29. 06. 2024 Peter a Pavol, Petra

Kino pre deti: Ja zloduch 4 (predpremiéra)

24.06.2024 Autor: Danka, Foto: kzp.sk
Termín: 29.06.2024 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
zloduch

Zdroj: kzp.sk

Najslávnejší animovaný zloduch sa vracia! V štvrtom pokračovaní série Ja, zloduch, sa bývalý majster zločinu, dnes elitný člen Antizlodušskej ligy, musí postaviť dlhoročnému nepriateľovi, ktorý utiekol z väzenia a zároveň zvládnuť aj ochrániť rozrastajúcu sa rodinu.

Čas sa nedá zastaviť, a to platí aj pre zloducha Grua. Stal sa z neho starostlivý tatko a manžel. Namiesto toho, aby vymýšľal geniálne zlodušské plány, sa snaží votrieť do priazne svojho malého syna Grua juniora. Ten má oveľa radšej svoju mamku Lucy a svojho otca permanentne privádza do zúrivosti. Gru má však trochu hlbšie vrásky kvôli zloduchovi menom Maxime Le Mal, ktorý ho šikanoval na základnej škole. Ten práve utiekol z väzenie, kam sa dostal s Gruovou pomocou a zo všetkého najviac túži po pomste. Antizlodušská liga to považuje za hrozbu najzlovestnejšieho druhu, a tak zapíšu Grua s rodinou do programu na ochranu svedkov, čo znamená novú identitu a pokojný život na predmestí. Na zvýšenie ich ochrany päť dobrovoľníkov z radov Mimoňov absolvuje špeciálny program. Vybavia ich super-schopnosťami, aby mohli zasiahnuť v prípade ak sa Gruovo krytie odhalí.

Ambiciózny plán má samozrejme muchy gigantických rozmerov. Super- Mimoni sú pochopiteľne  super-magnetom na katastrofy všetkého druhu. A navyše v susednom dome býva tínedžerka, ktorá túži po kariére super-zloducha. Grua okamžite spozná a prinúti ho stať sa jej mentorom. Nezabúdajme ani na pomstychtivého Maxima, ktorý čaká na svoju príležitosť.

Dátum a miesto:

  • 28.6.2024, DK Zrkadlový háj
  • 29.6.2024, DK Zrkadlový háj
  • 4.7.2024, DK Zrkadlový háj
  • 5.7.2024, DK Zrkadlový háj
  • 7.7.2024, DK Zrkadlový háj
Kúpiť lístok

Napíšte komentár