08. 10. 2024 Brigita 19°C Jasno

Leto na južnej strane Álp. Presne pre nás!

Autor: Simona, PR správa
Adresa:Naturel Hotels & Resorts Dorf SCHÖNLEITN **** Dorfstraße 26 9582 Oberaichwald, Korutánsko, Rakúsko Telefón:+43 5 023 84 E-mail:info@naturelhotels.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:
V u2Pwz

Zdroj: (c) Heldentheater

Rodinná dovolenka v Naturel Hotels & Resorts v Korutánsku

Stráviť letnú dovolenku s celou rodinou v Naturel Hotels & Resorts, dedine SCHÖNLEITN a dedine SEELEITN znamená užiť si zábavnú dovolenku v úchvatnej prírode priamo na brehu jazera Faaker See a uprostred nádhernej turistickej oblasti Korutánska.

lLOEXGqM

Zdroj: (c) TilMünstermann

Zelené lúky namiesto horúceho piesku - v obci SCHÖNLEITN

V obci SCHÖNLEITN si môžete užiť dovolenku v každom ročnom období. Pôvabná hotelová dedinka SCHÖNLEITN  je vzdialená len pár minút od jazera Faaker See a jazera Aichwaldsee a je blízko krásnych hôr v regióne.

S láskou zrekonštruované farmárske domy vyžarujú svoje vlastné čaro. Ubytujte sa v útulných apartmánoch s viacerými spálňami a plne vybavenou kuchyňou, ktoré dokonale spájajú tradíciu a modernosť. Detský klub BIBI, mládežnícky klub Mountainsplash, rodinné túry so sprievodcom, hotelový program aktivít „Naturel MOVE“, kúpele Naturel s rôznymi saunami a veľkým vonkajším bazénom, 24-hodinový dedinský obchod a individuálne stravovacie ponuky poskytujú dokonalú kombináciu pre sviatky pre každého.

Regionálnosť a používanie čerstvých produktov sú hodnoty, ktorými celý tím žije každý deň. Bez ohľadu na to, čo uprednostňujete, tu určite získate dlhotrvajúce rodinné spomienky.

Bez ohľadu na to, ako si svoju dovolenku naplánujete, slogan v Naturel Hotels & Resorts hovorí za všetko: „Príďte, cíťte sa dobre, je o vás postarané – presne pre vás!“.

Viac o dovolenke v dedinke SCHÖNLEITN >>

iyY toEs

Zdroj: (c)Heldentheater

ECVq9bun

Zdroj: (c)Heldentheater

XyI53Ct5

Zdroj: (c)Heldentheater

Mapa: N 46° 33′ 46″ E 13° 55′ 46″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár