16. 09. 2024 Ľudmila 19°C Občasný dážď

Sekulské vianočné trhy

28.11.2023 Autor: Claudinka
Miesto:Kultúrny dom Sekule Termín: 16.12.2023 Mesto:Sekule Čas:10.00 hod. Zdroj:stránka organizátora
Sekulske Vianocne trhy23

Zdroj: FB OBEC SEKULE

Stánky s chutným jedlom, nápoje, ponuka vianočných ozdôb, trubičiek a oblátok, koláčikov, medu, keramiky, sviečok či vianočnej výzdoby, a skvelý vianočný program – to je záruka krásnej adventnej nálady. Predvianočný čas bol kedysi známy tiež obdobím tradičných zabíjačiek, ktoré sa konali takmer u každého gazdu. Zišla sa celá rodina, aby pripravili z domáceho prasiatka dobroty nielen na vianočný stôl. Príďte zažiť atmosféru tradičného podujatia so zabíjačkovými špecialitami.

A na aké dobroty sa budete môcť tešiť? Ochutnať budete môcť "zabijačkové zelé", jaterničky, tlačenku, domáce klobásy, škvarky či pečené mäsko. A čo vám zachutí, z toho si budete môcť kúpiť, napríklad aj do vianočnej kapustnice.

Pripomeňme si spolu jednoduché slová ako láska, viera, pokora, úcta a spolupatričnosť, ktoré sú odpradávna symbolom Vianoc. Vyčarujme si spoločne „Naše Vianoce“ plné lásky, pokoja a radosti.

PROGRAM od 10:00 hod.

Deti zo Spojenej školy Sekule pripravujú špeciálny program pre Sekulské vianočné trhy. Nechajte sa uniesť vlnou vianočnej hudby, ktorú vám prinesie Dychová hudba Búranka. Ich program vám poskytne nezabudnuteľný hudobný zážitok a spríjemní vám chvíle strávené na Sekulských vianočných trhoch.

Nechajte sa vtiahnuť do vianočnej atmosféry.

Napíšte komentár