08. 09. 2024 Miriama 31°C Skoro jasno

Tipy kam s deťmi cez jarné prázdniny na dovolenku

Autor: Claudinka, V spolupráci
Termín: 10.03.2024 a ďalšie Mesto:Celá SR Zdroj:stránka organizátora

Kam s detmi v zime 2

Jarné prázdniny máme už za dverami! Kam sa s deťmi vybrať, aby nesedeli len doma? Je dobré využiť prázdniny na aktívny oddych, vziať deti na turistiku či výlet, na lyže alebo sánkovačku. Nahliadnite do našich tipov, kde si to s deťmi určite užijete. vyberte si pre vás to najlepšie od našich partnerov!
 - Pre tipy na podujatia počas prázdnin kliknite tu - 

Jarné prázdniny v Podbanské rezort

Podbanské, Žilinský kraj

Sdetmi

Zdroj: podbanskeresort.sk

Hľadáte ideálne miesto na dovolenku počas jarných prázdnin? Zbaľte celú rodinku a užite si jarné prázdniny v nádhernej oáze pokoja v Grand hoteli Permon**** alebo v hoteli Pieris***.  Bezstarostné chvíle, rodinná pohoda, lahodné jedlo, wellness, pohodová lyžovačka či sánkovačka a nezabudnuteľné zážitky v srdci Tatier na Vás čakajú jedine na Podbanskom.

Podbanské Resort poskytuje neobmedzené možnosti, ako si naplno užiť rodinnú dovolenku či víkendový pobyt. Nájdete v ňom to, čo vám v dnešnom uponáhľanom svete chýba. 

button


Demänová Rezort: Jarné prázdniny plné zábavy a relaxu!

Demänovská dolina, Žilinský kraj

kam s detmi foto

Zdroj: demanovarezort.sk

Naplánujte si nezabudnuteľné jarné prázdniny v Demänová Rezort, kde si s rodinou môžete užiť týždeň plný zimných zážitkov. Rezort ponúka ubytovanie v apartmáne alebo na chate, lyžovanie na svahu či relax vo wellness centre.

Čo vám ponúka Demänová Rezort cez jarné prázdniny:

  • Každodenný animačný program a slalomové preteky každú sobotu
  • Zimné aktivity v SKI Centre Demänová s garanciou snehu na svahu do konca jarných prázdnin + bežkárska trať, snowtubing a ihrisko na hokej
  • Priamo z rezortu sa dá bezplatne dostať do lyžiarskeho strediska Jasná prostredníctvom skibusu
  • Zaslúžený oddych vo wellness centre s fínskou, parnou, infra saunou a vírivkami s krásnym výhľadom

Demänová Rezort vám poskytne ideálnu rovnováhu medzi zábavou a relaxáciou, kde spoločne s rodinou nazbierate nezabudnuteľné spomienky na jarné prázdniny. Nezmeškajte príležitosť spojiť pohodu, zimné aktivity a rodinnú atmosféru v jednom z najkrajších kútov Nízkych Tatier!

button


BACHLEDKA – keď chceš zažiť VIAC!

Bachledova dolina, Prešovský kraj

Bachledka2

Zdroj: bachledka.sk

Rodinné horské stredisko Bachledka ski & sun v Belianskych Tatrách ponúka zimnú atmosféru,
ideálnu pre rodiny s deťmi. Zjazdovky rôznej náročnosti sú ideálne pre všetkých lyžiarov. Pre
najmenších je k dispozícii Gorgyho lyžiarska škola.  Okrem lyžovania si môžete vychutnať 2,5 km dlhú sánkarskú trať.  

Výnimočnou atrakciou je bezbarierový Chodník korunami stromov, ktorý sa po západe slnka premení na Čarovnú krajinu, kde môžete sledovať hviezdy priamo z Chodníka. Bachledka ponúka bežkárske a skialpové trasy, reštaurácie, obchody, požičovňu lyží a saní. Ubytovanie v apartmánoch Bachledka a Panorama je ideálne pre rodiny s deťmi a pre návštevníkov so psíkom. Počas jarných prázdnin nebude chýbať ani zábava - Karneval, Jarné detské preteky, živá hudba, retro sánkovačka, či grilovačka priamo na svahu. 

