19. 09. 2024 Konštantín

Deň otvorených dverí v DPB 2024 - ZMENA TERMÍNU!

02.02.2024 Autor: Laura , Foto: Dopravný podnik Bratislava
Miesto:Depo Jurajov dvor / Trnávka Termín: 21.09.2024 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora
459239458 925857629579243 5467710524853626871 n2

Zdroj: DPB

DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ PRESÚVAME NA INÝ TERMÍN PRE VAŠU BEZPEČNOSŤ
****Viacerí z vás sa pýtali, či sa Deň otvorených dverí DPB, obľúbená akcia mnohých z vás, uskutoční aj napriek nepriazni počasia. V posledných dňoch sme pozorne sledovali vývoj predpovedí počasia a po zvážení sme sa rozhodli DOD presunúť o týždeň - na sobotu 21. septembra.
Toto rozhodnutie sa nerodilo ľahko. V ten istý deň sa v Bratislave a okolí malo udiať viacero verejných podujatí, ktoré ich organizátori z bezpečnostných dôvodov zrušili. Aj pre nás je vaša bezpečnosť prioritou a tento krok je preto nevyhnutný.
Veľká časť programu sa odohráva pod širým nebom. Keďže má byť v sobotu mimoriadne chladno, daždivo a veterno, nebolo by príjemné a ani bezpečné pre vás, našich návštevníkov, ani pre kolegyne a kolegov, ktorí sa podieľajú na organizácii v týchto podmienkach celý deň tráviť vonku. Náš veľký dopravácky deň presúvame najmä kvôli vašej bezpečnosti.
Celý event sme sa rozhodli presunúť o týždeň na 21. septembra. Veríme, že spolu v náhradnom termíne prežijeme príjemný víkendový deň v spoločnosti rodiny, priateľov, kolegov, dobrého jedla a atraktívneho programu!
Pokiaľ ste sa už stihli zaregistrovať na prehliadku skúšobnej haly, nezúfajte. Vaše vstupenky budú platné aj v novom termíne.****

Už sa nám to nezadržateľne blíži! V sobotu 21. septembra po roku opäť otvárame brány Depa Jurajov dvor, ktoré je domovom našich autobusov, električiek aj trolejbusov.

Obzrite si zo všetkých strán všetky naše vozidlá, nahliadnite do dielní, v ktorých naše vozidlá opravujeme a príďte si užiť pekný víkendový deň s rodinou a priateľmi v spoločnosti zaujímavého programu, dobrej hudby a chutného jedla.

NA ČO SA MÔŽETE TEŠIŤ 
Pripravili sme bohatý program, ktorý poteší nielen veľkých, ale aj tých najmenších fanúšikov dopravy. Deti sa môžu tešiť na hudobné vystúpenie Fíha Tralala, bábkové divadlo Trieska, ale aj na kreatívne dielne, šantenie na skákacích hradoch, výbornú zmrzlinu či sladkú cukrovú vatu.

V rytme reggae, funku a ska vás roztancuje kapela Jungleman’s Ark, a záver podujatia bude patriť hudobnej skupine Puding pani Elvisovej!

Okrem hudby vás môžu zaujať aj diskusie nielen s našimi vodičmi, ale aj zástupcami ďalších zaujímavých povolaní, vďaka ktorým udržiavame Bratislavu v pohybe. Vyskúšajte si natrolejovanie a preskúmajte areál depa zo sedadla nášho Cabriobusu! Tešiť sa môžete aj na obľúbenú aktivitu - prejazd umyvárkou. Naši vodiči autobusov a trolejbusov budúv tímoch medzi sebou súťažiť v jazdách zručností.

Vďaka Rádiu Regina sa naživo spojíme s kolegyňami a kolegami v nemeckom Frankfurte, ktorí budú Dopravný podnik Bratislava reprezentovať na Majstrovstvách Európy vodičov električiek.

Zastavte sa v našom obľúbenom Šoto-Shope a doplňte svoj šatník novým merchom alebo kúpte svojim priateľom nejaký pekný suvenír.
457697872 920592433439096 3530156458936465856 n

Zdroj: Dopravný podnik Bratislava

Napíšte komentár