02. 10. 2024 Levoslav 17°C Jasno

Požičovňa pre deti Babyrent.sk

Autor: Laura , Foto: babyrent.sk
Adresa:Sládkovičova 2, Bratislava - Staré Mesto Telefón:+421 902 /939 902 E-mail:info@babyrent.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Požičanie cestovného kočíka & kočíka do lietadla Yoyo, cestovnej postieľky, detskej stoličky, detského vozíka Fuxtec, turistického nosiča pre deti, detskej sedačky na bicykel, autosedačky, vajíčka – a iných nevyhnutností.

Ušetríte peniaze
Požičanie našich servisovaných kočíkov, nosičov alebo vozíkov vyjde lacnejšie, ako kúpa nového produktu – najmä, ak ho potrebujete raz či dvakrát ročne.

Nezahltíte si domov
Takmer každý, kto má malé deti, bojuje s nedostatkom miesta v domácnosti. Produkty pre deti, ktoré nepotrebujete príliš často – ako napríklad skladací cestovný kočík, je preto výhodnejšie si požičať.

Pomôžete prírode
Pre naše životné prostredie je jednoznačne šetrnejšie, ak si detské kočíky, vozíky, autosedačky či nosiče požičiate, prenajmete alebo kúpite z druhej ruky.

Pohodlie pri cestovaní s deťmi
Existuje veľa príležitostí, kedy môžete potrebovať požičať si cestovný kočík, postieľku či autosedačku.

Požičovňa pre deti
Pozrite si výber kočíkov, vozíkov, autosedačiek a ďalšieho detského vybavenia na požičanie. 

V prípade, že očakávate návštevu s malým dieťaťom a potrebujete požičať menšie položky typu vanička, nočník, odsávačka, mixér na stravu alebo hoci aj sadu hračiek (autíčka, bábiky, knižky, spoločenské hry), ozvite sa nám a radi požičiame aj tie.

  

Napíšte komentár