03. 10. 2024 Stela 17°C Prehánky

Privítajte jar s marcovými vychytávkami mamičiek sdetmi.com

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Stránky jednotlivých produktov, Sponzorovaný obsah

81793465 10216063319352469 745199026541953024 n


Maľovanie podľa čísel - Dovido.sk

dovido

Zdroj: dovido.sk

Momentálne trávime doma viac času ako by sme chceli a tak každá aktivita, ktorá pomôže zahnať nudu je vítaná. deťmi radi tvoríme a preto nás najnovší hit v podobe maľovania podľa čísel nesmierne zaujal a potešil. Maľovanie podľa čísel je určené pre všetky vekové kategórie. Je to relax pre dospelých a pre deti super zábava. Cítime sa s deťmi ako skutoční umelci!. Súčasťou každej sady je plátno s vytlačeným vzorom a očíslovanými poľami, 2 štetce rôznej hrúbky a akrylové farby namiešané špeciálne pre zvolený vzor.  V ponuke sú rôzne motívy pre deti aj dospelých ako sú zvieratká, rozprávkové bytosti, kvety, krajiny, mapy...Tak čo, ako bude vyzerať váš prvý, ručne maľovaný obraz?

button toto chcem


Kniha Háro

Haro 3

Zdroj: sdetmi.com

Moja Elka má už dlhšie hlavu v smútku. Rovesníčky majú krásne dlhé vlásky a nosia účesy od výmyslu sveta. Ona len také krátke ako chlapček. Zaobstarala som jej knižku Háro, ktorú si hneď zamilovala. Uletený príbeh o zúfalom plešatom Aurelovi po uši zaľúbenom do susedky Vlaďky. Príbeh vždy prečítame na jeden dych a pobavia nás veselé ilustrácie Aurela skrývajúceho plešinu za všakovaké veci. Elka pochopila, že ľudia nás majú radi za to, akí sme nie, aké máme vlasy, uši alebo nos. A ako dopadol Aurel s Vlaďkou? Odporúčame si prečítať a zabaviť sa ;).

button toto chcem


Veľkonočné vajíčka od Mixit

mixit

Zdroj: Mixit

Veľká noc je za dverami a s ňou prichádzajú opäť aj naše obľúbené veselé sliepočky od Mixit. :) Viete, aké to sú sliepočky? No úplne špeciálne! Znášajú totiž originálne sladké čokoládové vajíčka, ako stvorené pre malých aj veľkých šibačov. Namiesto žĺtka nájdete vo "veľ-koko-nočných vajíčkach" mandličky obalené v bielej alebo mliečnej čokoláde a ochutené lyofilizovaným ovocím, karamelom, kakaom alebo zeleným čajom matcha. A na jednom špeciálnom je navrchu namiesto škrupiny vrstva kokosu. Vajíčka sú naviac bez palmového oleja a umelých farbív. Mňamka!

button toto chcem


Čistič okien s odsávaním Orava

Lautus foto

Zdroj: Orava

Zahájili ste už doma veľké jarné upratovanie? Ja veru áno a musím povedať, že s troma deťmi doma v karanténe to dalo riadne zabrať. Najväčšou výzvou bolo už tradične umývanie okien, ale vďaka novému pomocníkovi u nás doma boli umyté za pár minút. Akumulátorový čistič okien s odsávaním nečistôt LAUTUS od Oravy má širokú stierku, predlžovaciu sústavu a systém odsávania špinavej vody, takže perfektne a pohodlne vyčistí každý kúsok okna, zrkadla i obkladačiek v kúpeľni. Funguje bez káblov a na jedno nabitie vydrží až 30 minút.

