08. 09. 2024 Miriama 31°C Skoro jasno

Zažite jesenné dobrodružstvá vo Familyparku

13.09.2023 Autor: MS, PR správa
Termín: 01.10.2023 a ďalšie Mesto:Rakúsko Zdroj:stránka organizátora
FP Gotterblitz cGural Druck03

Zdroj: Familypark.at

Leto sa pomaly končí, teploty sú príjemnejšie, lístie na stromoch začína hrať všetkými farbami – ale dobrodružstvá zostávajú! Aj na sklonku leta či na jeseň sa určite oplatí podniknúť výlet do Familyparku, najväčšieho zábavného parku Rakúska! Na ploche viac ako 145.000 m² tu nájdete veľké množstvo atrakcií a širokú ponuku gastronomických zariadení, ktoré sa postarajú o vítanú zmenu a dobrodružstvá.  
FP Halloween Waldexpress2cHafenscher

Zdroj: Familypark.at

Viac ako 30 atrakcií, ihriská a preliezky v štyroch s láskou navrhnutých tematických celkoch sú zdrojom nezabudnuteľných zážitkov pre malých i veľkých.

Jednou z najobľúbenejších atrakcií v parku je horská dráha Blesk bohov – ideálna pre všetkých, ktorí majú radi, keď im vietor sviští okolo uší. Dynamickú jazdu s rýchlymi zmenami smeru si celá rodina užije na horskej dráhe Potkaní mlyn.

FP Halloween Apfelflug3 cHafenscher

Zdroj: Familypark.at

Jedinečný okružný let až vo výške 20 metrov ponúka Leonardov lietajúci stroj – ak sa nebojíte, môžete sa točiť aj okolo vlastnej osi. Z Rímskej veže si vychutnáte úžasný 360° výhľad na chránené územie Rustskej pahorkatiny a Neziderské jazero.

Najväčšia vodná šmykľavka v Rakúsku „Bobrí hrad“ v tematickom celku Gazdovský dvor sa vám postará o fantastickú zábavu. Oblečte si radšej pončo do dažďa, aby ste neboli celkom mokrí, keď sa budete rútiť nadol z výšky 17 metrov.

Akciové dni pre zimné deti

Od 27. 09. do 01. 10. 2023 sa konajú akciové dni pre zimné deti (do a vrátane 14 rokov). V tomto období dostanú bezplatný vstup všetky deti, ktoré mali narodeniny od 02. 11. 2022 do 31. 03. 2023. Stačí prísť do pokladnice a predložiť doklad (e-card alebo cestovný pas).
Viac informácií na www.familypark.at/winterkinder-aktionstage

Abendshow Act cHafenscher Web

Zdroj: Familypark.at

FP Halloween Flugmaschine cHafenscher

Zdroj: Familypark.at

Halloween 2023 

Jeseň je časom strašidiel – najväčšia oslava Halloweenu v Rakúsku sa tento rok koná od 25. 10. do 5. 11. Pod heslom „Strašidelné upírske noci“ sa môžete tešiť na krásne hrôzostrašnú zábavu. Nenechajte si ujsť fantastické šou vo veľkom Cirkusovom stane, nádherne strašidelnú výzdobu a desivý Haunted House! Ďalšie informácie na: www.familypark.at/halloween

Ceny vstupného v sezóne

RZ FP Logo 72dpi freigestellt 4c Denný lístok pre návštevníkov od 3 rokov: 34,00 euro (kúpte si lístok online a ušetrite!)
Deti do 3 rokov: vstup zdarma

Ceny vstupného na Halloween

Denný lístok v pokladnici: 36,- euro
Denný lístok z online shopu: 34,- euro

Za účelom garancie vstupu do parku vám odporúčame kúpu lístka online!
Aj držitelia celoročných lístkov si návštevu musia bezplatne vopred rezervovať online!

Otváracie hodiny a ďalšie informácie nájdete na www.familypark.at

 

Napíšte komentár