29. 06. 2024 Peter a Pavol, Petra

Fest Street Food v OC MAX

27.06.2024 Autor: Simona
Termín: 29.06.2024 a ďalšie Mesto:Poprad Zdroj:stránka organizátora
node 20240611 fest street food v poprade startuje svoju 5 sezonu

Zdroj: ocmax.sk

Gastronomický festival pouličného jedla pod Tatrami, priamo v Poprade sa uskutoční koncom júna.

Pri nákupnom centre OC Max Poprad sa predstavia predajcovia, ktorí sa hrdia svojimi úžasnými jedlami. Ich stánky a foodtrucky budú vrieť kreativitou a nápaditosťou, meniace každé obyčajné jedlo na výnimočný gastronomický zážitok. Predajcovia prichádzajú v originálnom šate, pričom každý stánok a foodtruck je sám o sebe umením, odrážajúcim jedinečný charakter svojho majiteľa a jeho prístupu k jedlu.

Tento nezabudnuteľný gastronomický festival sa v 5. ročníku ponesie v znamení talianskych noviniek. Premiéru si užije rodený Talian, majiteľ prevádzky Manuel Caffé v Tatranskej Lomnici, ktorý na streetfoodovú scénu príde s novým foodtruckom, v ktorom bude piecť pravú taliansku pizzu. Do talianskej partie sa pridáva aj Foodie Rudy. Rudy je skúsený šéfkuchár, ktorý strávil roky v Taliansku, teraz prináša svoje vynikajúce domáce cestoviny, pripravované na rôzne spôsoby priamo pred očami návštevníkov.

Okrem talianskych chuťoviek festival ponúka aj domácich predajcov ako Miki streetfood, ktorý je držiteľom prestížneho ocenenia European streetfood awards z roku 2023.

Slovenské cesty brázdi jedinečný foodtruck, ktorý prináša tradičné chute v modernom prevedení pod názvom Langošky. Dievčatá s prevádzkou na Štrbskom Plese, prinášajú svoj gastronomický talent v ich štýlovom foodtrucku, ktorý nezameniteľne láka už z diaľky. Srdcia mnohých gurmánov si získali po celom Slovensku. Ich ponuka je pestrá a nezostáva len pri klasike. Milovníci langošov si prídu na svoje nielen pri tradičných verziách, ale môžu vyskúšať aj neodolateľné špeciály. Napríklad langoš s parmezánom a prosciuttom sa stal rýchlo veľmi obľúbeným. Tento sofistikovaný variant dodáva tradičnému jedlu úplne nový rozmer a ukazuje, že langoš môže byť nielen jednoduchý, ale aj gurmánsky zážitok.

Organizátori vám chcú poďakovať za vašu vernosť a podporu, preto dvoch z vás odmenia lahodným jedlom podľa vášho výberu. Neváhajte a pridajte sa ! Stačí sledovať príspevky na sociálnych sieťach Fesat Street Food, zúčastniť sa a možno práve vy budete tým šťastlivcom, ktorý si vychutná skvelé jedlo zadarmo!

Celé podujatie bude sprevádzané hudobným podmazom a súťažami, kde nebudete mať šancu nudiť sa vďaka charizmatickým moderátorom Gabrielovi Blcháčovi a Marekovi Pavlikovi.

Po intelektuálnej námahe a zahriatí mozgových buniek vám večernú pohodu rozjasní spev Richarda Chovana, finalistu súťaže Superstar, ktorý dotvorí pohodovú atmosféru večera.

V SOBOTU si obed spestríte možnosťou namiešať si vlastný drink v spoločnosti profesionálneho Osobného barmana Erika Kováča, ktorý vás zasvätí do umenia miešania alkoholických skvostov. Večernú atmosféru prevezme do svojich rúk šikovný DJ Damian Ferko, ktorý svojimi rytmickými setmi privedie energeticky nabitú atmosféru do každého kúta.

NEDEĽA Fest street foodu patrí už tradične každý rok rodinám s deťmi. Nechýba ani bohato vybavený detský kútik, kde sa každé dieťa môže zahrať a zabaviť sa.

Popoludní sa predstaví tanečná škola Fearless Poprad a vrcholom programu bude fascinujúce vystúpenie bruchomluvca a bábkoherca Sranda Banda, ktorý svojimi výstupmi zaručene rozosmeje a zabaví publikum každého veku.

NOVINKOU ročníka 2024 bude oceňovanie TOP predajcu.

Za každý nákup obdržíte žetón, ktorý môžete venovať predajcovi od ktorého Vám najviac “šmakovalo”. V NEDEĽU sa bude konať oficiálne vyhlásenie súťaže TOP predajca, ktorý si odnesie výnimočnú Fest street food zásteru a putovnú varechu.

Pridajte sa k nám na každej z týchto nezabudnuteľných zastávok!

Napíšte komentár