Letná čitáreň v Medickej záhrade príďte si:
30.07. vyrobiť LETNÉ POHĽADNICE -  Už ste poslali pohľadnice z letných dobrodružstiev svojim blízkym? Čo tak si vyrobiť vlastné? 

8.8. Zahrať Živé pexeso. Ako by ste vy opísali, že ste zo Slovenska a čo našu krajinu charakterizuje? Občas ťažká otázka na zodpovedanie. Každopádne naši dobrovoľníci z Japonska, Mexika, Śpanielska, Talianska, Lotyšska, Čiech a Maďarska si pre Vás prichystali zaujímavý interaktívny workshop o svojich krajinách.

22. 8. Vytvoriť PAPIEROVÉ MESTO - v rámci projektu Tvorivé dielničky pre šikovné ručičky.

Napíšte komentár