04. 07. 2024 Prokop

Tie najlepšie vianočné vychytávky našej redakcie

Autor: Simona, Foto: sdetmi.com

banner vychytavky


Mapucle Slovensko – región

Regiony s krabickou rozbite

Zdroj: lebomadved.sk

Prvýkrát som sa s Mapuzzle stretla na MamaFeste a hneď som vedela, že toto musíme mať. Upútal ma dizajn, kvalita, prevedenie, ale aj samotný nápad. Konečne nadčasová hračka, ktorá nevyjde z módy a bude sa dediť z generácie na generáciu :). Je to to hra ktorá učí zábavnou formou a to všetky deti milujú. Značka Lebo Mädveď je vlastne dizajnový projekt, ktorý vytvára zábavno náučné produkty pre všetky vekové kategórie. A ja už mám jasno v tom, čo nám tento rok prinesie Ježisko :-)


Bábkové divadlo: Trojrozprávka Červená Čiapočka

ac438f4c65378e5255d02f58d2c88cf6

Zdroj: marionetino.sk

Odvtedy čo mám deti si Vianoce užívam úplne inak... najviac sa teším na čas spolu, s deťmi, v teplúčku doma pri čajíku a vianočných koláčoch. Hrávame hry, čítame si, ideme sa prejsť... Deti v poslednej dobe skúšajú rôzne divadielka, ktoré nám potom pri káve predvádzajú. Na internete som našla toto krásne kreslené divadielko vyrábané v Čechách, ktoré ma hneď zaujalo, nielen dizajnom, ale aj možnosťami... Toto konkrétne poskytuje bábky hneď pre tri známe rozprávky - Červená Čiapočka, Janko a Marienka, Vlk a kozliatka - takže tieto Vianoce máme už o zábavu postarané :)


LEU Brain Stimulator

cbed4bee278daf4d9d2c69935342907928fdc457 einspielfuersganzeleben

Zdroj: leubrainstimulator.cz

Rozmýšľate nad spoločným darčekom pre celú rodinu? My sme ten náš objavili na bratislavskej Bibliotéke. Narazili sme tam totiž na túto logickú hru pre celú rodinu s 960 variantami v 2D a 3D prevedení, s ktorou sa nudiť určite nebudete. Hra je tiež ideálna na cesty, či dovolenky, keďže je zbalená v malej škatuľke. Ďalšou výhodou hry je, že český výrobca garantuje zaslanie náhradných dielov v prípade straty priamo na vašu adresu zdarma. A to hlavne pri našich deťoch oceňujeme :) Aktuálne vo zvýhodnenej cene aj s poštovným zdarma.


L.O.L Surprise! BOYS!

75262309 2622764321121563 3641530241442119680 n

Zdroj: nina-fashion.sk

Keď sme cez leto v Taliansku videli v reklame na L.O.L Surprise! BOYS!, čakali sme nedočkavo, kedy dorazia na Slovensko. A už je to tu! Do rodiny L.O.L. prichádzajú chlapci - a to 8 rôznych postavičiek. V guliach je 7 prekvapeni a je opäť super napinko, ktorý LOL chlapec sa v modrej guli skrýva. Má hračky ako dievčenské LOL bábiky (napr. mu môžete dať napiť alebo ho umyť v ľadovej či teplej vode a zistíte, čo sa s ním udeje. Hračka s prekvapením je vždy zárukou radosti v detských očiach :) A najlepšie je, že doplnky sa môžu kombinovať s ostatnými bábikami. Súčasťou je tiež zberateľský plagát. 


Bezdrôtové Bluetooth slúchadlá Orava

bezdrotove bluetooth sluchadla livebass

Zdroj: orava.eu

Vybrať darček pubertiakovi k Vianociam je ozaj ťažký oriešok. Tento rok som vsadila na istotu a vybrala som pre neho bezdrôtové Bluetooth slúchadlá s mp3 prehrávačom od značky Orava. Šikovné stereo slúchadlá LiveBASS sú vybavené bluetooth technológiou, vďaka ktorej ich hravo spáruje s kompatibilným smartfónom, tabletom, či počítačom, alebo si cez ne môže vypočuť obľúbenú hudbu prostredníctvom zabudovaného MP3/ WMA prehrávača z microSD karty. Sú bezkáblové a fungujú na nabíjateľné lítiové batérie.


