Podujatia pre deti v Donovalkove patria medzi najobľúbenejšie akcie leta. Pozrite si plánovaný kalendár aktivít na rok 2023.

25.06.2023 Frozen day
Pripravte sa na to, ako sa Donovalkovo minicity stane krajinou zimného kráľovstva! Naša udalosť kostýmov pre deti Frozen sa už blíži a my sme sa uistili, že bude to bude ľadovo cool pre všetkých! Oblečte sa ako vaša obľúbená postava z Frozen a pridajte sa k nám na spoločné spevy, bitky snehovými guľami a ďalším Frozen tematickým aktivitám. Nenechajte si ujsť túto príležitosť!“

Disney Frozen aktivity:

  • „Nechaj to ísť“ karaoke súťaž
  • „Postav si snehuliaka“ dielňa
  • „Frozen“ hľadanie pokladu
  • „Frozen“ premietanie filmu
  • „Frozen“ stretnutie so známymi postavami.

Vstupenku,v kostýme Frozen, máte samozrejme zadarmo ale to nie je všetko. Čaká vás kopec mrazivej, čarovnej zábavy s našimi animátormi.
Viac už ale neprezradím, pretože vás čakáme...


02.07.2023 Race day   +  Škola varenia

Pripravte sa na zábavné miesenie, tvarovanie, plnenie, krájanie, pečenie a hodovanie v kuchyni Donovalkova s našimi kurzami varenia pre deti! Kde inde môžete urobiť neporiadok a volať to varením?Pridajte sa k nám na kulinárske dobrodružstvo, ktoré vašich malých šéfkuchárov zabaví, zasýti a naučí niečo nové.

Donovalkovo Grand PRIX
Pravidlá pretekov:
Kvalifikácia prebieha v každú určenú hodinu v troch kategóriách. Postupujú vždy dvaja pretekári z každej kategórie s najlepším časom. Zúčastniť sa pretekov v rovnakej kategórii je možné aj opakovane, ak si chce súťažiaci zlepšiť svoj výsledný čas. Pokiaľ sa niekto umiestni dvakrát po sebe na 1.mieste, do semifinále sa kvalifikuje aj pretekár s druhým najlepším časom.

Začíname o 11.00 prvým kolom v troch kategóriách: ODRÁŽADLO, KOLOBEŽKA, BICYKEL.

Vekové kategórie:
2-3-roční na odrážadlách
4-8-roční na kolobežkách

Rovnaké kategórie pretekajú v ďalších dvoch kolách a to o 12.00 a 13.00.

O 14.00 nás čaká semifinále, pretekajú dvaja najlepší jazdci z každého kola a kategórie v rovnakom zložení:
2-3-roční na odrážadlách
4-8-roční na kolobežkách

Vo finále budeme fandiť dvom najlepším z každej kategórie. Šťastie praje pripraveným, preto trénujte, čakajú vás fantastické ceny. Tešíme sa na Vás!


16.07.2023 SUPERHERO day + SHOW
Šaško Fjodor a.k.a. klaun, kaukliar, žonglér Donovalkovo volá všetkých hrdinov z okolia! Donovalkovo je pod útokom z iných galaxií. Potrebujeme Vás aby ste nás ochránili! Každý Superman, Batman, Kapitán Amerika, Iron Man a iní, ktorí k nám prídu budú mať vstupné zadarmo.

ŠAŠKO FJODOR – Show Na Hran(i)e. Show plná megatrikov a humoru. Veselá show pre šťastných ľudí. Šaško Fjodor – kaukliar, žonglér, klaun, chodúliar a najmä profesionálny komediant

Show stále živá, prekvapivá, plná vtipnej improvizácie, komentárov a interakcie s divákmi! Šaško Fjodor vyzabáva detiská, dospelákov, dorast, dôchodcov, jednoducho všetkých, ktorí o zábavu stoja… Aj takí, čo už od únavy len sedia, či vylihujú.


23.07.2023  NA DIVOKOM DONOVALKOVE
Stretli ste sa už zo živou postavičkou z vašej obľúbenej rozprávky? Že nie? Tak prídite už 23.7.2023 do DONOVALKOVA, kde vás všetkých privíta šerif WOODY z Toy Story. Naučíte sa lasovať, zahráte si kovbojský petang alebo vám kovboj STOPÁR  porozpráva veľa zaujímavých vecí o starostlivosti o koníka.

