05. 10. 2024 Viera 16°C Občasný dážď

STABILO® EASYgraph - neobyčajná ceruzka ergonomického tvaru v trendy farbách!

Autor: MS, PR správa
St 147187 EASYgraph Pastel Edition Mood Picture rgb jpg 300dpi

Zdroj: STABILO

Špeciálne vyvinutá ergonomická ceruzka STABILO EASYgraph naučí malých školákov písať ľahko a pohodlne. Vďaka nej nebudú mať deti žiaden problém so správnym úchytom ceruzky, pastelky či pera. Tento rok naviac v trendy pastelových farbách.

St 29421 B 55882 5 EASYgraph Pastel Blister front view c

Ergonomicky grafitový tvar ceruzky STABILO EASYgraph bol navrhnutý nemeckými odborníkmi na písanie a grafomotoriku. Ceruzky vyvinuli špeciálne do rúk dieťaťa a to hneď pre pravákov aj ľavákov. Trojhranný tvar s vyrezanými protišmykovými priehlbinkami dieťa intuitívne a bez bolesti navádza k správnemu úchopu ceruzky, čím zaručuje uvoľnené a pohodlné písanie. Šírka hrany meria 9 mm, čo odpovedá odporúčaniam pre predškolákov a školákov.

Pri nákupe STABILO EASYgraph rozlišujte farbu zakončenia ceruzky. Červená signalizuje, že je určená pre pravákov a žltá naopak pre ľavákov. Pre ešte väčšiu radosť z písania môžete vybrať z piatich farebných variácií. K dispozícii sú farby ako ružová, oranžová, petrolejová, limetková či tyrkysová.Ako bonus vás môže potešiť, že kúpou STABILO® EASYgraph chránite životné prostredie. Ceruzky sú vyrobené z dreva, ktoré pochádza z obnoviteľných a udržateľných lesov.

Odporúčaná cena STABILO® EASYgraph je 1,47 Eur.

 

Napíšte komentár