button toto chcem


Veselé ponožky Dedoles

87860545 2262733923830199 8641346600368603136 o

Zdroj: Dedoles

Podľahla som čaru veselých ponožiek. Je to naozaj totálne nákazlivé. Manžel sa ma síce spýtal, či som sa nepomýlila, že mám každú inú, to však ešte nevie, že som ich kúpila aj jemu. :D A deťom tiež, presne v rovnakom vzore, nech sme pekne rovnakí. :) Aj keď je každá iná, predsa krásne ladia. Sú krásne, originálne, farebné a teraz, keď je teplejšie, krásne vykúkajú z tenisiek. Vyskúšajte. Pozor! Prudko návykové! :)

button toto chcem


Detské tuhé mydlo Bupi

90694739 588825281712804 4814390178237906944 n

Zdroj: Instagram @bupizabka

Umývať si ruky je veľmi dôležité, o to viac v súčasnej vážnej situácii s koronavírusom. Všetky mamičky však asi vedia, že donútiť deti umývať si ruky je riadna fuška. S mojimi troma nezbedníkmi som to vyriešila veľmi jednoducho vďaka veselým detským tuhým mydielkam Bupi. Sú nádherne farebné s obrázkom žabky, v 4 rôznych vôňach, takže každé z detí si vybralo to svoje. Ručičky si teraz umývajú omnoho častejšie a s radosťou, dokonca dlhšie, ako je odporúčaných 30 sekúnd. Jediné, čo musím teraz sledovať viac, je spotreba vody. :))

button toto chcem


Korona denník, či listy kamarátom

IMG 20200325 190212779 2

Zdroj: sdetmi.com

Ako vyzerá vaša "karanténa", či izolácia s deťmi doma? U nás je to jeden veľký kolotoč - práca rodičov, úlohy žiakov, domáce vzdelávanie, do toho varenie, či zábava s deťmi... Aj keď sa počas dňa nezastavíme, dni ubiehajú jeden za druhým prakticky bez zmeny - doma. Zaujímavé obdobie, ktoré by sme si pred mesiacom ešte ani nevedeli predstaviť - teraz realita. Na skrátenie dní sme si vymysleli dve aktivity - písanie "Korona denníku" a pravidelné vymieňanie listov s kamarátmi našich detí. Listy píšu rukou, dokreslia nejaký obrázok a my rodičia to odfotíme a posielame mailom :) Je to skvelé - deti si cvičia písanie, gramatiku, štylistiku a sloh a potom v napätí čakajú na odpovede od kamošov - odporúčame! :)


Aplikácia Google Family Link

unnamed

Zdroj: google.sk

#sdetmidoma je heslo posledných, ale i nadchádzajúcich týždňov... Nebudeme si klamať, že deti často skončia za mobilmi, keďže nás rodičov zahlcujú povinnosti okolo domácnosti, varenia, či práce z domu. Viac ako inokedy tak oceňujem bezplatnú aplikáciu, ktorú manžel nainštaloval na mobily celej rodiny - Google Family Link. Vďaka aplikácii tak máme prehľad, aké aplikácie, či ako dlho deti strávili za mobilmi. Nainštalovať si novú aplikáciu môžu iba s rodičovským súhlasom, vieme im nastaviť prestávky, či sledovať ich pohyb - i keď zrovna túto funkcionalitu aktuálne vôbec nevyužívame, keďže sa pohybujeme iba v rámci domácnosti :)


Extra tip: domáci prací gél

ResizedImage700525 90343549 235937284206885 2114418837976776704 n

Zdroj: sdetmi.com

V čase, keď sa do obchodov odporúča chodiť čo najmenej, začala som experimentovať s rôznymi domácimi, či skôr "babskými" receptami. Na internete som našla recept na domáci prací gél a prekvapilo ma, aké je to vlastne jednoduché. Stačí mydlo, sóda a voda a domáci prací gél je na svete :) Receptov na výrobu nájdete na internete viacero, ten môj overený v priloženom linku :) 

button toto chcem


Sponzorovaný obsah - v tomto článku sú umiestňované produkty. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek kopírovanie článku alebo jeho časti je povolené výhradne so súhlasom redakcie.

Napíšte komentár