19. 09. 2024 Konštantín

DOD a Charitatívny beh Svetielka nádeje

13.06.2023 Autor: Annie
Termín: 21.09.2024 Mesto:Banská Bystrica Zdroj:stránka organizátora
DOD online 1080x1080px 1 1

Zdroj: svetielkonadeje.sk

Vo Svetielku nádeje nám veľmi záleží na tom, aby verejnosť mala čo najviac informácií o detskej rakovine a o tom, ako pomáhame detským onkologickým pacientom, deťom s nevyliečiteľným ochorením a ich rodinám. Zároveň sa radi stretávame s našimi podporovateľmi a všetkými, ktorých zaujíma naša práca. Preto sa vždy veľmi tešíme, keď môžeme tieto dve veci spojiť a privítať všetkých na Dni otvorených dverí Svetielka nádeje.

Tohtoročný DOD sa uskutoční v sobotu 21. septembra v priestoroch našej administratívnej budovy na Tajovského 55 a v priľahlom športovom areáli UMB. Od 9:00 do 13:00 h. tu bude pre veľkých aj malých návštevníkov pripravený program zameraný na zdravý životný štýl, no priestor sa nájde aj pre zábavu.

 

Príďte si s nami zabehnúť na náš prvý beh s hromadným štartom a svojou účasťou podporiť projekty pomoci Svetielka nádeje pre detských onkologických pacientov a deti v domácej hospicovej starostlivosti.

ŠTART
sobota 21. septembra o 10:00 z bežeckého oválu v športovom areáli UMB, Tajovského 55, Banská Bystrica

TRATE:
  • hlavný beh 5 km (beží sa 2x identický okruh)
  • hobby beh a nordic walking 2,5 km
  • pevný povrch

REGISTRÁCIA a PROPOZÍCIE
vopred: TU alebo na mieste v deň behu o 9:00 za zvýšené štartovné

SPRIEVODNÝ PROGRAM (vstup voľný)
V priestoroch našej administratívnej budovy na Tajovského 55 a v priľahlom športovom areáli UMB bude od 9:00 do 13:00 h. pre veľkých aj malých návštevníkov pripravený program zameraný na zdravý životný štýl, no priestor sa nájde aj pre zábavu (maľovanie na tvár, tvarovanie z balónov, skákací hrad) a občerstvenie.
Bežci, chodci, fanúšikovia nordic walking, ale aj juniori so športovým nasadením, v sobotu 21. septembra o 10:00 sa spolu s vami rozbehneme pre pomoc detským pacientom v starostlivosti Svetielka nádeje.

 

Napíšte komentár