01. 07. 2024 Diana

Testovačka - čo sme vyskúšali v júni?

Autor: Zuzka, Foto: sdetmi.com, V spolupráci

testovacka

Každý mesiac vám prinášame info z testovania nových produktov či služieb, ktoré sme za posledné obdobie vyskúšali. Nie vždy všetko vyzerá tak ako je, a preto vám úprimne napíšeme, čo si o tom myslíme my v redakcii sdetmi.com, ktorú tvoria ostrieľané matky s deťmi.

4

Zdroj: sdetmi.com

Máme tu ďalší super tip pre mladého bádateľa. Tento vreckový mikroskop BUKI MR200 je zväčšovací prístroj so zabudovaným LED svetlom. Vďaka tomuto svetlu je možné mikroskop využiť viacerými spôsobmi.  Môžete ho využiť ako univerzálnu domácu lupu, ako nástroj pre malých bádateľov, ako nástroj na overovanie bankoviek, pre filatelistov, jednoducho na skúmanie detailov všetkého možného. Ďalšou super vecou tejto praktickej vecičky je, že je kompaktný a veľmi ľahký. Ponúka tak plynulé zväčšenie od 60 do 120x a môžete si ho ľahko vziať so sebou kdekoľvek, či už na dovolenku, na výlet, alebo na prechádzku. Vaše objavy mikrosveta tak môžete ľahko odfotiť a zdieľať.  Súčasťou balenia je aj praktický klip na využitie so smartphonom. Za nás top vecička :) Vhodné pre deti od 8 rokov.

Ako bonus máte teraz 5% zľavový kupón: sdetmi5
Kupón sa vzťahuje na všetky výrobky značkiek Buki France, Thames & Kosmos, AQUA DRAGONS®, Smartivity a je platný do 30.9.2024

>> kúpite na mlady-vedec.sk

PLUSY

♥  klip pre mobilné telefóny
♥ zabudované led svetlo
♥ priaznivá cena
♥ využitie na viacero spôsobov

MÍNUSY

↓ Vyžaduje 1xAAA batériu (nie je súčasťou balenia).

 


3

V dnešnej dobe sa všetci snažíme pre naše najmenšie ratolesti poskytovať kvalitné potraviny. Práve preto máme pre vás super tip na "raw" lízatká Sweet POP. Tieto zdravé lízatká sú plné kvalitných surovín, lyofilizovaného ovocia, ktoré si zachovajú tak všetky potrebné vitamíny. Na chuť si tak prídu úplne všetci - od milovníkov ovocia či kvalitnej čokolády až po milovníkov orieškov. Lízatká neobsahujú žiadne konzervanty, umelé farbivá a pridané cukry. Je to naozaj sladkosť pre vašich drobcov na každý deň a ešte k tomu plná zdravých surovín. Lízatká Sweet Pop sú tak plné vitamínov - vďaka lyofilizovanému ovociu plné chutí, namiešané tak, aby si každý našiel svojho favorita. Majú tvar lízatka a sú to jediné "raw" lízatká s čokoládou na trhu. Za nás naozaj super sladkosť nielen pre deti :)

>> kúpite na sweetpop.sk


PLUSY

♥ bez konzervantov, farbív a pridaného cukru
♥ na výber z viacerých príchutí
♥ obsahujú zdravé a kvalitné suroviny

MÍNUSY 

↓ rýchlo sa zjedia :)

 

 


5

Zdroj: sdetmi.com

Sú tu prázdniny a dovolenky, a tak treba aktualizovať cestovnú lekárničku. Na dovolenke je vždy dobré mať po ruke vodoodolné náplasti, nakoľko nástrah je veľa. Oškreté koleno, otlak na nohe a iné boľačky spoľahlivo ochránia veselé náplasti pre deti zn. Mivolis. Osvedčili sa nám, a teda nesmú chýbať ani v našej dovolenkovej či výletovej výbave. Veľmi dobre chránia ranu pred vlhkosťou či nečistotami. Deti sa s nimi môžu ďalej kúpať či sprchovať. Obsahujú 20 ks po 2 veľkosti,  10 ks - 19 mm x 72 mm, 10 ks - 19 mm x 52 mm

