19. 09. 2024 Konštantín

Nočný Medokvas 2023

10.10.2023 Autor: Claudinka
Termín: 14.10.2023 Mesto:Smolenice Čas:17.00 - 22.00 hod. Zdroj:stránka organizátora
nocny medokvas 2023

Zdroj: fb Medovina Včelovina

Pozývame Vás na Nočný Medokvas, plný dobrej nálady, chutných dobrôt a krásne tématicky tajomne nasvietenej včelárskej záhrady. Tak ako je dobrou tradíciou, budete môcť ochutnať mnoho druhov medoviny (aj na horúco), medový burčiak a medový destilát. Môžete sa osviežiť medovými pivečkami, medovým radlerom, či výbornými horúcimi alebo studenými limonádami a miešanými drinkami. Pripravujú aj Tajomný nápoj lásky.

Stánky s občerstvením ponúknu chutné dobroty – parádne burgre, bezlepkové tacos, parené buchty na sladko aj na slano so špeciálnou novinkou, vegetariánske pochúťky, skvelé halušky na slano aj na sladko, remeselnú pizzu, chutné hot-dogy, domáce hranolky, nadýchané wafle a pod. Súčasťou festivalu budú aj prehliadky výroby medoviny. Pre deti si organizátori vo včelárskej záhrade pripravili zábavné detské hry i maľovanie na tvár. Okrem rozsiahleho vonkajšieho areálu budú mať hostia prístup aj do Medovej kaviarne a podnikovej predajne, kde si budú môcť zakúpiť lokálne výrobky z medu.

Nocny Medokvas foto Vcelovina 38

Zdroj: Včelovina Smolenice

Vstupenky na festival sú v predpredaji online - 5 € pre dospelých a 1 € pre deti od 6 do 18 rokov. Deti do 6 rokov majú vstup zdarma. Bude možné ich zakúpiť aj pri vstupe na podujatie (7 € dospelý a 1 € pre deti). Vstupné zahŕňa kupón na nákup fliaš v medovinárstve v hodnote 2 € a sklený pohár v hodnote 2,9 €.

Výťažok podujatia bude už tradične použitý na ďalší rozvoj projektu Včelárskej záhrady.

Napíšte komentár