Nosič Sestrice Carrier

nosic

Zdroj: sestrice.sk

Naše prvé dieťa bolo kočíkové, ale pri druhom sme skúsili "nosenie". Prišlo mi to prirodzené, pretože to nadväzuje na nosenie dieťatka v brušku. Vyskúšali sme viacero typov nosičov, ale sadli nám až nosiče zn. Sestrice, na ktoré nedáme dopustiť! Rastúci nosič Sestrice Carrier je z top materiálov, spĺňa všetky normy a naviac rastie spolu s nami. Používame ho už od 3 mes. a bez problémov v ňom odnesiem aj rok a pol staré dieťa. A je to mega rozdiel oproti prvému dieťatku! Uľahčilo mi to dojčenie, mám dve ruky voľné, po meste sa presúvam rýchlejšie ako s kočíkom, malý je pokojnejší, menej plače, ľahko zaspáva. Navyše nosenie ako také zmierňuje reflux aj koliky. Skúste a dáte mi za pravdu :)  


Hubert De Luxe v darčekovom balení

hubert de luxe db 2 pohare

Zdroj: hubertonline.sk

Oslávte vianočné sviatky tradičným spôsobom - v kruhu rodiny a s pohárom najpopulárnejšieho sektu Hubert De Luxe, ktorý sa stal neodmysliteľnou súčasťou našich domácností. Zlatistá farba, okúzľujúci muškátový buket a lahodná sladká chuť sú dôvodom, prečo sekt Hubert De Luxe dokonale dotvára čarovnú vianočnú atmosféru. Dostupný aj vo verzii Rosé.


Pokračujúce mlieko 3 zn. dmBio

20191118 105644

Zdroj: sdetmi.com

Tento mesiac sme testovali pokračujúce mliečko zn. dmBio z dm drogerie markt a musím povedať, že ma veľmi milo prekvapilo cenou, zložením, ako aj chuťou. Mliečko je v bio kvalite z vysokokvalitného organického mlieka z južného Nemecka. Drobec ho pije samotné, robím mu z neho krupicu a určite ho použijem aj pri pečení našich obľúbených vianočných koláčikov. 


Horčíkový nápoj Natural Calm Magnesium

20191121 212854

Zdroj: Stanislava Murínová

Obdobie pred Vianocami je jedno z najkrajších, ale aj najnáročnejších období počas roka, čo sa týka záťaže na organizmus. Predvianočné prípravy vrcholia, v práci finišujú uzávierky, do toho treba riadiť domácnosť, piecť, učiť sa s deťmi... U mňa je pri takýchto stresoch najväčšou záchranou magnézium. Vďaka revitalizačnému iónovému nápoju Natural Calm Magnesium v prášku dostanem v jednom pohári do tela dostatočnú dávku horčíka, ktorý sa vstrebe rýchlo a ľahšie ako vo forme tabletiek. A naviac skvelo chutí. :) Zbohom predvianočný stres!

Kúpite v lekárni.


Rymovník - liek na soplíky

72226590 10218336843524688 7633345031859863552 o

Zdroj: sdetmi.com

Nie je nič horšie, ako ochorieť pred víkendom alebo nebodaj na Vianoce. Naši malí škôlkári sa už tretí rok za sebou trápia s chorôbkami... viac sme doma ako v škôlke. Svokra mi poradila túto zaujímavú rastlinu - rymovník, ktorá vraj pomáha na soplíky a prechladnutia. A naozaj, začala som variť čajíky s jedným lístkom rymovníka spolu s medom a vyzerá, že medicínka má svoje priaznivé účinky. Deťom pomôže, ak im rastlinku necháte priamo v izbičke. Je to nenáročná izbová rastlinka, ktorá má krásnu vôňu lístkov pripomínajúcich mätu či medovku. Stačí pošúchať medzi prstami a rozvonia a uvoľní nožtek. Ak ste šikovní, viete si z lístkov spraviť aj sirup. 


 

Sponzorovaný obsah - v tomto článku sú umiestňované produkty. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek kopírovanie článku alebo jeho časti je povolené výhradne so súhlasom redakcie.

Napíšte komentár