04. 07. 2024 Prokop

Jarné prázdniny v novom hoteli v Liptovskom Jáne - Hotel Fitak****

Autor: MS, V spolupráci
Termín: 10.03.2024 a ďalšie Mesto:Liptovský Ján Zdroj:stránka organizátora
Neutral Happy Holidays Family Photo Christmas Card

Zdroj: fitakhotel.sk

Predstavujeme vám celkom novučičký Spa & Wellness Hotel Fitak**** . Užite si dovolenku uprostred čarokrásneho Liptova bez toho, aby ste sa predierali davmi turistov. Či už ide o romantický víkend vo dvojici pre vás ako rodičov alebo rodinnú lyžovačku, Spa & Wellness Hotel Fitak**** je vaša voľba.

Domácku atmosféru hotela dosahujeme vďaka nižšej kapacite (40 pevných lôžok) a priateľskému no zároveň profesionálnemu prístupu personálu. V priestranných izbách však nechýba možnosť prístelky, či detskej postieľky. Pre väčšiu rodinu či skupinu hotel disponuje veľkými apartmánmi s obývacou izbou, kde sa pohodlne môžete usadiť pri spoločenských hrách, ktoré vám poskytnú na recepcii hotela. Pričom deti do 3 rokov sú u nás zdarma a detské vybavenie (nočník, vanička, nadstavec na WC, stolček k umývadlu...) sú k dispozícii grátis.

Súčasťou nášho hotelového wellness je krytý bazén s hĺbkou 1,60m a detský bazénik s hĺbkou 0,40m. Pokým deti šantia v detskom bazéniku, jeden z rodičov pohodlne oddychuje v saunovom svete, v ktorom je 5 rôznych sáun, Ochladzovací bazén, Fínske vedro, Tropický dážď, Jacuzzi, Kneippov kúpeľ...

 Jánska dolina ponúka dokonalý oddych od hluku mesta a zároveň máte vychytené lyžiarske strediská na dosah ruky. Turistika alebo prechádzka v náručí slovenských „veľhôr“, športy každého druhu či obyčajný relax v podobe „ničnerobenia“.  Bazény pre deti, wellness pre dospelých – spánok pre všetkých! Toto všetko, a ešte oveľa viac nájdete u nás. Dovolenka podľa vašich predstáv, špičková gastronómia, nádherné prostredie a hlavne pokoj – Hotel Fitak****. 

button

Napíšte komentár