29. 07. 2024 Marta 35°C Prehánky

Letná dovolenka pre rodiny v Bad Kleinkirchheim: objavte rakúske Alpy!

Autor: Simona, PR správa
Adresa:Dorfstraße 78, 9546 Bad Kleinkirchheim Telefón:+43 5122 195 1050 E-mail:bkk@cooee-alpin.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Bad Kleinkirchheim je tradičná, malebná dedinka nachádzajúca sa v srdci korutánskeho Nockberge v Rakúsku a je ideálnym miestom pre vašu letnú dovolenku. Je skvelým východiskovým bodom pre rôzne dobrodružstvá pre rodiny a milovníkov prírody a so svojimi dvoma termálnymi kúpeľmi ponúka relax po vzrušujúcich dňoch v horách. COOEE alpin Hotel Bad Kleinkirchheim je hotel vhodný pre rodiny s deťmi, ktorý sa nachádza priamo pri stanici lanovky Kaiserburgbahn, ktorá vás vyvezie do výšky 2 000 m, a termálnych kúpeľoch Römerbad. Okrem toho svojim hosťom poskytuje regionálnu hosťovskú kartu Sonnenschein, ktorá zahŕňa zľavy na rôzne atrakcie a aktivity v regióne.


Choďte rýchlou cestou dole

nock natur Kaiserburg Bob Bad Kleinkirchheim Sommer c Bad Kleinkirchheimer Bergbahnen

Zdroj: (c) Bad Kleinkirchheimer Bergbahnen


Kaiserburg bob je najmodernejšia alpská horská dráha v Korutánsku a odvezie vás z kopca s dĺžkou 1,4 km. Od strednej stanice Kaiserburgbahn prechádza 26 oblúkmi a má maximálnu rýchlosť 40 km/h.


Preskúmajte prírodu na bicykli 

Radfahren NOCKBIKE alter Almweg Trail Bad Kleinkirchheim Sommer Mathias Praegant MBN Tourismus

Zdroj: © Mathias Prägant_MBN Tourismus


Či už to chcete vziať ľahko alebo extrémne – v regióne Bad Kleinkirchheim je možné všetko. Na panoramatickej túre s elektrobicyklami si môžete vychutnať úchvatný výhľad na pohorie Nockberge alebo môžete spojiť akciu a zábavu objavovaním jednej z jednoduchších trás pre horské bicykle. Flow Country trail v Bad Kleinkirchheim je najdlhší flow trail v Európe a ponúka vám 15 km zjazdu a zavedie vás 910 m dole do údolia.

Vydajte sa na dobrodružstvá so zvieratami 

Walk with alpacas

Zdroj: cooee-alpin.com

Región ponúka množstvo aktivít pre všetkých nadšencov zvierat – môžete sa vydať na prechádzku s alpakami, zajazdiť si na koni alebo dokonca zažiť jedinečný zážitok z túry s fakľami a koňmi. Zažite exotické zvieratá zblízka v Nockalm plazej zoo a dozviete sa viac o týchto fascinujúcich tvoroch. V zoo sa dokonca môžete dotknúť hada a vyskúšať si jeho lovecké správanie pri kŕmení. Všetky tieto zážitky sú zahrnuté v regionálnej karte hosťa Sonnenschein, ktorú automaticky dostanete pri pobyte v hoteli COOEE alpin Hotel Bad Kleinkirchheim.


Strávte deň na pláži pri jednom z korutánskych jazier 

Snimka

Zdroj: Edward-Groeger_(c)_Kaernten-Werbung


Korutánsko je známe svojimi krásnymi jazerami s krištáľovo čistou vodou a z Bad Kleinkirchheimu si môžete vybrať medzi návštevami rôznych jazier: Millstätter See, Ossiacher See, Feld am See, Afritzer See alebo Wörthersee. Akonáhle tam budete, môžete si užiť deň oddychom alebo sa môžete vydať na kajak, paddleboard, plachtenie alebo windsurfing.


Dajte si prestávku a relaxujte 

Wellness Thermal Roemerbad Skifahren und Therme Bad Kleinkirchheim Winter Johannes Puch Kaernten Werbung 1

Zdroj: © Johannes Puch_Kärnten Werbung


Oddýchnite si v jednom z dvoch termálnych kúpeľov Römerbad alebo St. Kathrein v Bad Kleinkirchheim alebo si jednoducho urobte prestávku v RELAX zóne hotela COOEE alpin Bad Kleinkirchheim s dvoma saunami a relaxačnou miestnosťou. V termálnych kúpeľoch St. Kathrein môžete dokonca zažiť najdlhší tobogán v Korutánsku. Ak chcete spojiť návštevu jazera s kúpeľmi, môžete zájsť do Korutánskeho kúpeľného domu v Millstatte, ktorý vám ponúka 6 sáun, vyhrievaný vonkajší bazén a priamy prístup k jazeru Millstätter See.

Ušetrite peniaze na letnej dovolenke

COOEE alpin hotel Bad Kleinkirchheim

Zdroj: cooee-alpin.com

Objavte alpský región Bad Kleinkirchheim a strávte leto medzi horami a krásnymi jazerami. Keď si rezervujete pobyt v COOEE alpin Hotel Bad Kleinkirchheim, získate exkluzívnu zľavu 10 % s kódom „SDETMI10“ (dá sa uplatniť do konca septembra). Využite túto ponuku a rezervujte si letnú dovolenku tu.

Mapa: N 46° 48′ 48″ E 13° 48′ 6″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár