29. 09. 2024 Michal, Michaela 15°C Oblačno

Cyklojazda pre rodiny Kidical Mass Trnava

10.06.2024 Autor: Danka, Foto: trnava.sk
Termín: 23.06.2024 Mesto:Trnava Čas:16.00 hod. Zdroj:stránka organizátora
kidicalmass

Zdroj: trnava.sk

Príďte sa pobicyklovať so svojimi ratolesťami, pozabávať sa a podporiť iniciatívu bezpečnejších priestorov pre našu budúcnosť – naše deti. Budeme mať velký mobilný bublifuk, cukrovú vatu od VATATATA a mnoho ďalšieho. Stretnutie je o 16.00 h na Trojičnom námestí. Jazda by mala trvať maximálne hodinku. Trasa má do 5 km. Cieľ bude na novom pumptracku na Ulici Ludvika van Beethovena, kde pripravujeme program pre rodiny s deťmi a skvelé divadielko.

Kidical Mass je organizovaná jazda na bicykloch pre rodiny s deťmi. Ide o spoločenskú akciu, ktorá podporuje bezpečnú jazdu na bicykli pre deti a ich rodičov, a zároveň propaguje používanie bicyklov ako ekologickej a zdravej formy dopravy. Na týchto jazdách sa zvyčajne stretávajú rodiny s deťmi na určenom mieste a spoločne jazdia mestskými ulicami pod dohľadom organizátorov a miestnych úradov.

Cieľom Kidical Mass je zvýšiť povedomie o potrebe bezpečných cyklistických trás pre deti, vytvoriť príjemné prostredie na jazdu na bicykli a povzbudiť viac rodín k tomu, aby používali bicykle ako prostriedok dopravy vo svojom každodennom živote.

Kidical Mass TT

Zdroj: trnava.sk

Napíšte komentár