>> kúpite na mojadm.sk

 

PLUSY

♥ výhodná cena
♥ dobrá priliehavosť 
♥ vodoodolnosť
♥ veselé detské motívy
♥ 2 veľkosti v jednom balení

MÍNUSY 

↓ dostať len v dm drogerie markt

 

 


8

Je tu leto a s ním aj komáre, muchy a iný otravný hmyz. Tiež nemôžete v kľude len tak sedieť na terase alebo balkóne, lebo vás otravujú komáre? Testovali sme pre vás túto elektrickú super zbraň, ktorá vám pomôže sa ich zbaviť! Už nebudete mať žiadne fľaky na stenách! A ako tento likvidátor funguje?

Tento praktický likvidátor hubí hmyz za pomoci vysokého napätia - až 1 000 V. Avšak žiadne strachy – to je nebezpečné len pre drobné lietajúce stvorenia, nie však pre človeka. Postará sa o to bezpečný trojsieťový systém zariadenia. Zariadenie vábi hmyz ultrafialovým LED svetlom a len čo muchy, ovady, komáre či osy vletia dovnútra rakety, medzi „výplet“, bude to ich posledný let. To všetko sa udeje bez toho, že by ste museli pohnúť čo i len malíčkom. Zneškodní tak hmyz a neznečistí okolie. Nie je potrebné vyvíjať žiadnu silu, nie je potrebná ani superzručnosť - trafiť sa je tak jednoduché. Nielenže sa chytanie otravného hmyzu stane pre vás zábavou a novým koníčkom, ale je to aj skvelý nástroj na ničenie otravného hmyzu bez chemických látok, repelentov dráždiacich pokožku, nepríjemného zápachu a fľakov na stenách! Tento likvidátor je tak ideálny na použitie v domácnosti alebo kdekoľvek v prírode! Účinne a naozaj rýchlo zabije celú škálu hmyzu a chrobákov. Používať ho môžete hneď dvoma spôsobmi. Prvým je v stojane, niekde na stole či zemi, alebo ho môžete používať ako raketu, kedy ho zo stojana vyberiete a používate vo vzduchu. Ďalšou výhodou je, že výrobok je úplne bezpečný.

>> kúpite na orava.eu

 

PLUSY

♥ ekologické hubenie hmyzu
♥ neprodukuje toxické látky, plyny ani iné nečistoty
♥ aktívny aj pasívny spôsob používania
♥ svetelný senzor
♥ USB kábel 

MÍNUSY 

↓ adaptér nie je súčasťou balenia

↓ Aby sa zaplo ultrafialové LED svetlo, musí byť tma

 


6

Zdroj: sdetmi.com

Hľadáte knižku, ktorá vám pomôže pri zostavovaní jedálničkov detí do jedného roka? Práve pre vás tu máme super tip na knižku - Začíname s príkrmami. V tejto knižke nielenže nájdete tipy na pestré recepty ale aj praktické rady od odborníčok na výživu. Štvorica nutričných terapeutiek a zároveň mamičiek vám tak ponúka odpovede na všetky otázky o prvých detských sústach. Na základe svojich odborných znalostí, vedecky podložených faktov aj vlastných skúseností zostavili tak praktickú príručku, v ktorej sa dozviete nielen všetko o príkrmoch do jedného roka vášho dieťaťa ale až po prechod na rodinné stravovanie. Všeobecné informácie tak dopĺňa viac ako päťdesiat chutných a pestrých receptov.

>> kúpite na albatrosmedia.sk

PLUSY

♥ prijateľná cena
♥ odborné rady od skúsených odborníčok na výživu
♥ viac ako 50 chutných a zdravých receptov

MÍNUSY

↓  som žiadne nenašla

 

 

Napíšte komentár