ZAUJME VÁS: So skipasom z Bachledky si zalyžujete v až 18 strediskách skupiny Tatry Super Ski na
Slovensku i v Poľsku.

button


Bjornsonka Jasná - v srdci Nízkych Tatier

Jasná, Žilinský kraj

Pobyty vzor 3

Zdroj: bjornsonka.sk

Björnson je jedinečný ubytovací komplex priamo v srdci Nízkych Tatier, uprostred lyžiarskeho strediska Jasná, ktorý ponúka ubytovanie v hoteli Björnson, vo Ville, v Hosteli a v unikátnych TREE HOUSES, čo sú štýlové, minimalistické drevené chatky vsadené priamo do lesa, ale zároveň sú súčasťou areálu hotela Björnson.
Komplex leží v blízkosti svahu a lanovky, takže na lyžiach sa z hotela dostanete do celého strediska Jasná. Jedná sa o family friendly zariadenie a je ako stvorené pre rodiny s deťmi.
Okrem ubytovania a bohatej polpenzie je hosťom k dispozícii wellness, detské ihrisko a detský kútik. Prítomnosť prírody, pokoj a zimné radovánky potešia vás i vaše deti. Ak vás omrzí vonkajší wellness, lyžovačka či sánkovačka, tak si môžete vybrať aj z ďalších zimných aktivít, ktoré Nízke Tatry ponúkajú.

Jedno alebo dve deti do 10 rokov na prístelke úplne bezplatne (podľa typu ubytovania)

Premýšľate ako stráviť víkend, dovolenku alebo plánujete prázdniny s deťmi, Björnsonka je tu pre Vás!

button


Jarné prázdniny v Tatrách s TOP animačným programom v Hoteli Hubert

Vysoké Tatry, Prešovský kraj

Top dovolenky 700x400 px 2

Zdroj: hotel-hubert.sk

Prázdniny volajú po dobrodružstve! V Hoteli Hubert**** v srdci Vysokých Tatier si ich užijete naplno, s pobytovým balíčkom Dobrodružné jarné prazdniny máte 2 deti do 12 rokov úplne ZDARMA. Na malých hrdinov čaká animačný program, ktorý ich zavedie na cestu okolo sveta, do vesmíru, a dokonca budú cestovať v čase. Môžete sa tešiť na parádne zážitky uprostred krásnej prírody, kontaktnú zverofarmu a wellness centrum, ktoré ulahodí všetkým rodičom.

Nuda? Neexistuje! Radi by ste si oddýchli a zároveň chcete svojim deťom dopriať zážitky, ktoré k radostnému detstvu patria? V Hoteli Hubert**** si príde na svoje celá rodina a tí najmenší budú ešte dlho spomínať na tatranské dobrodružstvá, ktoré ich tu čakajú. O zážitky sa počas celého pobytu postará zábavno-náučný program Fajnovo. Bude to pestré!  

button


Užívajte si v srdci Levočských vrchov v Resort Levočská dolina

Levoča, Prešovský kraj

Top dovolenky 700x400 px 16

Lyžujte v srdci  Levočských vrchov na fantasticky upravených zjazdovkách. Deti si môžu vyskúšať svoje prvé lyžiarske pokusy v lyžiarskej škole Ubytovanie v Levočskej Doline sa vyníma v priam nedotknutej prírode. Resort ponúka ubytovanie v 3 chatách a penzióne priamo pod lyžiarskym svahom oddýchnete vo wellness centrzahráte si bowling  bazen, detský kútik

Užite si krásne prostredie Levočskej Doliny na načerpanie nových síl. Zrelaxujte vo wellness, nechajte sa hýčkať pobytom s polpenziou a bezstarostne si vychutnajte pobyt na svahu 16.2.-11.3.2024

Pobytový balík zahŕňa

  • Pobyt na 3+1 alebo 4+1 noci
  • Raňajky a večere
  • Vstup do posilňovne 2 hodiny grátis
  • 20% zľava na wellness + 20% zľava na bowling
  • Celodenný skipas podľa počtu dní pobytu
  • Bezplatné wifi a bezplatné parkovanie

button


V Salamandra rezort si užijú jarné prázdniny aj rodičia 

Hodruša Hámre, Banskobystricky kraj

Top dovolenky 700x400 px 18

Obľúbený 4* Hotel Salamandra v Štiavnických vrchoch ponúka kombináciu pohodlia, zábavy a relaxu
pre malých aj veľkých. Lanovka je na pešo od hotela, takže na svahu môžete byť v priebehu niekoľkých minút. Deň začnete na čerstvom horskom vzduchu, obed z kvalitných surovín si dáte s výhľadom na zasnežené kopce a poobede vás čaká zaslúžený relax vo wellness.
Bohatý animačný program zabezpečí, že sa vaše deti budú baviť počas celého dňa.

