08. 09. 2024 Miriama 31°C Jasno

Nábor nových členov na pohybové a špecializované atletické krúžky

18.08.2023 Autor: Externý prispievateľ, Foto: atletikanagarde.sk
Termín: 07.09.2023 Mesto:Bratislava - Mladá garda Zdroj:stránka organizátora
Nabor letak september 2023 1

Zdroj: FB

Atletický oddiel TJ Slávia STU Bratislava, úradujúci majster SR v atletike, organizuje jesenný nábor nových členov na pohybové a špecializované atletické krúžky na tartanovom štadióne Mladá garda STU v Bratislave.

Príďte a budete mať možnosť spoznať športový areál a kvalifikovaných trénerov, každý účastník bude mať možnosť sa dobrovoľne otestovať (výskok, pohybový rozsah na Y balance teste, šprint na fotobunkách atď.) Podľa Vašich preferencií Vás zaradíme do skupiny pohybovej zábavy, alebo medzi výkonnostných členov. Vítaní je každý od 4 rokov. Otvárame aj skupiny dospelých, aby ste s deťmi efektívne využili čas.

Tešíme sa na Vás 7.9.2023 o 17:00 na atletickom štadióne na Mladej garde :)

Atletický oddiel TJ Slávia STU Bratislava je úradujúcim majstrom SR v atletike a najúspešnejší slovenský atletický klub za rok 2022. Slávia STU Bratislava je vysokoškolský atletický oddiel s dlhoročnou existenciou a bohatou históriou, ktorý je založený na tradíciách rodinného zázemia a oduševnenosti a zanietenosti ľudí milujúcich atletiku. Oddiel pod svojimi krídlami neustále vychováva množstvo skvelých atlétov a atlétok, ktorí svojimi výkonmi úspešne reprezentujú nielen atletický oddiel, ale aj Slovenskú technickú univerzitu v Bratislave a viacerí aj Slovenskú republiku. Okrem práci s vysokoškolákmi sa atletický oddiel na vysokej úrovni venuje aj práci s deťmi a mládežou a vyhľadávaniu talentov, čím prispieva k rozvoju atletiky na Slovensku. 

Napíšte komentár