Vstup v kovbojskom kostýme alebo Toy Story Andy a Jessie - 50%


30.07.2023 Frozen day
Pripravte sa na to, ako sa Donovalkovo minicity stane krajinou zimného kráľovstva! Naša udalosť kostýmov pre deti Frozen sa už blíži a my sme sa uistili, že bude to bude ľadovo cool pre všetkých! Oblečte sa ako vaša obľúbená postava z Frozen a pridajte sa k nám na spoločné spevy, bitky snehovými guľami a ďalším Frozen tematickým aktivitám. Nenechajte si ujsť túto príležitosť!“

Disney Frozen aktivity:

  • Nechaj to ísť“ karaoke súťaž
  • Postav si snehuliaka“ dielňa
  • „Frozen“ hľadanie pokladu
  • „Frozen“ premietanie filmu
  • „Frozen“ stretnutie so známymi postavami.
Čaká vas kopec mrazivej, čarovnej zábavy s našimi animátormi. Viac už ale neprezradíme, pretože vás čakáme...


06.08.2023 Donovalkovo má talent
Pozývame ťa, aby si ukázal svoj talent v Donovalkove, hlavnom meste detí! Nepremeškaj šancu prezentovať sa a ukázať nám, čo všetko dokážeš. Vítame všetky rekvizity a kostýmy, ktoré ti pri vystúpení pomôžu. Každé dieťa, ktoré sa zapojí do talentovej súťaže, získa aj malý darček ako pozornosť. Neváhaj a príď sa predviesť!

20.8.2023 Movie day
Vytvorme spoločne v Donovalkove atmosféru Hollywoodu a zažite s nami neopakovateľný deň. Ak nás navštívite v kostýme vašich obľúbených filmových hrdinov ako napríklad Harryho Pottera, Spidermana, Batmana, Shreka a iných.., máte -50% z ceny vstupenky.

Čaká na vás špeciálny animačný program:
  • filmový kvíz
  • hádanie hudobných ukážok
  • tvorivé dielne (vymaľuj si svojho filmového hrdinu)
  • maľovanie na tvár v tematike filmových postáv
  • vyhodnotenie kvízu a odovzdávanie cien
  • hranie sa na hercov

25-26.08  a 1 – 2.9.2023 Noc v Donovalkove
Na uliciach sa zapália pouličné lampy, na cestách sa ocitnú osvetlené autá a v domčekoch nám zasvietia svetlá. Maľovať sa bude svietiacimi farbami, vďaka ktorým sa u nás nikdy nestratíte. Donovalkovo nám  ožije aj večer. Zažite to spolu s nami.

Dňa 25-26.8. a 1-2.09.2023 budú brány Donovalkova otvorené od 10 hod. – 21 hod.
Večerný vstup od 18 hod. – 21 hod. Posledný vstup 20.00 hod.


26.8.2023 Strašidelný deň v Donovalkove
Zaži neopakovateľnú atmosféru strašidelného mestečka Donovalkovo. V tento deň sa Donovalkovo premení na tajomné miesto, ktoré osídlia malé aj veľké strašidlá. Preto neváhaj a príď v strašidelnom kostýme aj ty!

Čaká na vás:
  • animačný program
  • maľovanie na tvár v tematike dňa
  • tvorivé dielne (masky)
  • Tombola

27.8.2023 Disney Day
Zažite Disney Day práve s nami! Naše mestečko sa zmení na zázračné miesto plné vašich obľúbených Disney postáv. Ak prídete v kostýme Elza, Anna, Popoluška, Rapunzel alebo Peter Pan, Kristoff, Kocoum, Prince Hans, Tarzan, Aladdin, Shang …atď., máte -50% z ceny vstupenky . Čaká na vás špeciálny animačný program.


Podmienkou uvedených akcií je kostým!!! - 50% z ceny vstupenky
* tričko sa nekvalifikuje ako kostým
* kostým musíte mať oblečený celý deň
* kostým musí byť rozpoznateľný na prvý pohľad

Budeme mať súťaž o najlepšie kostýmy, kde môžete vyhrať zaujímavé ceny.

Tešíme sa na vás v Donovalkove.