18. 10. 2024 Lukáš 15°C Jasno

Vianočná Záhorská Ves

04.11.2023 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 09.12.2023 Mesto:Záhorská Ves Zdroj:stránka organizátora
FB IMG 1699126045921

Zdroj: FB Záhorsky hlásnik

Od skorého rána až do neskorého večera to v okolí kultúrneho domu bude žiť jedinečnou vianočnou náladou. Chystáme pre Vás deň bohatý na zážitky. 

Po minuloročnom prvom ročníku sme zachovali štruktúru podujatia. Nebude chýbať súťaž vo varení kapustnice, predajné trhy, tvorivá dielňa pre deti, rozprávkoví maskoti, vianočný kolotoč, príchod Mikuláša, kultúrne vystúpenia na pódiu… no tešiť sa môžete aj na novinky. 

Medzi nové sprievodné podujatia zaraďujeme jazdu na koči po dedine, rozsvietenie vianočného stromčeka, ktorý bude tento rok svietiť po celé vianočné obdobie pri KD  a program bude pokračovať aj po odchode Mikuláša… tento rok v podaní kapely Záhorienka. 
Pochutiť si budete môcť na špecialitách od rybárov.

Kultúrna komisia pre vás v bufete pripraví cigánske pečienky, hranolky, palacinky, vianočný punč i varené vínko. Čapovaná kofola a pivečko nebudú taktiež chýbať. 
Od dnes spúšťame už niekoľko krát spomínanú REGISTRÁCIU súťažných tímov vo varení vianočnej kapustnice a REGISTRÁCIU predajcov na vianočných trhoch. Kapacita je obmedzená, nenechávajte si preto prihlásenie na poslednú chvíľu. 
Viac info nájdete už na samotnom plagáte.

FB IMG 1699126052300

Zdroj: FB Záhorsky hlásnik

Napíšte komentár