06. 10. 2024 Natália 15°C Prehánky

Rabkoland - rodinný zábavný park na dosah ruky!

Autor: MS, PR správa

Neďaleko od hraníc so Slovenskom sa nachádza jeden z najznámejších zábavných parkov v Poľsku. Ide o Rabkoland nachádzajúci sa v samom srdci Rabka-Zdrój, čiže v mieste, ktoré je ideálne na odpočinok a zábavu pre rodiny s deťmi vo veku od 2 do 10 rokov. Objekt sa nachádza ledva hodinu cesty autom od hraníc so Slovenskom!

Rabkoland LOW 1

Zdroj: rabkoland.pl

Rabkoland sa môže pochváliť 6 tematickými miestami a skoro 50 atrakciami. Jednou zo zón je aj Góralska džungľa, kde hrá prvé husle zlomyseľný Krokodíl Oskar. Dedina Vikingov je rajom pre milovníkov morských dobrodružstiev a Cirkusová zóna je miesto plné rôznych atrakcií, vrátane: domu hore nohami. Oplatí sa spomenúť tiež o Machináriu s vynálezcom Krucabombom a o Čmeliakovej doline pre najmenšie deti. Čerešničkou na torte je Farma tety Maryni so zeleninovými vežami a špajzou. Miesta plné zábavy a vzdelávania, ktoré vzbudzuje u dieťaťa kreativitu, predstavivosť a motorické schopnosti.

Rabkoland LOW 41

Zdroj: rabkoland.pl

Takmer päťdesiat atrakcií

V Rabkolande na váš čaká množstvo výnimočných atrakcií. Počnúc kolotočmi a horskými dráhami, cez autíčka a loďky, končiac interaktívnymi ihriskami a miestami na fotenie. Najcharakteristickejším miestom je koleso s výhľadom, teda Veľký časopriestorový ohýbač. Hostia milujú tiež Viking coastera, Owcolot, žrútov skál, cirkusové pontóny, loď Vikinga, klub, alebo veselú farmu.

Rabkoland LOW 52

Zdroj: rabkoland.pl

Mnoho hodín rekreácie môže unaviť každého, takže v parku sú možnosti stravovania. Na hostí čakajú sýte obedy, malé snacky, miestne chutné jedlá a množstvo sladkostí. Čo je obrovskou výhodou Rabkolandu? Bezpečnosť! Vzhľadom na to, že park je určený pre deti v špecifickom veku, tí najmenší sa nemusia zabávať medzi skupinami oveľa starších tínedžerov. Okrem toho park ponúka znížené ceny vstupeniek a infraštruktúru na uľahčenie pohybu po komplexe pre ľudí so zdravotným postihnutím.

Rabkoland LOW 42

Zdroj: rabkoland.pl

Miestny charakter miesta

Park je inšpirovaný prírodným prostredím a miestnou tradíciou. Zeleň, kvety a jarno-letné farby dokonale dopĺňajú produkt pôvodnej kultúry. Rabkoland to nie je len individuálna, či skupinová zábava, ale aj mnohé tematické podujatia. V zariadení sa okrem iného nachádza: cyklické podujatia ako narodeniny ovečiek Ireniek a Krucabomba! Párty vynálezcu. Oplatí sa o nich presvedčiť návštevou parku. Objekt na dosah ruky a nachádza sa ledva hodinu cesty autom od hranice so Slovenskom! Je to okolo 40 km cesty, ktorá vedie do krajiny dobrej zábavy!

Kúpte si vstupenky vopred tu

Rabkoland LOW 74

Zdroj: rabkoland.pl

Napíšte komentár