16. 10. 2024 Vladimíra 15°C Jasno

Motýlí svet a Iluzorium Wonderlands

Autor: Laura , Foto: Wonderlands Bratislava
Adresa:Ventúrska 16, Bratislava Telefón:+421 948 870 758 E-mail:bratislava@papilonia.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Čo je Papilonia? 

Stovky exotických motýľov budú lietať priamo okolo Vás, a vy ich budete pozorovať z blízka. Medzi hosťami a motýľmi tu nenájdete žiadne bariéry.
Vstúpte do rozprávkového sveta, v ktorom budú okolo Vás poletovať stovky najkrásnejších motýľov sveta s rozpätím krídel až 20 cm. Ide o interaktívnu expozíciu s priamym kontaktom medzi návštevníkmi a motýľmi. Nezabudnite si preto vziať svoj fotoaparát, nech neprepásnete chvíľu, keď si na vaše rameno priletí niektorý z prítomných "lietajúcich drahokamov." A verte nám, že pri pozorovaní exotických motýľov pôvodom od Amazónie až po Thajsko sa budete cítiť ako naozajstná Alenka v krajine zázrakov.

Unikátna Papilonia Bratislava je súčasťou komplexu Wonderlands - Iluzórium v centre Bratislavy, kde môžete využívať aj služby kaviarne zo sladkými zákuskami a originálnymi drinkami. 

Čo je Iluzorium? 

Iluzrium v králičej nore je tajomná pivnica, kde sa paralelne stretávajú tri svety, miesto plné prekvapení obsahuje poznatky, fakty aj rôzne fantázie . Uvidíte, ako by ste vyzerali keby ste sa stali menšími a tučnějšími, alebo keby ste rástli a schudli alebo keby ste sa stali Kráľovnou alebo Kráľom. Iluzorium je miesto, kde sa môžete zabaviť a miesto na ktoré budete spomínať nielen na základe svojich fotografií ktoré urobíte. 

 

Otváracie hodiny
01. 01. - 31. 12.
pondelok - nedeľa 10:00 - 19:00

Uzavreté 24.12.

Mapa: N 48° 8′ 35″ E 17° 6′ 24″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár