03. 10. 2024 Stela 17°C Prehánky

Vychytávky leta 2020

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Stránky jednotlivých produktov, Sponzorovaný obsah

81793465 10216063319352469 745199026541953024 n

Woolies tričká z Merino vlny

Fotky Woolies 20 upr 1

Zdroj: Woollies

Zvládnuť letné horúčavy dá zabrať nie len dospelým, ale aj deťom. Keď im je teplo a potia sa, sú nervózne a pomáha jedine hodiť sa do bazéna... Tento mesiac ale vyšla značka Woollies s novými tričkami z merino vlny pre deti aj dospelých a keďže mám skvelé skúsenosti s ich bodyčkami, odkedy boli naše deti bábätká, kúpili sme si ich celá rodina. Vďaka jedinečným vlastnostiam merino vlny sú priedušné a telo v nich krásne dýcha. Okrem toho majú v sebe prirodzenú UV ochranu a termoregulačnú vlastnosť, takže v lete neprehrievajú a v zime hrejú. A aj keď je tričko spotené tak nechladí a preto sa deti nemusia prezliekať. :)

button toto chcem


Cyklosedačka Urban Iki

19051 URBAN IKI SHINJUWHITE 01

Zdroj: Origos

Počas posledných mesiacov sme si obľúbili rodinné výlety na bicykli. Najstarší Tobi bicykluje už sám, ale moje dve mladšie vozím zväčša ja. Jedna sedí vpredu a druhá vzadu :). Naše cyklosedačky milujem nielen vďaka farbe, ktorú som zvolila. Ak mám šancu ísť na bicykli aj bez detí, úplne jednoducho ich dám dole a nechám doma. Keď sa k nám pridá aj manžel, kúpili sme adaptér, vďaka ktorému v priebehu pár sekúnd jednu sedačku prehodíme k nemu na bicykel. Najmladšia Elka sa teší z predného ochranného skla, ktorý bol ozaj dobrá kúpa. Chráni ju pred vetrom, slniečkom, keďže má UV filter, či hmyzom počas jazdy.  Ak mamičky práve hľadáte cyklosedačku, za nás odporúčame Urban Iki.

button toto chcem


Veselé letné šľapky Dedoles

Waves 1

Zdroj: Dedoles

Tak toto má fakt šťavu! Ak hľadáte tú pravú letnú vychytávku, určite siahnite po horúcej novinke tohto leta od značky Dedoles - plážovej obuvi na leto. Nás úplne očarili. Každá šľapka je už tradične iná, a predsa spolu krásne ladia. Ocko si kúpil pánske šľapky s plachetnicou, mamina tie so vzorom morských vĺn no a deti veselé farebné žabky so vzorom ovocia. Vďaka krásnemu letnému dizajnu sa hodia nie len na pláž či k bazénu, ale i na prechádzku mestom. Zaručujeme, že všade, kde sa v nich objavíte, bude veselo. :)

button toto chcem


Športová akčná kamera Orava

KAM 1080 04

Zdroj: Orava

Naša rodina trávi väčšinu leta v pohybe a keďže si všetky naše výlety a spomienky dokumentujeme, tento rok sme si zaobstarali športovú akčnú kameru Orava KAM-1080. Či ideme na bicykel, do bazéna alebo na hory, všade ide s nami. Má bohaté príslušenstvo s držiakmi na pripevnenie na prilbu i na riadidlá a vďaka širokému uhlu záberu až 120 stupňov a rozlíšeniu až 12 MPx robí dokonalé fotky aj videá. Veľkou prednosťou kamery je jej puzdro vodotesné až do hĺbky 30 metrov. Naši pubertiaci oceňujú aj integrovanú wifi, vďaka ktorej môžu fotky okamžite zdieľať na sociálnych sieťach priamo z kamery. 


button toto chcem


Dezinfekčné vlhčené utierky zn. babylove

20200731 091327

Zdroj: sdetmi.com

Práve v súčasnej „koronovej“ situácii som veľmi ocenila dezinfekčné obrúsky. Perfektné na cesty, na dezinfekciu hračiek, na rýchle utretie teplomera, mobilu a aj pracovného stola či myši na počítači, dverových kľučiek, skrátka všetkého, čo treba častejšie pretrieť. Sú praktické, pekne voňajú, sú dobre vlhčené a po pretretí plocha rýchlo uschne. Vláčim ich teraz všade :)

button toto chcem


Clona na kočík proti slnku zn. babylove

116996500 961156950991717 219331183379235810 n

Zdroj: sdetmi.com

Posledné dni, kedy je vonku dosť teplo, som na kočíku prevetrala aj slnečnú clonu, ktorú som si pred letom vyhliadla v predajni dm. Je vhodná na akýkoľvek typ kočíka. Vďaka gumičke sa ľahko navlieka a chráni pred slnečným a UV žiarením so SPF50+. Je to super doplnok a ak sedíme niekde v parku alebo na káve, môžem si ju nastaviť tak, aby bol malý kompletne v tieni, čo je super.

button toto chcem


Mechanická kefa

vysavac

Zdroj: sdetmi.com

Aj váš drobec často urobí omrvinky, a nechce sa vám zakaždým vyťahovať vysavač? Máme pre vás preto tip na mechanickú kefu :) Ja si ju pamätám ešte ako dieťa, keď naši mali podobnú doma, ale nie v tvare zvieratka. Keď som ju náhodou objavila, okamžite som ju kúpila. Ten váš drobec nielenže bude chcieť sám upratovať, ale ešte sa pri tom aj zabaví:) Malý si ju sám berie aj do auta, aby si po sebe "povysával" keď pri papaní natrúsi:)

Kúpite na all.sk.


Baby ring - kruh na kúpanie pre najmenších

babyring koleso 3 36 ruzovy5

Zdroj: aladdin.sk

Detský kruh Baby Ring je vhodný pre kúpanie detí od 3 do 36 mesiacov. Upevňuje sa okolo krku a umožňuje sa bábätku voľne pohybovať vo vode. Voda je pre malé deti úplne prirodzeným prostredím a práve preto nás to zaujalo ako super vychytávka na leto do vane alebo do bazéna.

Kúpite onilne v eshopoch s plávacími potrebami.


Kniha: Kde raky spievajú

20200731 103704

Zdroj: sdetmi.com

Tento rok som si dala záväzok, že sa budem snažiť viac čítať knihy. Ako mám deti na knihy akosi nezostal čas, vždy sa našlo niečo dôležitejšie na práci a večer som unavená zapadla na gauč pred televízor a pozerala na program, ktorý ma ani nebavil. Moje odhodlanie podporil aj článok, ktorý som niekde čítala, že deti kopírujú návyky rodičov. No a keďže chcem, aby aj ony viac čítali a siahali po dobrej knihe, snažím sa ísť príkladom. Kedysi som takúto knižku prečítala za jeden deň, teraz mi to trvá 2-3 týždne,no ale čítam a vychutnávam si to. Teraz som dočítala pohodový až relaxačný príbeh - Kde raky spievajú - o ťažkom dospievaní malého dievčatka, o jej vzťahu k prírode a k ľuďom. Záver ma mierne zaskočil, ale inak je to skvelá kniha na relax. 


Cestovateľský denník pre deti

104203957 2924871974278305 8908879805267736563 o

Zdroj: sdetmi.com

Najlepší cestovateľský denník pre deti! Priamo z dielne sdetmi.com, na základe skúseností našich mamičiek, pripravili sme pre všetky deti zápisník, do ktorého si môžu zapisovať svoje príbehy a zážitky z prázdnin, dovoleniek a výletov. Okrem zápiskov sa deti zabavia aj pri hrách, či aktivitách na cesty, ktoré zápisník obsahuje :)

button toto chcem


Sponzorovaný obsah - v tomto článku sú umiestňované produkty. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek kopírovanie článku alebo jeho časti je povolené výhradne so súhlasom redakcie.

Napíšte komentár