Izby v Hoteli Salamandra sú navrhnuté s ohľadom na rodiny s deťmi. Myslia aj na detaily ako detské župany, kozmetika, nočníky, stupienky, stoličky či postieľky. Vítaní sú aj vaši štvornohí miláčikovia, treba ich však nahlásiť vopred na recepcii.

Pobyt cez jarné prázdniny v Hoteli Salamandra zahŕňa: ubytovanie, polpenziu formou bohatých bufetových stolov (vrátane výberu pre ľudí s intoleranciami), neobmedzený vstup do wellness a fitness centra, Wi-Fi a parkovanie zdarma, detský kútik a tematický animačný program.
Ubytovaní majú tiež zľavu 20 % na skipasy.

button


Jarné prázdniny na svahu či v bazéne v Holiday Village Tatralandia

Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj

5

Zdroj: tmrhotels.com

Užite si jarné prázdniny do sýta! Jeden deň si doprajte zábavu od rána na svahu a druhý deň super relax v bazéne. V obľúbenom chatovom rezorte Holiday Village Tatralandia na Liptove len pár metrov od vodného parku Tatralandia bude počas jarných prázdnin od 1.2. - 24.3.2024 o veľkých aj najmenších hostí super postarané. Deti sa môžu sa tešiť na bohatý animačný program s veselými animátormi v spoločných priestoroch rezortu, a aj vo vodnom parku Tatralandia. Ak budú po celom dni stále vládať, pripravené je pre nich mini disko, karaoke, večerné kino, hry pre hrdinov, či veselé tvorenie + veľa iného.

Užite si nezabudnuteľnú dovolenku na Liptove so skipasmi, lístkami na lanovky a vstupmi do vodných parkov v cene!

button


Jarný pobyt v apartmánovom hoteli Hrebienok- resort v srdci Tatier

Top dovolenky 700x400 px 19

Zdroj: hrebienok-resort.sk

Zažite rodinné pobyty s wellness v srdci Tatier, kde je zima stále v plnej kráse. Komfortne vybavené  rodinné apartmány, skvelé raňajky, parkovanie v garáži a všetko na jednom mieste. Reštaurácie , obchody, požičovne športových potrieb a detský kútik.   Lyžiarske stredisko 300 metrov, lanovka na Hrebienok 50 metrov a klzisko zdarma priamo v areáli. To všetko vás čaká práve u nás.
Čo vás u nás čaká ?

  • Ubytovanie v apartmánoch ( 40-120m2) s kuchynkou a obývacou izbou.
  • Parkovanie v podzemnej garáži alebo v exteriéri areálu 
  • Denný vstup do wellness 120 min. 
  • Raňajky formou bufetového výberu
  • BONUSY: Bohatá rodinná ponuka TV programov na Mágio TV v apartmáne a možnosť prihlásenia svojho konta na YouTube, Netflix, Voyo a iné. 
  • FAMILY PASS - vďaka, ktorému získate množstvo zliav na rôzne atrakcie v okolií.

Detské potreby :

  • Na vyžiadanie: detská postieľka, detská stolička, nočník, redukcia na toaletu
  • Nobmedzený prístup do detského kútika priamo v objekte
  • Mžnosť domáceho zvieratka za doplatok v budove HR1
  • Ubytovaní ste len pár metrov od lanovky na Hrebienok
    button


Jarný relax počas prázdnin v Hoteli Akvamarín Bešeňová****

Bešeňová, Žilinský kraj

4

Zdroj: tmrhotels.com

Počas jarných prázdnin si môžete s deťmi užiť lyžovačku aj vodnú zábavu v obľúbenom rodinnom Hoteli Akvamarín. V termíne od 22.1. - 17.3.2024 sa o zábavu v hoteli aj vo vodnom parku Bešeňová postarajú veselí animátori, ktorí si pre vás pripravili bohatý animačný program.

