29. 06. 2024 Peter a Pavol, Petra

Letná dovolenka pri jazere Faaker See - ideál pre rodiny s deťmi!

Autor: Simona, PR správa
Adresa:Naturel Hotels & Resorts Village SEELEITN *** Seeufer-Landesstraße 59 . 9583 Faak am See, Korutánsko, Rakúsko Telefón:+43 5 023 84 E-mail:info@naturelhotels.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:
LNJOF2CW

Zdroj: (c) Heldentheater

Rodinná dovolenka v Naturel Hotels & Resorts v Korutánsku

Stráviť letnú dovolenku s celou rodinou v Naturel Hotels & Resorts, dedine SCHÖNLEITN a dedine SEELEITN znamená užiť si zábavnú dovolenku v úchvatnej prírode priamo na brehu jazera Faaker See a uprostred nádhernej turistickej oblasti Korutánska.

HizZDtz8

Zdroj: (c)Heldentheater

Letná dovolenka pri jazere Faaker See - v obci SEELEITN

Dovolenka v dedinke SEELEITN znamená stráviť leto uprostred krásnej korutánskej prírody a priamo pri jazere Faaker See. Hotelová dedina so svojimi tradičnými 400-ročnými typickými korutánskymi farmárskymi domami sprostredkúva veľmi zvláštne čaro a umožňuje vám vytvárať rodinné zážitky na celý život.

Okrem Naturel SPA v sesterskej hotelovej dedine SCHÖNLEITN s rôznymi saunami, vnútorným a vonkajším bazénom, hotelovým denným programom pre hostí, programom aktivít „Naturel MOVE“, ako aj detským klubom BIBI a mládežníckym klubom Mountainsplash tiež súčasťou rozsiahlej hotelovej ponuky.

Dedinka SEELEITN sa nachádza priamo na brehu nádherného jazera Faaker See a má vlastný prístup k jazeru, ako aj nádherný trávnik na opaľovanie s ležadlami, slnečníkmi a detským bazénom – ideálne podmienky pre vašu letnú dovolenku s celú rodinu. Individuálne možnosti stravovania a možnosť výberu medzi raňajkami, a la carte reštauráciou a vlastným stravovaním dokonale dopĺňajú ponuku rodinnej dovolenky.

vCA4 pJx

Zdroj: (c)TilMünstermann

"Naturel MOVE" - šport, zdravie a exkluzívne útočisko

Naturel Hotels & Resorts sú už desaťročia obľúbenou destináciou pre dovolenku s celou rodinou. V rámci nového programu aktivít „Naturel MOVE“ ponúkajú dve exkluzívne pobyty holistický zážitok pre telo, myseľ a dušu. Dobite si baterky a spálite tuk s Keto Vitality Retreat, vrátane prispôsobeného plánu ketogénnej výživy, alebo si posilnite chrbtové svaly a zlepšite zdravie chrbtice s Back Strength Retreat.

Bez ohľadu na to, čo si na svoju dovolenku naplánujete, slogan v Naturel Hotels & Resorts hovorí za všetko: „Príďte, cíťte sa dobre, je o vás postarané – presne pre nás!“.

Viac o dovolenke v dedinke SEELEITN >>

bv0QJLkAZdroj: (c)Heldentheater

tecEEkko

Zdroj: (c)Heldentheater

Mapa: N 46° 34′ 38″ E 13° 56′ 8″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár