17. 09. 2024 Olympia 22°C Oblačno

Video návody: Ako vyrobiť čiapku, náramok, Quiet book či Busy board?

Autor: Petula , Foto: YouTube

Radi tvoríte alebo sa inšpirujete novými vecami? Našli sme pre vás postupy, ako vytvoríte pre seba či deti čiapku, náramok priateľstva, Quiet book alebo Activity board. Určite to zvládnete aj vy.

Ako vyrobiť náramok priateľstva

Vyrábali sme ich v detstve, no už je to pár rokov a treba si oprášiť znalosti :). Náramok môžete vyrobiť pre svoju dcérku, syna, či ako darček pre člena rodiny či kamaráta. Potrebujete len bavlnky a spinku, či lepiacu pásku. Vo videu nájdete 4 rôzne typy, ktoré môžete vyskúšať. Ktorý sa vám najviac páči?


Ako spraviť háčkovanú zimnú čapicu

Zručnosť, ktorú poznali aj naše babičky. Teraz v novom dizajne. Ak ste nad tým už dlhšie rozmýšľali, ale neviete ak ona to, tak skúste aj tento postup na štýlovú čiapočku :)


Ako vyrobiť Quiet Book bez šijacieho stroja

Vedeli ste, že Quiet Book, alebo tzv "Tichú knižku" z textilu či filcu viete vyrobiť sami aj doma bez použitie šijacieho stroja? Ak chcete detičky potešiť krásnym a užitočným darčekom s množstvom aktivít, s ktorým sa budú dlho hrať, verte, že to zvládne aj sami. Pozrite si video a rozhodnite sa pre lepenú alebo ručne šitú ;)

Quiet book lepená tavnou pištoľou

 

Quiet book ručne šitá

 


Ako vyrobiť Busy board alebo Activity Board

Ďalšia z aktivít, ktoré deti milujú. Na tzv. Activity alebo Busy board môžete umiestniť všetko, s čím sa radi hrajú - kľúče, zámky, zapínač, tlačidla, otváracie dvierka, retiazky, svetielka, zvončeky a ďalšie. Nápadom sa medze nekladú. Stačí pár kutilských nástrojov a chuť a doska bude na svete ;)


Máte ďalšie nápady, čo radi pre deti vyrábate? Napíšte nám :)

Napíšte komentár