Užite si nezabudnuteľnú dovolenku na Liptove so skipasmi, lístkami na lanovky a vstupmi do vodných parkov v cene pobytu!

Veselé animácie v Hoteli Akvamarín budú prebiehať od pondelka do soboty. Deti sa zabavia tvorením, zatancujú si na mini disko, zmerajú sily v olympiáde, pátracej súťaži či príbehovej hre.

button


Zažite super jarné prázdniny v novom Hoteli Fitak****

Liptovský Ján, Žilinský kraj

Top dovolenky 700x400 px 1

Zdroj: fitakhotel.sk

Predstavujeme vám celkom novučičký Spa & Wellness Hotel Fitak**** . Užite si dovolenku uprostred čarokrásneho Liptova bez toho, aby ste sa predierali davmi turistov. Či už ide o romantický víkend vo dvojici pre vás ako rodičov alebo rodinnú lyžovačku, Spa & Wellness Hotel Fitak**** je vaša voľba.

Domácku atmosféru hotela dosahujeme vďaka, nižšej kapacite (40 pevných lôžok) a priateľskému no zároveň profesionálnemu prístupu personálu. V priestranných izbách však nechýba možnosť prístelky, či detskej postieľky. Pre väčšiu rodinu či skupinu hotel disponuje veľkými apartmánmi s obývacou izbou, kde sa pohodlne môžete usadiť pri spoločenských hrách, ktoré vám poskytnú na recepcii hotela. Pričom deti do 3 rokov sú u nás zdarma a detské vybavenie (nočník, vanička, nadstavec na WC, stolček k umývadlu...) sú k dispozícii grátis.

Súčasťou nášho hotelového wellness je krytý bazén s hĺbkou 1,60m a detský bazénik s hĺbkou 0,40m. Pokým deti šantia v detskom bazéniku, jeden z rodičov pohodlne oddychuje v saunovom svete, v ktorom je 5 rôznych sáun, Ochladzovací bazén, Fínske vedro, Tropický dážď, Jacuzzi, Kneippov kúpeľ...

 Jánska dolina ponúka dokonalý oddych od hluku mesta a zároveň máte vychytené lyžiarske strediská na dosah ruky. Turistika alebo prechádzka v náručí slovenských „veľhôr“, športy každého druhu či obyčajný relax v podobe „ničnerobenia“.  Bazény pre deti, wellness pre dospelých – spánok pre všetkých! Toto všetko, a ešte oveľa viac nájdete u nás. Dovolenka podľa vašich predstáv, špičková gastronómia, nádherné prostredie a hlavne pokoj – Hotel Fitak****. 

button

 


Rodinný prázdninový pobyt v hoteli Slovakia

Trenčianske Teplice, Trenčiansky kraj

Top dovolenky 700x400 Slovakia

Zdroj: kupele-teplice.sk

 

Zoberte deti či vnúčatá a doprajte si kúpeľnú pohodu počas jarných prázdnin v malebnom prostredí Kúpeľov Trenčianske Teplice. Pripravili sme pre vás aktivity pre deti a dospelých spojené so súťažou o ceny. Deti sa môžu tešiť na detskú diskotéku, hľadanie pokladu, či tvorivé dielničky.

V našom hoteli je pre deti pripravených množstvo aktivít, super kútik, herňa, ale i bazén s detskými atrakciami. Biliard, šípky, či xBox sú zas pripravené pre vašich školákov. 

Určite poteší aj WellMed wellness centrum, kde si deti užijú v bazénovej časti a dospelí zas ocenia saunovú časť, zažijú najliečivejší termálny kúpeľ na pohybový aparát a môžu si dopriať aj pravé kúpeľné procedúry (hotel je priamo spojený s kúpeľným hotelom Krym, kde sú k dispozícii  kúpeľné procedúry).

Ak ste ešte s deťmi neboli v Trenčianskych Tepliciach, určite nás navštívte a zažite s rodinou tú pravú kúpeľnú atmosféru. Na mestskej promenáde uvidíte i známu teplickú žabu, či si s deťmi pochutnáte na obľúbených kúpeľných oblátkach.

button

 

Napíšte komentár