19. 09. 2024 Konštantín

Online GPS hra Po stopách Srandoňa

Autor: Claudinka
Adresa:Trnava Telefón:+421 www:stránka organizátora
Hodnotenie:
srandon 61

Zdroj: Trnava Tourism

Online GPS hra s názvom Po stopách Srandoňa ponúka rodinám s deťmi možnosť spoznávať krásy regiónu prostredníctvom interaktívnych úloh a zážitkov. Je zameraná na 22 najzaujímavejších miest v regióne Trnava, ktoré detských hráčov a ich rodičov privedú aj do okolitých obcí Dolná Krupá a Smolenice. Ich úlohou bude zbierať odtlačky Srandoňových labiek, za ktoré si budú môcť odblokovať rôzne odmeny. 

Hru Po stopách Srandoňa si nie je potrebné sťahovať ani inštalovať, jednoducho sa spúšťa prostredníctvom stránky www.srandon.sk, Hra sa dá hrať okamžite, prípadná registrácia je potrebná len v prípade, že si chcú hráči ukladať získané "srandopacky".

Je naprogramovaná tak, aby okolie Trnavy mohli hráči spoznávať postupne a je možné ju hrať celoročne. Úlohy na seba nenadväzujú a budú sa postupne dopĺňať. Hra sa rýmuje, aby sa deťom lepšie počúvala. Dobrodružné príbehy vymyslela dvojica copywriterok Janka Pekarková a Peťa Malovcová a texty načítala trnavská herečka Silvia Soldanová. Za vypočutie stojí aj "srandohymna", ktorú Silvia Soldanová naspievala spolu s Trnavským detským speváckym zborom.    

Hru si môžete zahrať na web stránke www.srandon.sk.

Napíšte komentár