06. 09. 2024 Alica 31°C Polooblačno

Poklad Ružinovského škriatka

19.07.2024 Autor: Laura , Foto: Chrobáčikovo
Termín: 20.07.2024 Mesto:Bratislava Čas:17.00 Zdroj:stránka organizátora
451507220 497171822825946 4222908443693753855 n

Zdroj: Chrobáčikovo

Milí naši malí, aj veľkí kamaráti, máme pre vás pripravenú veľkú pátračskú hru po Ružinove. Naše chrobáčiky zistili, že v Ružinove býva aj Ružinovský škriatok Ružinko a tento škriatok tu ukrýva poklad. A my sme sa rozhodli, že ho spolu s vami nájdeme. Čaká nás pri tom veľa dobrodružstiev.

Aby sme to povedali, čo najviac ružinovským deťom, postupne navštívime spolu s Ružinkom tri časti Ružinova a začneme hneď v sobotu na Nivách v Kukorelliho parku o 17:00.

POZOR!!! Privezú nás špeciálne stroje: napr. polievacie auto, veľká kosačka, traktor. A vy si budete môcť niektoré z nich tiež vyskúšať, to bude paráda. Požičali nám ich pre vás ujovia z VPSR, od ktorých sa dozvieme, čo všetko musia pre nás urobiť, aby sme to mali v našom Ružinove krásne.

Ružinko si pre vás na sobotu pripravil veselú hádankovo-športovú súťaž "Ako poznáš Ružinov", v ktorej si zasúťaží celá rodina a každý dostane od Ružinka diplom a malú odmenu.
Popri tom budeme tvoriť, kresliť, maľovať a trošku aj tancovať. Aby nám nebolo tak horúco, budeme ukrytí pod stromami, kde budeme mať HADICOVÚ SPRCHOVAČKU, vodné fontánky vás osviežia na súťažnej dráhe a pre deti budú nachystané nápoje.

Každý, kto príde, dostane aj špeciálny Pátrací zošit, ktorý bude potrebovať na hľadanie pokladu. Všetky ostatné detaily ohľadom pátrania vám vysvetlíme na mieste. Hľadanie pokladu bude trvať do konca septembra, o presnom dátume a mieste ukončenia vás budeme priebežne informovať.
No a na záver akcie budú lietať bubliny - malé veľké...všelijaké, hlavne ich bude veĺáááááá a vy si v nich budete môcť zatancovať.

Vstupenkou na podujatie bude obrázok, ktorý treba nakresliť doma. A čo má byť na obrázku? Skúste nakresliť ako si predstavujete, že by malo vyzerať miesto, kde bývate, čo by tam všetko malo byť, čo vám tam chýba. Z obrázkov, ktoré prinesiete, si urobíme malú výstavku. 

 

 

Napíšte komentár