01. 07. 2024 Diana

Farebné školské batohy s rozprávkovou tematikou

Autor: MS, Foto: ccc.eu, PR správa
detske skolske batohy

Zdroj: ccc.eu

S blížiacim sa novým školským rokom je čas zaobstarať vašim deťom nové školské batohy. Je to ten najlepší spôsob, ako poraziť školský zhon – pripraviť všetky školské potreby pre vaše dieťa už teraz. A čo je lepšie, ako vybaviť ho roztomilým a trendovým batohom, ktorý je navrhnutý tak, aby vydržal celý rok? Poradíme vám, po ktorých batohoch sa oplatí siahnuť!

Školské batohy ako ich nepoznáte

Detské školské batohy musia vydržať veľa – nosia všetky školské knihy, obedy, písacie potreby a knihy na čítanie, ale musia tiež prežiť všetky detské hry a dobrodružstvá. V rámci prípravy na nový školský rok je dôležité nájsť batoh, ktorý bude vaše dieťa rado nosiť. Hľadajte preto ideálnu kombináciu trendu, kvality a funkčnosti. Pokiaľ neviete, kde školské batohy hľadať, pozrite sa napríklad do kamenných obchodov CCC alebo navštívte ich e-shop. V CCC nájdete široký sortiment dievčenských, chlapčenských, ale aj unisex batohov, ktoré vydržia hneď niekoľko sezón, a navyše sú aj cenovo dostupné.

Pre malých fyzikov

Vesmír je fascinujúci nielen pre deti, ale aj pre dospelých. Niet sa čomu čudovať. Skúmanie hviezd a hviezdnej oblohy, pozorovanie planét, či sledovanie rôznych rakiet a vesmírnych programov je fascinujúce naozaj pre každého. Deti, ktoré si v škole obľúbili fyziku a milujú vesmír sa rozhodne potešia školskému batohu s vesmírnym motívom, ktorý ich priam teleportuje ku hviezdam. Tento modrý školský batoh je navyše unisex, a tak ho môžu nosiť rovnako chlapci, ako aj dievčatá každého veku. V prednej časti je umiestnené šikovné vrecko, kde deti môžu nosiť pero a zápisník i v prípade, že sa spoločne rozhodnete ísť pozorovať hviezdy.

skolske batohy

Zdroj: ccc.eu

Štýlový batoh pre každé dievča

Keď je reč o rozprávkových motívoch a skutočne štýlových batohoch, nesmieme vynechať motívy z rozprávok od Walta Disneyho, ktoré sa dnes vyskytujú už prakticky na všetkom. Pokiaľ si vaše dievčatko zamilovalo obľúbenú rozprávku o zvedavom myšiakovi, práve ste pre ňu našli ideálny batoh. Pravdepodobne totiž dnes už nič štýlovejšie, ako tento čierny Mickey Mouse batoh neuvidíte! Skvelo sa hodí aj k elegantnejšiemu oblečeniu a je skvelým partnerom nielen do školy, ale tiež na prechádzky a na výlety. Ocení ho každá trendová mladá slečna – to vám garantujeme!

V prípade, že patríte medzi ľudí, ktorí si myslia, že čierna na detské oblečenie a doplnky nepatrí, môžete staviť na o niečo elegantnejší Minnie Mouse batoh, ktorý je vhodný pre všetky princezné. Je vyrobený z látky podobnej tmavomodrému zamatu, a tak dodá eleganciu každému školskému i volnočasovému outfitu. Jednoducho, je to batoh hodný malej princeznej.

Batoh pre každého superhrdinu

Posledné desaťročie žijeme v svete plnom superhrdinov. Marvel nepochybne trafil do čierneho, a oblečenie a doplnky s ich dizajnom nie sú o nič horšie ako ich filmové adaptácie známych komiksov. Tieto kúsky sú naozaj štýlové a milujú ich dospelí i deti.  Chlapcom, ktorí túžia byť Spidermanom, Thorom, Supermanom alebo Batmanom preto urobí radosť bielo-čierny školský batoh s motívom Marvel komiksov. Tento batoh je taktiež unisex, a tak ho môžu nosiť všetky deti. Má ideálnu veľkosť, takže sa do neho zmestí všetko, čo bude vaše dieťa v škole potrebovať, a vďaka skvelému materiálu a neutrálnej farebnosti sa tiež tak skoro nezašpiní.

Pre budúcich vládcov mesta Gotham máme tiež dobrú správu – okrem klasických Marvel batohov môžete siahnuť aj po naozaj trendovom batohu s Batman dizajnom. Výhodou tohto batohu je, že má množstvo menších vreciek na zips, takže si do nich vaše dieťa môže vložiť veci, ktoré potrebuje mať ihneď po ruke.

 

Napíšte komentár