18. 10. 2024 Lukáš 15°C Jasno

Medzinárodné letecké dni SIAF v Kuchyni majú rodinnú a detskú zónu zadarmo

04.08.2023 Autor: Claudinka
Termín: 03.09.2023 a ďalšie Mesto:Kuchyňa - Malacky Zdroj:stránka organizátora
SIAF 2023 1

Zdroj: SIAF

Medzinárodné letecké dni SIAF sa usilujú zaujať nielen nadšencov techniky a mašín. Partneri MLD SIAF sa zamerali aj na najmladších účastníkov a tentoraz si na Letisku Kuchyňa - Malacky v dňoch 2. a 3. septembra pripravili bohatú ponuku vzdelávacích, športových a kreatívnych atrakcií. Organizátori spolu s hlavným programovým partnerom, Ministerstvom obrany SR, prinášajú aj skvelú novinku, ktorej cieľom je čo najviac priblížiť všetkým záujemcom prácu profesionálneho vojaka či pozemnú techniku Ozbrojených síl SR.  

Vstup do detskej a rodinnej zóny bude aj tento rok bezplatný. S obľúbenou Algidou si vychutnáme vyfarbovanie omaľovánok, papierové bludisko, fotenie či maľovanie na tvár. Nebude chýbať ani cornhole, zábavný šport, ktorý preverí našu presnosť. Množstvo skvelých súťaží ponúka firma Fusakle. Jednou z nich je disciplína, v ktorej sa isto nájde veľa profesionálov – hod ponožkami do bubna práčky.

Skákacie hrady, prekážkové nafukovacie dráhy, šmykľavky a ďalšie detské ťaháky postaví Zábavka.sk. Spoločnosť GARP prinesie rôzne ortopedické podložky zamerané na zdravý vývin chôdze a celého tela najmenších.  Hravou formou si vyskúšame rôzne výchovno-vzdelávacie programy v podaní školy Kid Genius. V neposlednom rade si doprajeme oddych v chill out zóne pripravenej tímom známeho portálu najmama.sk.

Všetky atrakcie nájdete TU.

SIAF 2023 3

Zdroj: SIAF

Novinkou na SIAF-e bude „polygón“

Polygón je celkom nový koncept, ktorý vznikol vďaka organizátorom MLD SIAF v spolupráci s hlavným programovým partnerom podujatia. Premiéra projektu bude mať za úlohu čo najpresnejšie návštevníkom priblížiť prácu profesionálneho vojaka. Časť letiska bude špeciálne oplotená, aby v nej mohli slovenskí vojaci predvádzať svoju odbornú spôsobilosť a dynamické ukážky pozemnej techniky OS SR.

„Už teraz môžeme prezradiť, že návštevníci budú môcť vidieť nový tank Leopard 2A a ďalšiu techniku, ktorá sa postupne zavádza do výzbroje slovenských ozbrojených síl. Nebude chýbať ani staršia technika, ktorá sa využívala kedysi. Verím, že dynamické ukážky Pozemných síl Ozbrojených síl SR všetkých zaujmú, a opäť si odnesú zo SIAF-u nové zážitky,“ hovorí Hubert Štoksa, riaditeľ MLD SIAF.

Všetky potrebné informácie sa zverejňujú priebežne na webe www.siaf.sk. Zoznam potvrdených účastníkov nájdete v sekcii Lietadlá. Nezabudnite sledovať SIAF aj na sociálnych sieťach Facebook a Instagram.

Zľavnené vstupné si už dnes môžete za zvýhodnenú cenu zakúpiť prostredníctvom predpredaj.sk.

SIAF 2023 2

Zdroj: SIAF

Napíšte komentár