08. 09. 2024 Miriama 31°C Skoro jasno

Aj deti majú svoju olympiádu: S Kaufland Detským festivalom štartuje už o pár dní

24.07.2024 Autor: Claudinka, Sponzorovaný obsah
Termín: 04.08.2024 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
6869 Kaufland sdetmi com COVER

Zdroj: KAUFLAND

Za športovou atmosférou netreba cestovať do Paríža, zažijete ju aj doma. Na bratislavskej Kuchajde vypukne 3. a 4. augusta Detská Turbo Olympiáda, ktorú si, spoločne s Kaufland Detským festivalom, užijú deti aj dospeláci. S kým sa tam vidíme?  

Letnou olympiádou dnes žije celý športový svet. Najväčší fanúšikovia ju môžu sledovať priamo v metropole Francúzska, ale Kaufland Detský festival ju prináša aj na Slovensko. Kde? Do Olympijskej dediny pri bratislavskom jazere Kuchajda, ktorá vás počas celého trvania Hier XXXIII. olympiády naladí na športovú atmosféru olympijského Paríža. Chcete si zasúťažiť, vyblázniť sa spolu s deťmi pri zaujímavých atrakciách, či vidieť spievať naživo Tinu, Majselfa a ďalšie obľúbené hviezdy? Nech sa páči, ste srdečne pozvaní! Cez víkend 3. a 4. augusta sa vidíme na Turbo Detskej Olympiáde.

Program pre všetky generácie, príde aj Paci Pac či Fíha Tralala

Na Kaufland Detskom festivale nikdy nechýbajú známe tváre, a tak vám budú robiť spoločnosť aj v Olympijskej dedinke na Kuchajde. Zaujímavým programom vás počas oboch dní prevedie obľúbená moderátorka Veronika Hatala, a o dobrú náladu sa postarajú škriatok Fíha Tralala, Paci Pac, hviezdy breakovej scény spolu s Fredym Ayisim, Cimbalkovo, Majself, Alan Murin, Dominika Mirgová či Tina s kapelou. Počas prvého augustového víkendu sú pripravení baviť vás, prídete?

6869 Kaufland sdetmicom foto 2

Paci Pac zabavia najmladších športových nadšencov

Zdroj: KAUFLAND

Objavte v deťoch športové talenty

Bez pohybu a férového súťaženia by to na olympiáde nešlo, preto Kaufland Detský festival návštevníkom prinesie kopu možností, ako v sebe prebudiť športového ducha. Tanečný workshop s Charlie´s Swing poteší tých, čo majú radi tanec, ale sily si tu môžu zmerať aj fanúšikovia atletiky, hádzanej, futbalu, plážového volejbalu či gymnastiky. Pre mladých nadšencov je pripravená jedinečná Detská Turbo Olympiáda s množstvom disciplín, ktoré Kaufland Detský festival pripravil v spolupráci so športovými zväzmi. A nezabudnite decká prihlásiť do Kaufík Detských behov, odkiaľ si okrem športových zážitkov odnesú aj pekné darčeky.

6869 Kaufland s detmi com foto 3

Tina sa teší na svojich fanúšikov na Kuchajde

Zdroj: KAUFLAND

Zdravé drinky, zábavné zápolenie pri hrách

Aktívny pohyb je dôležitou súčasťou zdravého životnému štýlu, ku ktorému verejnosť dlhodobo motivuje aj Kaufland. Aj preto po celom Slovensku stavia moderné športoviská pre mladých, aby v K Parkoch vymenili počítačové hry a smartfóny za jazdu na skateboarde či streetbal. K Parky pravidelne navštevuje aj skúsený parkourista Michal Barbier, ktorý decká do Olympijskej dediny na Kuchajde príde naučiť aj to, ako si môžu dať do tela iba s pomocou váhy vlastného tela.

Obchodný reťazec chce malých i veľkých inšpirovať aj k vyváženej strave s  dostatkom čerstvého ovocia a zeleniny, preto vďaka projektu Čerstvé hlavičky vitamínmi pravidelne zásobuje deti z materských aj základných škôl. Občerstvenie v podobe čerstvého ovocia a zeleniny či zdravé drinky, ktoré si s profesionálnym barmanom namiešate v K-Bio Bare, preto nebudú chýbať ani na Kuchajde. V zóne rodinnej zábavy zase na vás, spoločne s privátnou značkou Kaufík, čaká aj zábavné zápolenie pri spoločenských hrách. Lebo olympijský víťaz môže byť iba jeden, no na Turbo Detskej Olympiáde sa môže zabaviť naozaj každý.

Program

Sobota 3.8.

  • 11.30 Otvorenie podujatia
  • 11.40 Zdravé varenie so Skutočne zdravou školou - Čerstvé hlavičky
  • 12.05 Zacvičte si s Michalom Barbierom
  • 13.45 Cimbalkovo
  • 15.15 Dominika Mirgová
  • 16.15 Majself
  • 17.30 Hviezdy Break Dance scény - BREAKFANS
  • 18.10 Alan Murin & tanečníci Souljam by RDS Art Group

Nedeľa 4.8.

  • 10.00 - 14.00 TURBO Detská olympiáda
  • 10.00 Štart KAUFÍK Detských behov (postupne podľa vekových kategórií)
  • 15.00 Fíha Tralala
  • 16.00 Charlie´Swing - tanečný workshop
  • 17.00 Paci Pac
  • 18.30 Tina
6869 Kaufland sdetmicom foto 4

Škriatok Fiha Tralala nebude na Kaufland Detskom festivale chýbať

Zdroj: KAUFLAND

Že je pre vás bratislavská Kuchajda ďalej ako na skok? Nevadí, o dianie v Olympijskej dedine neprídete, pretože priamy prenos z Kaufland Detského festivalu môžete 3. aj 4. augusta  sledovať online na www.detskyfest.sk, alebo na vašej rodinnej Turbo TV.

Napíšte komentár