29. 06. 2024 Peter a Pavol, Petra

Prázdniny v letnej čitárni (program na júl a august)

20.06.2024 Autor: Danka, Foto: kcmodra.sk
Termín: 04.07.2024 a ďalšie Mesto:Modra Zdroj:stránka organizátora
prazdniny v letnej citarni normal

Zdroj: kcmodra.sk

Letná čitáreň mestskej knižnice v Modre je prázdninovým projektom a funguje v letnej sezóne od júla do konca augusta v záhrade pri Kultúrnom centre Modra. Prijmite aj tento rok pozvanie do záhrady, kde nájdete každý štvrtok príjemné miesto na oddych, čítanie, listovanie časopisov, hranie sa s deťmi a zaujímavý program. Tento rok sme pripravili podujatia, ktoré budú patriť predovšetkým deťom – budeme si čítať, pracovať na workshopoch a pozerať pekné divadelné predstavenia.

Tešíme sa na vašu návštevu a veríme, že zaujímavé divadelné predstavenia, workshopy a diskusie vám spríjemnia letné prázdninové dni.

Program na júl:

  • 4. 7. o 17:30 – Kedy stromy spievajú – divadelné predstavenie pre deti / Divadlo na hojdačke
  • 11. 7. o 9:30 – Spoznaj svoj strom – workshop pre deti s lektorkou Veronikou Hajdučíkovou
  • 18. 7. o 17:30 – Bodkovaný pes! – divadelné predstavenie pre deti / Divadlo Fí
  • 5. 7. od 9 .00 – 18:00 – Antikvariát mestskej knižnice /antikvariát nájdete v priestoroch knižnice na 1. poschodí


Program na august:

  • 1. 8. o 9:30 – Batika – workshop pripravený v spolupráci so šikovnými dievčatami z Modry Terezou a Petrou, ktoré si batikovaním vyrábajú vlastné oblečenie. Je potrebné si priniesť tričko, ponožky alebo akýkoľvek iný kúsok oblečenia, ktorý si budete batikovať.
  • 8. 8. o 9:30 – Malý samuraj – predstavenie pre tábor Rozprávkovo a verejnosť / EduDrama
  • 15.8. o 18:30 – Líška jedna hrdzavá, Dva sivé vlky a čo ďalej… – prezentácia tvorby modranského autora literatúry pre dospelých Lukáša Viglaša / moderuje Katarína Abeille
  • 22. 8. o 9:30  – Ihrisko v knihe – workshop pre deti s lektorkou Katarínou Cigánovou z Malokarpatskej knižnice v Pezinku


Vstup na podujatie v čitárni bude oproti minulému roku spoplatnený sumou 2 eurá/osoba. Služby letnej čitárne môžete využívať aj bez registrácie v mestskej knižnici.

Napíšte komentár